בוקר טוב נשמות

TAINTED SAINT

New member
"ישנם הרבה סוגים של רקע דתי" מ..כתב

אם כך ידידי,אז שכח מזה שאני בא מרקע חילוני
כנראה שאני בעל הרקע ה"חרדי ביותר" כאן בחבורה.....[וסליחתי שלוחה לך סויה האהובה
] אם נתיחס אל SEX, DRUGS & ROCK n ROLL אז אני כנראה נמנה על האנשים הכי דתיים שרשומים ב'תפוז'.... אתה גדול מיאמוטו,כשעניתי לאלברט,עשיתי זאת מתוך התיחסות אל הדת היהודית.... אם נלך לפי הקו המנחה שלך,הייתה לי עוד דת,סגדתי על שני גלגלים ורעם מתכת כבדה,והקטורת שלי יצאה ממנועים רוטטים ולא ממעמדי קטורת זיפתיים ב10 שח האחד שנקנו בשיינקין... RIDE HARD-DIE FREEהיה המוטו,אבל כנראה שלא הייתי אדוק מספיק.... גם בדתי המקורית אני מזמן לא מקפיד על "קוצו של יוד"....כבר שנים שאני נמנע משימוש בסמים.... נשארו מעט סממנים חיצוניים,השיער הארוך,הטבעת המפורסמת על יד שמאל [באוגוסט ימלאו 20 שנה לענידתה הבלתי פוסקת,וכשזה בא מאדם שבמשך 15 שנות נישואים ענד טבעת 3 חודשים זה כנראה אומר הכל....]..... !!!!!!MOTORHEAD FOREVER BABY-ALL THE REST IS BULLSHIT אין הרבה מה להוסיף....איש איש באמונתו יחיה. ולמי שמחפש את הבשורה לפי LEMMY,אפשר להתחיל לחפש את האמת בעשרת האלבומים הראשונים של הלהקה,או להסתפק בשני שירים שאומרים הכל ACE OF SPADES וכמובן BUILT FOR SPEED [יש כמובן את האבות המייסדים,לאד-זפ. השבת השחורה,סגול כהה,קצת פ,פלויד,הוק-ווינד,אבל אני לא מטיף,רק מאמין אדוק...] TAINTED SAINT

איל512

New member
איש איש באמונתו יחיה!!! ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!YEAH !!!!!!!!!!!!!!!!!! MOTORHEAD RULLS

TAINTED SAINT

New member
וואאאייייייייייייייי../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

אלברט ירצח אותנו כשיגלה שהמשכנו את השרשור שלו בשבת
עכשיו באמת הסתבכנו.... והוא בקש כל כך יפה..... אלברט נשמה-סליחה
TAINTED SAINT

SINFULLY SEXY

New member
הוספתה חטא על פשע....../images/Emo25.gif

תיקרא מה שכתבתי לך בשירשור של סויה על המכשפה
הלך עלייך סופית
אין צ'אנס שאלברט לא סוקל אותך על דיברי הכפירה והנאצה האיומים נגד ההוא שלו במרומים
אוסנת בהיכון....מוכנה לחילוץ ומילוט מהיר....והיא באמת לא זוכרת אם היא נתנה לאלברט ת'כתובת שלך... ביייייי

סויה 1

New member
אלברט............

איפה אתה ? אנחנו רוצים לשמוע את התגובות שלך,לשאלות ששאלת.

שבוע טוב נשמות../images/Emo70.gif../images/Emo195.gif../images/Emo88.gif../images/Emo97.gif

שיהיה לכולם שבוע טוב ומבורך ואימרו אמן כן יהי רצון מלפניו
לא התבאסתי מהשטויות של חלק מימכם דוגרי חיכיתי ליותר גרוע
מה אתם מתרגשים מסוריאל
ככה זה אצל מומרים ומתפקרים מזה חדש לכם
השונאים הכי גדולים לעם היהודי יצאו מכאלו אל תתרגשו ממנו כולה הוא מסכן ומבולבל וממורמר חב"לז
יום אחד הקדוש ברוך הוא יפתח לו את העינים ויראה לו כמה שהוא טעה והיתעה
אני לא מתרגש מהיציאות שלך סוריאל אתה עוד ככה קטן ליד היציאות והירידות שהלכו עלי בהתחלה פה בפורום מרסקול והקדוש ומיאמ
-אם הם ידלקו עליך חב"לז איך הם יביאו לך אותה מכל הכיוונים
אני לא מדליק אותם עליך רק מזהיר אותך למה נראה לי שהם כבר דלוקים ומחכים לכסח לך תצורה על שליכלכתה עלי כשאני לא יכולתי לענות ואני חושב שגם סויה הולכת להכנס בך חזק תתכנן נשמה למה זה רק שאלה של זמן לפני שינחיתו עליך הפצצה כמו שמגיע לך
אני שמח שאת באה מבית טוב עם נשמה יהודית סויה וגם היחוס של הקדוש יעמוד לו בשעת צרה אפילו שהוא כתב משהו גס חב"לז כשאמרתי לו את זה באיסי
אם אתה לא יודע אני עכשיו עם הקדוש באיסי וגם מיא
איתו-אנחנו לא מתכננים עליך חס וחלילה סתם מדברים והקדוש התנצל על שאולי פגע בי עם היציאות שלו על אלוקים-אמרתי לו שיעשה תשובה וכפרה אבל לפי התשובות שלו יותר טוב שאני לא יכתוב פה מה הוא שאל
אני לא יודע בת כמה את סויה נשמה אבל את מה זה בחורה לעינין
אני חושב שגם הקדוש מת עליך רק אל תביאי לו ת'צ'אנס שיקלקל אותך כמו שעשה לאוסנת
אני צריך לגמור עכשיו למה האחים שלי יושנים ואני לא רוצה להעיר אותם וגם יש לי לקום לפני חמש בבוקר.תגיד סוריאל אתה לא הודי נכון
למה אני חושב שאם אתה הודי כדאי שתקרא ת'תשובה של הקדוש למישהי בפורום אני לא אומר שחס וחלילה הוא משקר אבל אני לא חושב שהתשובה שלו כולה אמיתית
שיהיה לכולכם שבוע טוב
לילה טוב
אני כבר מיתגעגע אליכם

TAINTED SAINT

New member
אלברט אחינו השומר ודואג לנו../images/Emo24.gif

אני מקווה שתספיק לקרא את שאני כותב לך כאן,בשמי ובשמם של אחרים כאן. שמור על עצמך בשרות הצבאי ילד-אנחנו מתים עלייך כאן
אתה לא תאמין כמה אתה הפכתה להיות חלק בלתי נפרד ממשפחתנו הקטנה והרב-גונית,כמו שאתה אוהב לומר "חב"לז איך שאנחנו אוהבים אותך בחזרה ! ! !" אל תדאג,אני לא אגרום לסויה להתדרדרות מוסרית,אני מבטיח לך בפעם העשירית,ועכשיו זה כאן,קבל עם ועדה,יש לך הבטחה שסויה תמתין לך כאן תמה וברה ללא שום השפעה משחיתה ממני
אך אלברט,כדי להסיר ספק ולהבהיר עניין אחד אחת ולתמיד-הסקסית[זאת שאתה מכנה "לילית"],ואני לא גרמנו לאוסנת לדרדור מוסרי או כל דבר בסגנון,כל מה שהיא עשתה היה מבחירתה העצמאית,ללא כל לחץ או דרבון מצידנו,היא החליטה את החלטותיה לבדה, נראה לך שבאמת יכולנו לגרום לה לעשות משהו בניגוד לרצונה ? ! אתה מכיר אותה,נראה לך שהיא תעשה לרגע משהו שהיא לא שלמה איתו ? ! ! ! היא לאחר צבא אלברט,לא ילדה בת 10 אבודה ביער....אם משהו לא היה לרוחה מזמן הייתי שוכב דרוס על אחד הכבישים... שיהיה לך שבוע נהדר
סע בשלום-ושוב הביתה בשלום
TAINTED SAINT
[ואל תדאג לסוראל-אנו נסביר לו שכך לא נוהגים....או שאסנת תדגים לו איך היא נוהגת....]

שמור על העולם אלברט../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

מתה עלייך אלברט
תחזור בשלום נשמה
הקדוש קצת שכח שאתה נכנס לפורום גם מהבסיס-לסרגיי יש לאפטופ נכון
לגבי מה שהקדוש היסביר לך עלי כפרה-הכל נכון מאמי-אני לא עושה שום דבר שאני לא זורמת איתו-אני איפה שטוב לי-לא טוב לי ואני מיתחפפת בלי חוכמות ובלי לעשות חשבון-למה אני לא טובה בחשבון-תיראה ת'חתימה שלי נשמה אם שכחתה
רציתי לכתוב לך כאן את המילים של השיר עוף גוזל אבל אני בהפסקת צוהריים ואני רוצה להספיק לנשנש משו עם הקפה והסיגריה
+
?..... תחזור בשלום נשמה
ביייייייייי

למעלה