בוקר טוב - סגרתי שמלה

dorlim

New member
בוקר טוב - סגרתי שמלה ../images/Emo68.gif

אז זהו אפשר לסמן
ענקי אחרי מליון סיבובים, מדידות והתלבטויות סגרתי שמלה אצל יאיר ג´רמון. היו לי המון לבטים (בחלקם הייתם שותפים/ות...) והמון חששות (זה בסה"כ שמלה...) אבל עכשיו אני מרגישה בעננים. זה היה רגע כ"כ מרגש - מרוב התרגשות, אחרי שכל העת דיברתי וצחקתי נאלמתי דום!!! אני חייבת לציין שמעבר לחיבה המיוחדת לשמלה, אחת הסיבות לסגירה עם יאיר היתה ההרגשה שאני בידים טובות. הוא מקצועי, מבין עניין, כ"כ נעים ומנסה להבין אותי ולא לכפות עלי את דעתו וטעמו. לשתף ממש בשמלה אני לא יכולה (דורון...) אבל בגלל שדורון גילה שיש זהב בשמלה, את זה אני יכולה לגלות. מדובר בזהב ממש עדין ובשילוב ממש נסיכותי . שבוע מקסים לכולכם. לימור

אתי@

New member
מזל טוב ../images/Emo8.gif../images/Emo24.gif

יאיר פשוט אדם מקסים (מהמעט שהספקתי להכיר) ואין לי ספק שעשית בחירה טובה

מזל טוב ../images/Emo68.gif../images/Emo24.gif

שמלה זה באמת הדבר שהכי מרגש לסגור, איזה כייף, וחבל שאת לא יכולה יותר לשתף אותנו .

ניצניצ

New member
מזל טוב מזל טוב מזל טוב מזל ../images/Emo68.gif

איזה יופי ! איזה שקט נפשי והתרגשות (זה הולך יחד?) לסגור שמלה ומה שיש לי לומר על זהב זה
-איזה יופי-אולי תזרקי עוד עצם, בכל זאת?

הילית*

New member
יו איך אני שמחה בשבילך

בעיקר בגלל שסגרת שמלה וזה אחד הדברים היותר מרגשים בעניין החתונה. אני הייתי כמה ימים ברקיע השביעי לאחר שסגרתי...ובן הזוג שלי לא הבין מה אני כ"כ מתרגשת
וגם אני שמחה בגלל שסגרת אצל יאיר- איזה כייף לשמוע. זאת אחת ההחלטות הכי טובות שלי בעניין החתונה. יאיר חוץ מהיותו מקצועי שזה פרמטר מאוד חשוב הוא ניחן במקסימות, נחמדות ובאי קטנוניות בכלל וגם הוא כ"כ אכפת לו שתראי בסדר שהוא גם עוזר בבחירת התכשיט והתסרוקת שיהיה בשעה טובה. ללא ספק עשית את אחד ה-
הכי חשובים...

nikit1

New member
איזה יופי! אכן ../images/Emo127.gif ענק!

לימור, מה דעתך לשתף אותי במייל לגבי השמלה? אני גם עושה אצל יאיר ז´רמון וגם עם זהב ואני ממש סקרנית!

*שיר

New member
../images/Emo57.gif מזל טוב!! ../images/Emo57.gif איזה יופי!

שיהיה במזל
נשמע לי שעשית בחירה מצויינת |וי|

dorlim

New member
תודה לכולכן ../images/Emo24.gif

אני מסתובבת עם
ענק על הפנים והתגובות שלכן רק מעלות לי את סף ההתרגשות . איזה כיף !! אני ממש מתנצלת אבל זה כל מה שאני יכולה לספר - דורון משתתף לא פחות פעיל ממני ואין לי כל כוונה שהוא ידביק את התמונה שלי על תמונה של שמלה שתתאים לתיאור שיש לו בראש עם מה שאני אוסיף... (והוא מסוגל
). יום מקסים לכולם לימור

הילית*

New member
כן, זה מה שבן זוגי עשה לי....

ואני חייבת להגיד שעד היום זה משעשע אותי...

מיה :)

New member
יופי! ../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif

אני שמחה שהחיפושים המפרכים השתלמו ואת שלמה עם ההחלטה! קדימה, לסמן

יעלי2

New member
אכן ../images/Emo127.gifענק כל לחי ../images/Emo70.gif

אכן ה
הכי מתוק. אני הוצאתי צווחות לא ברורות איזה ארבעה ימים אחרי שסגרתי. והבחירה ביאיר טובה אף היא. אז התחלת את השבוע ברגל ימין!

kisses

New member
../images/Emo49.gif לימור ../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif../images/Emo25.gif

שירי71

New member
מזל טוב לימור!

ומה קרה לבטחון שדה???
יאיר בחור מקסים ואני בטוחה שאת בידיים טובות. שיהיה בהצלחה!!!

dorlim

New member
תודה, תודה ../images/Emo42.gif

אז זהו, שגיליתי לכם רק מה שהוא כבר גילה...

maz

New member
זה כל כל נורא ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

בן זוגי החששן לא ויתר לי והתעקש להסתובב איתי עד שאבחר שימלה. בהתחלה שמעתי לכל ה´דודות´ (מזל רע, צריך להפתיע אותו וכו´), אבל החלטתי לא להתיחס. אני עזרתי לו לבחור את הבגדים שלו, אז הוא יעזור לי. מה הביג דיל?! הייתי בטוחה שהוא יתיאש מהר, אבל הופעתי מהסבלנות שלו לענייני סוגי בדים וצורת מחשוף (טוב, מזה לא ממש). מחר הוא מצטרף אלי להחלטה הסופית. אחת המעצבות טענה שקיבלתי החלטה נכונה, כי חשובה גם דעה של גבר. אני בטוחה שהוא בכל זאת יופתע מאיך שאני אראה עם התסרוקת והאיפור והשמלה המושלמת. חוצמזה - אני עוד חושבת על איזשהי הפתעה בשבילו. עוד לא החלטתי סופית - אבל יהיה משהו. אולי משהו סקסי במיוחד מתחת לשמלה, שרק הוא יראה...

למעלה