בוקר טוב עולם

טאKילה

New member
בוקר טוב עולם../images/Emo20.gif../images/Emo96.gif

מה זה פה קומוווווווווווווווו קומוווווווווווווו קרואלה תכף מכינה לנו קפה ומאפה
יום קסום לכולם|פר\

קרוואלה

New member
בוקר טוב....

ותשכחי מקפה !!! ותעשי מצווה טאק תמסרי ללירי ממני... שעד שאני לא מקבלת פה מכתב ב 3 העתקים עם הסבר מפורט למה היא נעלמה אני לא מדברת איתה!! אהההההההה ושתצרפ למכתב איזו עוגית כדי שאני אשקול אם לסלוח לה:)) בוקר טוב יום נעים ותחפשו כושי שיכין לכם קפה

אם זיכרוני אינו מטעה...

את זו שמחפשת כושי.... ולגבי ההיעלמות שלי... פשוט עברתי לגור לבד..מזה שנתיים ואין ברשותי מחשב!!! יותר נכון אין לי מקום בשבילו... זהו עכשיו לגבי העוגיות...טאק אמרה שאת אחראית היום... אז יאללה תזיזי את עצמך ותתחילי לאפות... (ברחתייייייי בטוח שהיא תוציא את המטאטא)

קרוואלה

New member
חחחח.......

למדה לדבר הילדה:))) אלק אם זיכרוני אינו מטעה"....זהו שהוא מטעה!! אני מחפשת כושי למטרות אחרות לא להכנת קפה
עברת לגור לבד?.....קולולווללווללולולולו כאילו גדלת לנו?.. שיהיה בשעה טובה . לגבי מחשב תמתיני עוד טיפלה מאמוש אם אני מתארגנת עם איזה מנהל בנק אני קונה לך לפטופ:)) יקירתי ממתי אני מכינה עוגות אה??. יש פה את אחתוש וחיה הן אופות משו משו תארגני הזמנה אצלו.. שמחה שאת פה ב'מת ב'מתתתתתתתתתתתתתתתתתת געגעתי לך}{}{}{

אני יותר....../images/Emo24.gif

טוב אז שמישהו יעיר את אחתוש.... כי מזה בא לי משו מתוק... תגידי כשאת הולכת לבנק את עושה למנהל עיניים??? כי כבר כמה שנים שאני שומעת את המשפט הזה... אולי את צריכה לשנות טקטיקה....

קרוואלה

New member
תתפלאי......

אבל אחתוש כבר מזמן ערה. תאמיני או לא חברה שלנו הפכה לאישה עובדת:))) זה לא שהיא לא מקטרת על זה אבל ששששש אל תספרי לה.. מי הולך לבנק? מאמוש הבנק יושב אצלי בבית במחשב...החיים קלים :)) ועם מנהל בנק מכוערררררררררררר כמו שיש לי עדיף לעצום עיניים.. אבל לכי תדעי אולי עוד יקרה הנס..ועד אז תעבדי על המנטרה." לא התייאש הוא יגיע"...

לא מיואשת...

האמת היא שאצלי הוא כבר הגיע... רק שהוא לא מנהל בנק... חוצמזה אני חושבת שהרעיון של מנהל בנק זה לא אופציה טובה... כולם זקנים.. והכסף לא שלהם בכלל... תחשבי על רעיון טוב יותר...

קרוואלה

New member
שו רעיון אחר?...

אני בונה עליך שתסדרי אותנו:)) שאני אבין משו..הזמנות לחתונה אנחנו נקבל?

יש עוד זמן...

זה אפילו עוד לא עלה כנושא שיחה... אבל אם יהיה ללא ספק תקבלו הזמנה... קדימה תתחילי דיאטה... אהה וגם לתפור שמלה!!!

קרוואלה

New member
עכשו את אומרת לי דיאטה..

אחרי שטחנתי אתמול סופגניות כמו פרה.... בכלל שמת לב איך שידרגו לנו ת'סופגניות.? ואווווווווווווווו מלאן סוגי סופגניות המציאו לנו הפכנו לאמריקאים בעל כורחנו:)) עם ריבה בלי ריבה עם שוקולד בלי שוקולד עם ועם ועם סאמו מרוב עם טעמתי מהכול:(( תעשי מצווה תתחתני כמה שיותר רחוק מחנוכה שיהיה צ'אנס להוריד עודפי שומן:(( עלה או לא עלה כנושא שיחה אל תמהרי כשזה יגיע זה יגיע !!! עדיף מאוחר ועם האדם הנכון מאשר מוקדם עם אדם לא נכון. מה שחסר לנו עוד מלפפון להחמצה:))

האמת היא שהוא גם

סוג של מלפפון....אבל רק בגלל המדים... חוצמזה שהוא בסדר... מה שנותר לברר זה אם הוא הבנאדם הנכון...

קרוואלה

New member
אפ פעם..

אי אפשר לדעת אם הוא הבן אדם הנכון או שלא.. תמיד כשמאוהבים הבן אדם נראה כבן אדם הנכון.. אחר כך מגיעות כול " ההפתעות" אבל אומרים שאם לא מנסים לא יודעים אז תנסי:))) אם לא תקפצי לבריכה אפ פעם לא תדעי אם את ב'מת יודעת לשחות...< סאמו אני אמרתי את זה?> די אני הולכת להתנשק עם עצמי מול המראה :))))))

פיייייי האהבה העצמית שלך נוזלת....

בעצם אם לא את אז מי...??? טוב תמסרי לאחתוש נשיקות... ושתביא קצת תמונות כי מזמן לא ראיתי את האינדיאנים...

בוקר ../images/Emo70.gif

אחחחחחחחחח כמה שאני ישנתי הלילה... מי בא לסיבוב קפה שני? אין עוגה היום, רק עוגיות
ואני בכלל לא כושי
מקסימום מתקרבת למוקה... או קפוצ'ינו קמצנים בבית הזה
שיהיה יום הכי הכי

../images/Emo12.gif אני לא מאמינה!

את רואה מה זה?! סתם אני מטיילת לי בפורומים פתאום אני מוצאת אותך פה אני אומרת דבר כזה: אין מקריות!!! ו... יפה לך לישון כזה הרבה חיכיתי לך לא באת אז דיברתי עם עצמי
(פעם אמרו לי שאני מדברת עם בנאדם חשוב
)

נשמונת ../images/Emo24.gif

מזל שאת מטיילת לפעמים... את מוזמנת להישאר
עליי
ובטח שאת בנ'דם חשוב, אפילו לי

בטיולים וירטואליים אני מומחית ../images/Emo152.gif

בטח שאשאר תעשי לי הכרות עם החבר'ה
אה כן... כמה חשובה אני לך?

טאKילה

New member
שאנטי ברוכה הבאה לקסם הוירטואליה../images/Emo39.gif