בוקר טוב עולם

אז ככה

יש את המינהלת שאוהבת להקפיצ
יש את אחתוש שאוהבת שוקו ועוד יותר את החמות שמעוררת את חמתה
יש את קרוואלה שחושבת שהיא מכשפה {היא לא יודעת שאני באמת מכשפה}
יש את לירי, היא וותיקה שחזרה ואני לא ממש מכירה אותה, ברוכה השווה לירי
יש את הסולטן הפולני שאוהב כריך עם חביתה על'בוקר
יש את יערית שגם חזרה לאחרונה
יש את אהבה שאוהב נשיקות
יש את טרובי שמחפש אוצרות מסביב לעולם בשמונים יום
תראי כמה אני כותבת בגללך... אם זו לא אהבה אני צנצנת

קרוואלה

New member
בוקר טוב חיוש..

באתי באתי עם הנס ובלי עוגיות< מספיק טחנתי אתמול 2 סופגניות:((>.. מי קמצן? זו רק גברת מנהלת שקמצנית.. תסתכלי בכול הפורומים שמו מכונות קפה בכניסה רק פה יבש כמו הנגב... שלא לדבר על החשפנים שיש בשאר הפורומים.. לא חשוב נו התרגלנו לסבול:))))

../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

יפה לכן בנות.. חתונה אהבה דיאטה עוגות עוגיות קפה מנהלי בנק למה לא? החיים שלכן דבש... פשוט
ואצלי? אצלי הכל נפלא
רבה עם המלפפון רבה עם מנהל הבנק רבה עם ההנהלה בעבודה רבה עם עצמי רבה עם תפוז רבה עם חמותי ובקיצור חגיגה.. מישו באה לאי בודד?????????????

../images/Emo124.gifהההההההלללללללללללווווווווווווו../images/Emo124.gif

ההההההההההההההההההההההההההההה ללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל ווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו הבטיחו
הבטיחו
אפילו נעלים לא קיבלתי... אפשר לדעת מה עושים עם כספי הועד בית שלי

קרוואלה

New member
שיו מה את צורחת.......

מה קרה? מי מת? אלק כספי ועד הבית ...חייחיחיייחיח.לא שמת לב שטאק נעלמת באופן קבוע בלילות?. ניראה השרלילית חוגגת עם כספי הוועד.... מה הפלא שהיא מתעוררת כול בוקר מאוחר... שמעי לי אל תסמכי על עוגה וקפה שתגיע מהכיוון הזה .. קומי תכיני לי ולך קפה עם עוגה רק ככה תגיע הישועה:))) אההההההההההה לירי מסרה נשיקות.. ותחייכי היא עוד תסדר אותי ואותך בסופ:))

בא לי לצרוח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifמה יש../images/Emo35.gifרק לך מותר../images/Emo35.gif

טאקקקקקיייייייייייייייי...|סגדש| איפה הקפה ומאפה שלי
איזה כייף לנו... לירי תסדר לנו :))))) איפה היא המציצנית הזאת? ראית מזה? שלחתי אותה לעיר הגדולה והיא נהיית 'גדולה'

../images/Emo163.gifחחחחח... ברחה לי ההדגשה..

הכל יצא מודגש... ואני התכוונתי שרק טאקי תצא שחורה... חחחח

אם אני כאן לבד אזזזזזזזזזזזזזז...............

לללללההההההללללללללההההההההללללללללללהההההההההללללללללהההההה להלהלהלהלהלהלהלהלהלהלה לללהההלללהההלללהההלללהההלללהההלללההה ללההללההללההללההללההללההללההללההללההללההללההללהה להההלהההלהההלהההלהההלהההלההה להלהלהלהלהלהלהלהלהלהלה לללהההלללהההלללהההלללהההלללהההלללההה ללההללההללההללההללההללההללההללההללההללההללההללהה להההלהההלהההלהההלהההלהההלההה להלהלהלהלהלהלהלהלהלהלה לללהההלללהההלללהההלללהההלללהההלללההה ללההללההללההללההללההללההללההללההללההללההללההללהה להההלהההלהההלהההלהההלהההלההה

אסור להשאיר אותי לבד.. אני מקשקשת על הקירות

להלהלהלהלהלהלהלהלהלהלה לללהההלללהההלללהההלללהההלללהההלללההה ללההללההללההללההללההללההללההללההללההללההללההללהה להההלהההלהההלהההלהההלהההלההה להלהלהלהלהלהלהלהלהלהלה לללהההלללהההלללהההלללהההלללהההלללההה ללההללההללההללההללההללההללההללההללההללההללההללהה להההלהההלהההלהההלהההלהההלההה להלהלהלהלהלהלהלהלהלהלה לללהההלללהההלללהההלללהההלללהההלללההה ללההללההללההללההללההללההללההללההללההללההללההללהה להההלהההלהההלהההלהההלהההלההה להלהלהלהלהלהלהלהלהלהלה לללהההלללהההלללהההלללהההלללהההלללההה ללההללההללההללההללההללההללההללההללההללההללההללהה להההלהההלהההלהההלהההלהההלההה להלהלהלהלהלהלהלהלהלהלה לללהההלללהההלללהההלללהההלללהההלללההה ללההללההללההללההללההללההללההללההללההללההללההללהה להההלהההלהההלהההלהההלהההלההה להלהלהלהלהלהלהלהלהלהלה לללהההלללהההלללהההלללהההלללהההלללההה ללההללההללההללההללההללההללההללההללההללההללההללהה להההלהההלהההלהההלהההלהההלההה להלהלהלהלהלהלהלהלהלהלה לללהההלללהההלללהההלללהההלללהההלללההה ללההללההללההללההללההללההללההללההללההללההללההללהה להההלהההלהההלהההלהההלהההלההה להלהלהלהלהלהלהלהלהלהלה לללהההלללהההלללהההלללהההלללהההלללההה ללההללההללההללההללההללההללההללההללההללההללההללהה להההלהההלהההלהההלהההלהההלההה להלהלהלהלהלהלהלהלהלהלה לללהההלללהההלללהההלללהההלללהההלללההה ללההללההללההללההללההללההללההללההללההללההללההללהה להההלהההלהההלהההלהההלהההלההה

עכשיו אני אשחק ארץ עיר עם עצמי...

אאאאאאאאלללללללללללללףףףףףףףףףףףףף בגדהוזחטיכלמ.. סטופ
ארץ - מצרים עיר - מטולה חיה - ממוטא ילד - מני ילדה - מיכל דומם - מכונית מקצוע - מכונאי אוחחחחחחחחח אני גאונה... פשוט גאונה
יאלללהההההה אות הבאה....

אאאאאלללללללללללףףףףףףףףףףףףףף......

בגדהוז(היית רוצה שאעצור כאן מכשושה..אהה?) חטיכלמנסעפצ...סטופ
ארץ - צרפת עיר - צפת ילד - צחי ילדה - צביה חיה - צב דומם - צינור מקצוע - צבאי למות עלי איזה איינשטיין אני...

טופ... אני הולכת לבהות קצת ב../images/Emo44.gif

נראה מי ישלם לכם מיסי ועד בית... לא יפה להשאיר אותי לבד בבית.... מילא הייתם משלמים לי כמו לקטנציק ההוא.. מקולין משו... אבל כלום לא רואים מכם... אוויר.... אוףףףףףףףףףףףףףף........|סגדש| אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף........|סגדש| אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף........|סגדש|

קרוואלה

New member
אחתוששששש...

מה קרה מאמי? מי עיצבן אותך? רק תגידי לי מי אני אתלה אותו... שאני אמות החברה שלי התחרפנה:(((

המלפפון עושה לי פוזות.. מעצבן אותי

דווקא הזמין את אמא שלו לשבת.. דווקא מזמין ת`4 שלו לחמישי שישי לפני שבת.. דווקא רב איתי על שטויות.. בקיצור, מתנהג כמו מלפפון חמוץ ביותר.. .. .. כן.. התחרפנתי

אווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףף../images/Emo46.gif

נשבר לי... אני הולכת לריב עם הכרית וספר טוב..... אחלה לילה לכולם

קרוואלה

New member
שתקי תני להבין....

מדובר על שבת שעברה? כי אם כן זה מת מה את מתעצבנת. ואם לא ..וזה ללגבי השבת הקרבה תנשמי עמוק .. ותזכרי שלקחת את המלפפון עם חבילה לא קטנה... וזו חתיכת חבילה יקירתי.. תפסיקי להסתכל כמה הוא חרא ותסתכלי מהצד על עצמך קצת... ידעתי שזו תיהיה חמתך כשהתחתנת איתו? ידעת שיש עוד תוספת של4 כשהתחתנת איתו? ברור שהתשובות הן כן ..אז מה אתה מקטרת עכשו? הבחור לא נחת עליך עם כול החבילה בלי ליידע אותך מראש נכון? ב'מת אחתוש .. לא ניראה לי שזו הבעיה .. את צריכה קצת מרחק מהחייםםםםםםםםםםםםםםםםםם....... קצת חופש מהכול........ שקט מהכוללל... תאמיני לי אחרי חופשה קטנה הכול יראה אחרת... יאללה תארזי ובואי.. ליפעמיים שווה לקחת פסק זמן מהכול כדי להרוויח הכול:))))

קרוואלה

New member
דייייייייייייייייייייייי..........

אני כתבתי את זה???? סאמו אני מבוזבזת די דידידדידייד אני גאוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן.

אני איינשטיין ואת גאון.. :)

רק תסבירי לי איך שתי מוכשרות כמונו מסתובבות בלי איזה תיק השקעות מניב תשואות צמודות לדולר? :) חייכת אותי חברה.. צודקת.. פשוט צריכה לנשום עמוק.. יהיה בסדר.. .. תודה.. זזה לקשקש קצת עם החלומות :) לילה נפלא }{

למעלה