בוקר טוב עולם
מה שלום כולם

עלמה 3

New member
בוקר טוב עולם ../images/Emo42.gif מה שלום כולם../images/Emo35.gif

אני יורד מן החוטים , אני כבר ילד אמיתי, כמו כל הילדים
פינקיו שמי
יום נפלא לכולם ,שהשמש תזרח לכולם, יום של בשורות טובות

בוקר טוב ותפילה קטנה

שכל אלה/ו שעוברים/ות בפורום תקופה לא קלה כעת מכל סיבה כלשהי יחזרו לשלווה.

blonda3

New member
../images/Emo42.gifבוקר אור../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif

למישהו יש 100 דולר אולי? מחר השכם בבוקר הבת שלי טסה לפולין
עם משלחת בית הספר.... למישהו היתה חוויה כזאת? אני ברגשות מעורבים קצת פוחדת עליה היא רגישה ..... אני לא הייתי רוצה לראות..... אבל זאת בטח תהיה חוויה. בקיצור בוקר טוב

rolan

New member
בלונדיק ../images/Emo24.gif

השבלולית שלי, היתה שם לפני שנתיים בדיוק. גם היא רגישה מאוד ולוקחת כל דבר ברצינות ולעומק... אל תראי לה שאת פוחדת
שדרי לה שהכל בסדר, היא לא נוסעת לבד, יש איתה משלחת שלמה - שזה כולל ילדים נוספים, מורים, מדריכים ומלווים. מנסיוני עם שבלולית, המבוגרים יודעים מה הם עושים וגם עובדים איתם על החויות הקשות שהם עובדים שם. כשהיא תחזור תראי שהיא אחרת - בוגרת יותר, מבינה יותר וביום השואה היא תדבר על כל מה שראתה בצורה שונה לגמרי. תהיי את החזקה
יום טוב

בלונדה

הבת של אחי בת 17 שבה מפולין לפני כחודש עם המון חוויות ,המון תמונות סיפורים ודמעות,למרות המראות הקשים היא מספרת שהיה לה חווית חובה. לפי דבריה הכינו אותם מראש שיהיו גם מצבים קשים וההורים הכינו מכתבים אישיים (גם אני)ונתנו להם אותם אחרי כל חוויה קשה ,שיהיה להם משהו מרענן מהבית,זה עזר להם מאד וריגש אותם חיובית מיד. בוקר טוב לכולם ולכל המברכים ליום שלו,אמן שיתגשם לכולם...

עלמה 3

New member
היי גבר, שתפילתך תתגשם ../images/Emo24.gif

אמן, אמן , כל שנבקש לו יהיא .... יונתי , תמתי ... אוהבת אותך, עד אחרי החלל
עלמה

עלמתי

עד אחרי החלל? כפרה עליך רק שובי בשלום.... אני עם פחד הגבהים שלי אוהבת אותך בכל ליבי.

rolan

New member
בוקר טוב

מאחלת לכם יום מקסים, נפלא, מלא אור והצלחה
לי יהיה יום לא קל... דיווחים בהמשך... אוהבת אתכם

יש ימים ../images/Emo79.gif-מוקדש לכל הפורום.

יש ימים שאנו מוקפים בחברים, יש ימים אנו כה בודדים. יש ימים שהבוקר עוטף אותנו בשחור ובערב נצבע הכל בורוד. יש ימים שאין צלצול של טלפון יש ימים שלא רואים את הבית מבילויים. יש ימים בצבעים שונים רק שלא נשכח את החברים הקרובים,האמיתיים. את הפורום המיוחד הזה.

גבר יקר

שהוורוד ישכון בחייך רצוף ובאופן מוחלט. חברים אמיתיים אף פעם לא שוכחים , רק צריך לתת להם להציץ לחיים. וגם אם ישנם קצת פחות צלצולים תהנה מהשקט ,ללא הפחדים. לפעמים גם כשמוקפים ידידים חשים מבפנים מאד בודדים רמז סימן קטן לבדידות ואנחנו מיד עוטפים בחיוך.

*יערית

New member
בוקר טוב...זקוקה לעזרתכם../images/Emo42.gif

בוקר אור לכולכם...מקווה שיום קל יעבור על כוחותינו שולחת למשפחת הסוסים הרבה הרבה אנרגיות חיוביות בכדי שיעבור להם קל היום
שולחת
לגבר בדרך שלו....נידמה שקם קצת עצוב לכולכן עד יום שישי ב"ה
לגבי בקשת העזרה אני שולחת לכמה ממכם במסרים את הבקשה, אשמח אם תענו לבקשתי... יום ניפלא לכולם

הנה משהו בהומור

המילון המשפחתי החסר: נשואה-אישה שמוגבלת להכיר גבר אחר בצורה מושלמת. נשוי-גבר שיש לו מישהי שתטפל בילדים שלו. ילדים-זה שמחה עד שהופכים לקוץ בתחת. שינה במיטה זוגית-היא לא מפחדת לישון לבד כי יש מישהו לידה הוא מסתכל עליה ומפנטז על אחרת. קניות יחד-להבדיל מסקס היא אומרת כן הוא אומר לא. אהבה-שם תואר מקוצר למשפט:את הוא ביחד הרס. (לא לקטול אותי הכל בהומור).

הצד האופטימי של המילון החסר

המילון השלם: נשואה- אישה שלא מעוניינת להכיר גבר אחר נשוי- גבר שמטפל בילדיו כמו אישתו ילדים- לא תמיד שמחה אך תמיד ילדים שינה במיטה זוגית-רצוי במיטת יחיד....כל כך צפוף שלא ניתן לפנטז קניות יחד-בדיוק כמו סקס -כל אחד והצורך שלו ,הכמות שלו,והגודל שלו אהבה-אינה טמונה במבט שאנו מביטים זה בזה, אלא במבט שאנו מביטים יחד באותו הכיוון..................

למעלה