חשבתי שזו האמבטיה שלך
R rolan New member 14/10/03 #25 יווווווווו יערית ../images/Emo12.gif איפה זה?... אצלך בבית?... אני באה.... רולן עושה קולות של |מתחנפת|
יווווווווו יערית ../images/Emo12.gif איפה זה?... אצלך בבית?... אני באה.... רולן עושה קולות של |מתחנפת|
ע עלמה 3 New member 14/10/03 #26 WOWWW יערית , איך שזה מתאים לי עכשיו, יאאאאא חביבי, כל כך מתאים, חבל"ז, לברוח לאמבטיה הזאת עם נוף ימי, כמו שאני אוהבת בדיוק.
WOWWW יערית , איך שזה מתאים לי עכשיו, יאאאאא חביבי, כל כך מתאים, חבל"ז, לברוח לאמבטיה הזאת עם נוף ימי, כמו שאני אוהבת בדיוק.
י *יערית New member 14/10/03 #27 בנות תירגענה../images/Emo88.gif../images/Emo24.gif זה מלון הילטון איפה שהו ...באיזה אי חייבת להשיג גם את המקום הזה... שולחת לכם עוד כמה תמונות מהמקום הזה... פשוט לקבוע תאריך ול ..נכון שזה קל?
בנות תירגענה../images/Emo88.gif../images/Emo24.gif זה מלון הילטון איפה שהו ...באיזה אי חייבת להשיג גם את המקום הזה... שולחת לכם עוד כמה תמונות מהמקום הזה... פשוט לקבוע תאריך ול ..נכון שזה קל?
ע עלמה 3 New member 14/10/03 #34 מה קרה ../images/Emo35.gif מה עשינו לך כך רע ../images/Emo70.gif החלטת להתעלל בנו.... לפחות לאט לאט ... אני באמצע הספונג'ה במשרד כן, לא בבית אלא במשרד... ואת מתגרה, באמת יפה לך
מה קרה ../images/Emo35.gif מה עשינו לך כך רע ../images/Emo70.gif החלטת להתעלל בנו.... לפחות לאט לאט ... אני באמצע הספונג'ה במשרד כן, לא בבית אלא במשרד... ואת מתגרה, באמת יפה לך
R rolan New member 14/10/03 #35 בדיוק עכשיו... אני מדברת עם אחותי, אנחנו מתפללות לזכייה בטוטו/לוטו... ויפה שעה אחת קודם
י *יערית New member 14/10/03 #22 תודה ענקי../images/Emo23.gif קית לכולכם אני בטוחה שהחברתי תעריך זאת מאוד שניפגש רק בשמחות אמן