בוקר טוב עולם

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב להתראות היום ../images/Emo34.gif../images/Emo65.gif

בוקר טוב, פעמייים כי טוב,
שלום חברי וידידיי, רציתי להזכיר שוב שאם אינכם רוצים להתחיל בחיפושים בתוך בית הקפה, שאלו את המלצר בכניסה היכן השולחן של יעלי והוא יראה לכם יעלי

yaely2

New member
מנהל
תודה רבה שרהל'ה ../images/Emo65.gif../images/Emo47.gif../images/Emo25.gif

שלום שרהל'ה ותודה הכל נכון במה שכתבת פרט למילה "בחורה" יעלי

לייציק

New member
בחיי שלא לחצתי פעמיים, התפוז הזה

השתגע. יעליייי
השמיעי קול... האם כבר יצאת לדרך ???

לייציק

New member
בחיי שלא לחצתי פעמיים, התפוז הזה

השתגע. יעליייי
השמיעי קול... האם כבר יצאת לדרך ???

מנורה

New member
בוקר אור ונעים

מתרגשת לקראת הפגישה ואשמח להכיר מי מסתתר מאחורי הכינויים
לכולם ממני

לייציק

New member
../images/Emo121.gif גם אני מתרגשת להכיר ../images/Emo98.gif

את המסתתרים מאחורי השמות... בשבילי זו פעם ראשונה שאני מגיעה למפגש כזה
האם גם לכם זו הפעם הראשונה...?

לייציק

New member
בינתיים שולחת לכם משהו מדליקקקק../images/Emo22.gif

וזו לא טעות, שום דבר בעצם לא זז ...

לייציק

New member
עוד מעט יוצאת לדרך ... ../images/Emo22.gif

מנורה, איפה אפשר למצוא את הציורים של הצייר הזה... ? ניסיתי בגוגל ולא מצאתי ציורים שלו, רק באתר אחד מצאתי אותו בין כמה אחרים, אבל דוקא הציור שלו מופיע בשחור ולא נפתח ...
מוזר... להתראוווווות

סבאאורי

New member
היי מנורה -

הצייר האוסטרי נולד 1928 שמו friedensreich hundertwasser אני חושב שהתכוונת אליו?

מנורה

New member
בוקר טוב לייצ'יק../images/Emo42.gif

לאחר שחילקתי את חוויותי מאתמול בערב עם בעלי הראתי לו את הציורים ששלחת ומסתבר שאני טעיתי הידועים בשטח זה הם אשר וואסרלי. בכל אופן גם ציוריו של הונדרטווסר מצויינים ופרטים על כך כתב סבאאורי בהמשך. במפגש הבא אביא אלבום מציוריו של הונדרטווסר אז יש למה לצפות.

../images/Emo42.gif בוקר טוב לכולם ../images/Emo42.gif

המביא דבר בשם אומרו - מביא גאולה לעולם. הברכה לשנה החדשה שבהמשך היא מאחר של משרד עוה"ד קליר והיא כל כך יפה וחכמה בעיני, שראיתי לנכון לשתף גם אתכם בה. "חמש עננות מעיבות על חייו של האדם, מסביר פרופ' אסא כשר, בספרו על משמעות החיים. הראשונה היא עננת המוות. תודעת המוות הבלתי נמנע, הבלתי הפיך, מעיבה על חייו של כל אדם. השנייה היא עננת הרוע. לעיתים נדמה שאי אפשר לקיים חיים שהרוע לא מעכיר אותם. השלישית היא עננת התפלות. אדם מציב לעצמו מטרה, אבל בהגיעו אליה לא זו בלבד שליבו לא עולה על גדותיו, אלא שהוא מתרוקן כליל. הרביעית היא עננת ההחמצה. אם אי אפשר היה לשנות את העבר, המתארך, המאכזב, למה לטרוח על העתיד המתקצר, שאין בו הבטחה לחולל פלאים. החמישית היא עננת הקטנות. "אדם יסודו מעפר וסופו לעפר". בתוך תהליכי הנצח הגדולים של התפתחות העולם, יש שחייו של אדם נראים לו עלובים במהותם. אולם אנו סבורים שדווקא עננות אלה מעניקות לחיים משמעות ובעיקר את משמעות האהבה. לכן בפרוס השנה החדשה אנו מאחלים לכל אחד ואחד מכם מכל הלב: שתודעת המוות תביא אתכם להתייחס אל החיים כאל חבית יין ישן, יקר וטוב ולנצל בכיף כל רגע ורגע של החיים, על מנת שטיפות לא ייגרו מן החבית לשווא. לראות ברוע אתגר ולדבוק באחווה, ברחמים, באומץ ובשליטה העצמית. שתחושת הריקנות לאחר כל הישג, תביא אתכם לבחירת אתגר חדש, תוך בטחון שזה יושג כמו הקודם. לגבי ההחמצות שבעבר- אם אכן קיימת תובנה שהעבר הוחמץ, הרי שיש בהבנה זו תחילתה של תקווה לעתיד טוב יותר. ולגבי עננת הקטנות- בתוך ההליכים ה"גדולים" של העולם, הדברים החשובים באמת הם האהבה, המשפחה, העשייה היומיומית והמנוחה התרבותית. אין צורך ביותר מאלה. ושתהיה לכם שנה טובה ומלאת אהבה." תודו שזה חכם הא? (
להתראות במפגש- אני מתרגשתתתתתתת

למעלה