בוקר טוב לכוווולם אני מצרפת את הברכה שלי עוד פעם "גמר חתימה טובה"
E emmy5 New member 30/9/03 #7 ../images/Emo96.gifבוקר טוב לכוווולם אני מצרפת את הברכה שלי עוד פעם "גמר חתימה טובה"
ל לייציק New member 30/9/03 #11 איזה יופי אממי, כל הכבוד לך ../images/Emo140.gif איזה חרוצה... מתי גם אני אדע לעשות דברים כאלה? הדפסתי אתמול הוראות בעברית לפוטושופ מהאינטרנט ואני מתחילה ללמוד את זה... האם את מגיעה הערב? אשמח לפגוש אותך
איזה יופי אממי, כל הכבוד לך ../images/Emo140.gif איזה חרוצה... מתי גם אני אדע לעשות דברים כאלה? הדפסתי אתמול הוראות בעברית לפוטושופ מהאינטרנט ואני מתחילה ללמוד את זה... האם את מגיעה הערב? אשמח לפגוש אותך
P princess lis New member 30/9/03 #21 ../images/Emo29.gifערב טוב חברים וחברות יקרים../images/Emo140.gif מה קרה לחברי הפורום למה שקט כאן עכשו אההה... נזכרתי.... ליעלי מקווה שאתם נהנים במפגש... מחכה בכליון עיניים לשמוע חוויות
../images/Emo29.gifערב טוב חברים וחברות יקרים../images/Emo140.gif מה קרה לחברי הפורום למה שקט כאן עכשו אההה... נזכרתי.... ליעלי מקווה שאתם נהנים במפגש... מחכה בכליון עיניים לשמוע חוויות
E emmy5 New member 1/10/03 #23 PRINCESS LIZ את הית חסרה ... מותר לי להציג את החברה שלי הכי טובה? PRINCESS LIZ לילה טוב לך ,מחר אני אספר לך איזה יופי של יום הולדת היה .
PRINCESS LIZ את הית חסרה ... מותר לי להציג את החברה שלי הכי טובה? PRINCESS LIZ לילה טוב לך ,מחר אני אספר לך איזה יופי של יום הולדת היה .