בוקר טוב עולם!!!!

raistlin23

New member
בוקר טוב עולם!!!!

מה קורה אנשים ???? איך היה הסוף שבוע ?

מה שלום כולם? ../images/Emo13.gif

וואלה היה אחלה סופשבוע כמו כל סופשבוע אחר. למרות שהימים האלה יותר חמים מימים רגילים.....השרב הזה הורג!!!
אמרו שיהיה ככה עד יום שני...אז אני מקווה שזה יעבור עד אז...כמה שיותר מהר כי אני מתה מחום!!!
ואל תשכחו הכי חשוב בימים אלה זה לשתות הרבה. ולהיות חכם ב-
שבוע מדהים לכולם!!
LOVE ענת.

raistlin23

New member
היי ענת

מה קורה??? אני בעבודה אז כמובן משעמם לי :)) ספרי קצת מה עשית בסוף שבוע...

בוא נראה.....

ביום שישי קמתי מוקדם בערך בסביבות 6 ואז בסביבות השעה 8 יצאנו אני והוריי לכיוון הצפון..... היישר לעבר קיבוץ עמיר. שם היה מפגש של סיירת גולני שאבא שלי שירת לפני כ-35 שנים. עשו לנו גם סיור בתל פחר שם נלחמו במלחמות ישראל (מלחמת ששת הימים,מלחמת יום כיפור). ומשם הלכנו היישר לקיבוץ דפנה שזה לא רחוק משם,שם אבא שלי גדל עם משפחתו,ואחת מאחיותיו עדיין גרה שם אז הלכנו לבקרה,ובאותה הזדמנות הלכנו לבית העלמין בקיבוץ דפנה שם קבורים הוריו של אבי. ליד הקיבוץ יש גם אנדרטה של נופלי אסון המסוקים שקרה לא מזמן. בלילה כמובן לא אפספס את היציאה של יום שישי,יצאתי למועדון החורבה again, וחזרתי בבוקר....ואז לאחר יממה שלמה שלא ישנתי,הלכתי לישון כמה שעות טובות וביום שבת התבשלתי בבית מהשרב הכבד שנפל עלינו. אפילו לים לא היה לי כח ללכת בגלל החום הכבד הזה. והנה אני עכשיו מעבירה את זמני בין היתר בפורומים. מה יש לך לספר לאחר הסיפור המצ´עמם שלי?
LOVE ענת.

raistlin23

New member
ואו סוף שבוע עמוס :)

ואני חשבתי ששלי היה עמוס :) טוב אז ביום שישי יצאנו לטרמינל(אל תשאלי אותי למה) חזרנו בשש בבוקר . בשעה 1 החבר המטרוף שלי מעיר אותי - יאללה בוא לים! אז הלכנו לחוף הסטודנטים עד איזה 5 . ואז יצאנו לג´אפטו. והסיפור שלך ממש לא משעמם :) אז מה יש בחורבה ?? שנים שלא הייתי שם - שווא משו ?

../images/Emo8.gif

אם אני שם בכל שבוע (בחורבה) כנראה שזה שווה משהו...אבל משום מה ביום שישי הזה לא ממש נהנתי,והמוסיקה היתה דוקא טובה,פשוט האנשים שם...... בכל מקרה משיו מצחיק שבשבוע הבא כוכבי "לחיי האהבה" יהיו שם.
ו.........זהו!!! המשך שבוע מדהים!!!!
LOVE ענת.

raistlin23

New member
חחחחחחחח

כוכבי לחחי האהבה???? אפשר לקרוא להם כוכבים ? :)

תראה.....

אם נשתמש במושגים של שיווק..... מוצר שמצליח (שחקן) יש לו קונים רבים,הביקוש נרחב,(הרבה צופים ומעריצים) מוצר בעל נתח שוק יחסי גדול,שיעור צמיחתו גבוה,מזקים את הפירמה ברווחים גבוהים(אחוזי הצפייה בסידרה). עכשיו,כדי להשאר מוצלח הוא צריך להיות במצב של פרה חולבת. מוצר בעל נתח שוק יחסי גדול בשוק ששיעור צמיחתו נמוך. אלה בדר"כ "כוכבי" העבר, המעניקים כיום לפירמה רווחים די הצורך להבטחת נתח השוק הקיים ואף לתמיכה ביעדים אסטרטגיים אחרים. עכשיו,כל זה אומר בעצם שהשחקנים,"הכוכבים",היו כל כך מוצלחים ואספו בדרכם המוצלחת מעריצים כה רבים שכאשר בעתיד יוציאו עוד סדרה ישראלית עם חלק מאותם "כוכבים" הסדרה תרקיע שחקים. ולנקודה שבעצם רציתי להגיע היא שבעיני חצי (לפחות) מדינת ישראל אפשר לקרוא לאותם שחקני "לחיי האהבה" כוכבים! האם הבהרתי את עצמי?
LOVE ענת.

raistlin23

New member
כן הבנתי...

תשמעי תראי - יש משהו במה שאת אומרת אבל בשבילי הם ממש לא כוכבים - כוכבים יש רק בשמים :) וחוץ מזה הם ממש גרועים במשחק... מישהו מהם הלך לבית ספר למשחק אי פעם ? אבל אני יכול להבין למה אנשים מתאהבים בסדרה\דמויות כאלה ואני אעתיק ממך - מקווה שלא תכעסי :) LOVE RAIST

אוקיי..

תראה,אני אישית שונאת את הסדרות הישראליות ואני חושבת שאני אפילו יכולה לשחק יותר טוב מהם
אני לא ראיתי אף סדרה ישראלית מהסדרות המטופשות שהיו "לגעת באושר","לחיי האהבה" וכו´. הסדרה הישראלית היחידה שראיתי היתה "טירונות". תודה שזאת היתה סדרה מוצלחת
רוב השחקנים בסדרות הישראליות עברו לפני שיעורי משחק,אחרים שמשחקים זה בטח פרוטקציה פה ושם או כל סיבה אחרת שקיימת. ועוד דבר חשוב תשים לב לטווח הגילאים של המעריצים של הסדרות הנ"ל. אחרי זה תבין למה יש אהבה גדולה לסדרות האלה. LOVE ענת.

raistlin23

New member
אין על טירונות

בכלל אקי אבני שחקן מצויין לדעתי :) אפילו שאני בן...... וכן הבת של אחותי - בת 8 היא מעריצה שרופה של הסדרות האלה אבל אני מכיר גם אנשים בגילי ( לרוב בנות ) שממש מטורפות על הסדרות האלה - מוזר קמעה לא ? אבל בואי נעבור לנושא יותר מעניין....

לא היה כמו,לא יהיה כמו ואין כמו...

כמוני!!!!!
יש הרבה צופים לסדרות האלה מכל הגילאים,אני יותר התכוונתי לכיוון מעריצי השחקנים עצמם. הסדרות האלה הולכות כי הרבה אנשים אוהבים את כל הטלנובלות האלה, ואין להם משהו יותר טוב לעשות בשעות הערב,אז זה מעביר את זמנם. ולנושא אחר....אממ....מה עולה לך בראש? לדבר על מזג האויר הנורא הזה? לספור כמה אותיות רשמתי בהודעה הזאת?
זרוק נושא....... LOVE ענת.

raistlin23

New member
נושא אחר...

דווקא קיוותי שאת תציעי.... מזג האוויר לא כל כך מורגש כי יש מזגן נונסטופ בעבודה - אני יוצא עוד שעתיים מקווה שיהי פחות חם :) כמה אותיות ???? הממ אני עצלן מידי לבדוק... ואיזה כיך שרק שנינו פה ? :) אני מרגיש פרטיות חחחח :)

חפיף דחליל...../images/Emo13.gif

וואלה אין הרבה מה לספר והרבה על מה לדבר כרגע............ אין מילים בפי.....
אני אלך למצוא לי תעסוקה נכון לעכשיו. אז שיהיה לך המשך יום,שבוע מדהים ומקסים!!!
LOVE ענת.

tankgril

New member
ענתיייי ,סורי על ההברזה../images/Emo24.gif

אז אני מניחה שעכשיו מאוחר מדי עד לסופ"ש הבא. ואת האמת די הייתי בבר הקטן ובאלטרנטיבי כל הערב חוץ מגיחות ממש קצרות וממש מועטות כי אני לא סובלת את
את הקומה למעלה. חוצמזה איך את נהנית שם?

שטויות......./images/Emo3.gif

הפעם לא ממש נהנתי כי לא היו הרבה אנשים,והאנשים שהיו,לא היו לטעמי. בקיצור זאת הפעם הראשונה מני רבות,שלא ממש נהנתי. חוץ מזה שאני תמיד למעלה כי אני אוהבת טראנסים ויאללה בלאגן...מבחינת המוסיקה אין תלונות לשם שינוי כל הזמן מחליפים אבל האנשים היו על הפנים. אני מתארת לעצמי שהרוב הלכו לפתיחה של הנירוונה. בכל מקרה אני לא דואגת,עוד יצא לנו להפגש לא רק לי ולך אלא לכל חברי הפורום
שבוע מדהים!!!!
LOVE ענת.

raistlin23

New member
הממ חזרתי ?

כן כן חזרתי אז איך היה היום ענתי ?? ובכלל איך עבר היום אנשים ?

למעלה