בוקר טוב עולם!!!!

זה לא שטויות... אבל חפיף!!!../images/Emo13.gif

אני חייבת לציין שהאלטרנטיבי אצל דורון לא היה משהו כי יצא לי לפספס את כל השירים שאני אוהבת וגם יצאתי באמצע.
אז ככה שכל הערב הסתובבתי ולא ממש נהנתי. אבל הייתי אצל טלי בבר הקטן ושם מאוד נהנתי, חוצמזה שיצא לי גם לראות את כולם שם אחרי שבוע (בערך אני חושבת) ואת ידיד שלי שחזר מחו"ל. ואני גם אשמח לפגוש לא רק אותך אלא גם את שאר הפורום
שבוע מדהים גם לך!!!!

raistlin23

New member
בוקר טוב עולם מה שלום כולם ? ../images/Emo3.gif

שוב בעבודה :( יהיה טוב לא ? חייב להיות טוב!!!! מה המצב אנשים ואנשות ?

בוקררררררררררר ../images/Emo42.gif../images/Emo13.gif

בוקר טוב!!! מה המצב???? וואלה אצלי הכל טוב,והיום כבר פחות חם מאתמול אז ככה שהכל נחמד. עכשיו בדיוק הדלקתי את המחשב החלטתי לשבת סוף כל סוף על הפרויקט שלי שיש לי להגיש בשבוע הבא ועוד לא סיימתי. הזמן לחוץ והמלאכה מרובה.
מה איתך? LOVE ענת.

raistlin23

New member
הייייייייייי!!!!!!!!!

אני לא לבד פה - אז עכשיו מצבי מצויין!!! :) איזה פרוייקט ? ספרי שתפי.... אני לא מרגיש הקלה בחום - אני במזגן כל היום אז אני לא יודע מה קורה בחוץ :)

../images/Emo13.gif

יש לי פרויקט לעשות שהוא די ממצה את כל נושא התעשיי וניהול שאני לומדת. אני נבחנת על הפרויקט ב-11/7 שזה בעצם היום האחרון ללימודיי. (אני מזכירה שוב שלושה ימים לפני היומולדת שלי
) אני עושה על מפעל המלח בעתלית. יש לעשות 5 פרקים אני ועוד מישהו מהכיתה שלי עושים ביחד ואנחנו צריכים להגיש את זה בשבוע הבא ובקושי סיימנו שני פרקים!!! אבוי לנו.
LOVE ענת.

בוקרררררר טובבבבבבבבבבבב../images/Emo24.gif

וואלה הכל טוב אחותי......מה איתך? ישנת טוב בלילה? (מה שנשאר ממנו כמובן)
איזה חיוך עשית לי עכשיו!!!!!
LOVE ענת.

raistlin23

New member
איזה כיף לי :))

בוקר טוב לכווווללם - עד שהתעוררתם היה לי מזה משעמם! :( מקווה שזה יעבור. אז מה פרוייקטים בלאגנים ??? אני זוכר את הפרוייקט של י"ג שלי - היה די מגניב. אז מה רק לימודים ללא כיף ?

מוקף בנות אה? ../images/Emo8.gif

כל השנה הזאת זה רק חופש אחד גדול. כל הזמן שהיה לי לשבת על הפרויקט לא הושבתי ת´תחת שלי...ולכן הכל נדחה לי לרגע האחרון שזה די טעות לעשות!! אבל עכשיו אני יושבת על הפרויקט אתה לא רואה שאתה מפריע?????
LOVE ענת.

tankgril

New member
אני תיכף צריכה לזוז... ../images/Emo7.gif

למרות שאני מאוד נהנית לצ´טצ´ט איתכם. שיעור נהיגה אין מה לעשות

raistlin23

New member
אני אוהב להפריע

בכל מקרה אני לא רואה שאת ממש סובלת מההפרעות שלי :)

חחחחח......../images/Emo8.gif

כן ישנתי טוב.....הלכתי לישון בסביבות השעה 5 ומשום מה קמתי מוקדם!! שיהיה לך בהצלחה בשיעור הנהיגה! בטח תעביר בשכונה שלי גם כי מורי הנהיגה והטסטרים אוהבים לעבור שם. וכמו שהמורה נהיגה שלי (לשעבר
) אמר לי תמיד,אם כבר אני דורסת מישהו אז זה עד הסוף לא מכה קלה.
תיישמי את זה......חחחחחח LOVE ענת.

למעלה