בוקר טוב עלמות נאות ומה שלומכן היום

shongold

New member
אמנם קר..הבוקר אבל לא כל כך

והעיקר היום יום בהיר וודאי הרבה יותר מאתמול וזה כבר עושה לי טוב על הנשמה. והדובדבן שבקצפת....יום חמשי - "וביום חמישי מצב רוח חופשי זה כבר סוף השבוע ומחר יום שישי"

eilati27

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo20.gifבוקר אורררר... (סוף סוף)

איזה כיף לשים משקפי שמש... אני חושבת שמעולם לא הערכתי אותה יותר... שמש תשארי,אוהבים אותך... איזה בוקר מקסים...אין על הריח של סוף השבוע... חחח! שיהיה לנו יום טוב... ירוקה
מקנאההההה

shongold

New member
שמש זה הדבר הכי נפלא בעולם במיוחד..

אחרי ימים קודרים אפלים וגשומים..אז רמת הערכה אותה בשמים .... וסוף שבוע...היום ביום הזה ממש להריח אותו - אושר גדול מציף את הכל.. מחר כבר לא אותו דבר כי אנחנו במהלכו...עובר מהר..לדאבוננו ולמה להיות ירוקה ...טוב לו טוב לנו...טוב להיות בזוגיות..אם לא היא היתה אחרת..חח

"אוהב אותך

אחת לא מאושרת שונא אותך בחבל היא קושרת רוצה אותך ולא רואה אותך נלחמת חושב שהיא תפסה והיא כבר מתעייפת"

eilati27

New member
ברור...

ממי אני מקווה שכולן מבינות שזה בגדר הצחוק... ואני אצטט את עצמי מאתמול.. "קודם הוא.. אח"כ הגחמות הקטנות שלי.."

rifkin1

New member
../images/Emo39.gifמצטערת, אבל כמו שאמר כאן ../images/Emo42.gif

מישהו... החורף השנה לא ממש עושה רושם ורוב הימים הם שטופי שמש וכמעט שאין לנו גשם וחבל... אבל היום הזה באמת יפה ומזל כי יש טונה של דברים לעשות בחוץ. אז שיהיה לכולן יום מקסים

רנה6

New member
בוקר טוב שון וכולן...

שמש במרום זורחת, אבל אני אל חום התנור בורחת...אוף, כל כך קר לי...אולי אני חולה או משהו...שון, שלחתי לך מכתב קטן...

shongold

New member
בוקר טוב לך שיר שיר איזה יום נפלא

איזה יום שמח ...גם חום תנור זה משהו ...העיקר להתחמם..טוב את יותר צפונית...לכן הקור עוד יותר ממוקד...קבלתי את מכתבך הקטון...ונהנתי מאד מאד מאד..משהו לא היה ברור ועל נעשה בירור האם ברור...חח?!

shongold

New member
העיקר שברור ונשתדל שלא יבוא

באיחור..כי הסקרנות בי 'אוכלת' ואותי מייסרת ולא אדע אנא אבוא עד לפתרון ..הרצוי...

shongold

New member
בוקר זח ובוקר צח גם לך שירלי

ושיהיה לנו יום מדהים!!!

Karina85

New member
סבח אל נור... ../images/Emo42.gif

בוקר טוב עולם, מה שלום כולם??? תגידו שזה לא כאב לב לעשות תרגילים בגיאומטריה ביום כזה...

rifkin1

New member
חמודה שלי, זה כואב עכשיו

אבל תאמיני לי שזה ישתלם לך בעתיד... יהיו לך עוד הרבה ימים יפים לנצל.

Karina85

New member
../images/Emo4.gif

לא כיף. ועוד יחד עם ההתלבטויות הבלתי פוסקות של מה ללמוד אני בכלל בבאסה קלה... טוב לא נורא, אני אלמד עוד קצת ואלך לעשות לי טיול קצר במרכז... אולי אני אקנה לי כמה שטויות לשיפור המצב רוח חחח... כמה טוב לגור במרכז העיר...!

shongold

New member
תרגילים בגיאומטריה..קטן עליך יפתי

יש לי רעיון מזהיר...קחי את הגאמוטריה + קארינה אל מקום שנקרא ים...והכל יראה לך הרבה יותר סבבה..גם הגיאומטריה

למעלה