בוקר טוב עלמות נאות ומה שלומכן היום

eilati27

New member
עכשיו כן אהובה...

אבל אני לקראת סיום אז אני אסיים כאן.. ואני אפילו לא אבטיח להגיע לשרשור ערב כי אני יוצאת היום אז מי שבא לו לקפוץ ל "ליפס" בראשון מוזמן.. אני שם... תעשו חיים שבת שלום אוהבת אותכן!

Karina85

New member
חחח ביי מאמי!!!

תהני בליפס חברה שלי אוהבת את המקום הזה... סופ"ש יפהפההה

shongold

New member
בהקשר לשמש אבל בקונוטציה אחרת

אומרים שלא רחוק מחדרה, בין הים לבין החולות, יש מקום שבו זורחת השמש, בלילות. רק אצלנו לא תמיד היא זורחת, רק אצלנו משום מה אור חסום, יש אנשים שהתרגלו לחיות ככה, איזה אבסורד.

shongold

New member
ארץ שמש ומים

כאן נולדתי, מול האופק, מול המים על החוף. אח לשחף, אח לקצף, אח לשמש ולרוח. אח לשחף, אח לקצף, אח לשמש ולרוח האינסוף. האינסוף.

shongold

New member
בוא כמו אורח

בוא כמו אורח, יין שרוף עוד תחליף עלוב לגרש את החושך סופשבוע שמח, יכולתי לצחוק כי הבטיחו לה קודם שתגיע רחוק ממרומי הגלגל אני שוב זוחלת מכסא המלכות אל מפתן הדלת של קיץ ישן שחיכה בפינה נדרתי בשקט לצחוק אחרונה אבל שום דבר לא מצחיק אותי כבר שלושים ואחד ימים של שלווה רודפת אחרי מחשבה לא טובה זה לא אני, זה לא אני על גבול היבשת מנת יתר של שמש עשיתי הכל כדי לשמור על הרצף אבל אני לא יכולה יותר לספור עד מחר את הלילה הארוך שאף פעם לא נגמר

Karina85

New member
שלום שלום, חזרתי

ותמונות ג'קו באמתחתי!!! "אבל עכשיו יש בקולי מיתר קרוע..."

Karina85

New member
זה קצת עצוב שאני זוכרת

איזו תנועה שייכת לאיזה חלק של איזה שיר, לא??? מצד שני, זה הרי ידוע שיש לי זיכרון טוב לפרטים קטנים וחסרי משמעות, אבל כשזה מגיע לדברים שאני באמת צריכה לזכור... חבל.

Karina85

New member
בין מילים אחדות ללא חששות

הניחי ידך הקטנה ובואי אליי מחכה עד בלי די, כותב לך שירי אהבה... אווו נהדרת אליי... אווו נהדרת מדי... מישהי פה???

moon line

New member
טוק טוק is anybody home?../images/Emo13.gif

מי הצטלם איתך פה,... מי????

למעלה