בוקר טוב עם קפה חם

maxima

New member
בוקר טוב כולם......./images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

גשם ורוח עדיין לא קר אך התחזית היא שלג במרכז ואוווו

emmy5

New member
בוקר טוב עם קפה חם../images/Emo96.gif

מפחיד ש דווקא תחר ,מזג אוויר יהיה לא יפה ...ברחות שלנו ליום חמים ונעים ,אולי זה יעזור ...אמן

yaely2

New member
מנהל
בקר טוב ויום נפלא../images/Emo65.gifאני לא מסוכר

בוקר טוב חברים טובים,
מזג האוויר השתנה, כמה טוב שיש מחשב. פעם כשהיה גשם לא היה עם מי לדבר, אפילו השכנה היתה סוגרת את התריסים. היום.......מה 'כפת לי? פותחת את המחשב ומה אני רואה. בלונים, לבבות, סיפורים, מעשיות. אפילו לערוך קניות אני יכולה. אז תגידו מה רע לנו? אשריי שנולדתי בדור הזה. אוהבת אתכם יעלי

emmy5

New member
מה אני רואה?../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif|נשי

מהבוקר אני רואה המון כרטיסי ברכה מכל העולם , ניו זילנד ( חברים הכי טובים ), הולנד ,טקסס יו אס אי .....בלגיה ,שוויץ רומניה ... בטח מישראל ,החברים שלי האהובים ...נוסף חוג הכי חמוד 60+ כאן אני מרגישה בבית .

izuizu

New member
ברכה ליום הולדתך

גם אני ניסיתי לשלוח לך ברכה דרך ה icq לאחר שקיבלתי תזכורת שעוד יומיים יום ההולדת שלך . אך מה לעשות ראה זה פלא ההודעה לא רצתה להשלח וסירב להשלח אחרי כמה נסיונות. לאחר הצצה בכרטיס האישי שלך ראיתי שרשום שאת בת 101 . כנראה שזאת הסיבה .. חה חה חה סתם בצחוק . אז יום הולדת שמח

emmy5

New member
IZUIZUאתה עשיתה לי בושות ../images/Emo25.gif

כולם כבר יודעים שאני בת20 אבל משהו בכל זאת אמת ,נולדתי ב24 לינואר...,UNIREA PRINCIPATELOR ROMANE ,יום גדול ברומניה אחוד האזורים בין דרום לצפון מזרח ומערב ..רומניה גדולה .. עונש לך , אתה מוזמן להגיע למפגש שלנו ולראות את הסבתא בת 101 אני מזמינה את הגברת שתבוא גם,אני אוכל לראות את כולם ...היתי רוצה גם אתהחבר שלי בן ה18 ..תודה לך ונשיקות

מנורה

New member
בוקר טוב חברי היקרים ../images/Emo183.gifיעלי את

|לא מסוכר אבל מאד מתוקה
. גם כך היה לי קשה לקום ולראות את הביקיני

maxima

New member
אופס ......אמי כתבנו יחד בוקר טוב

יום נהדר לכולם.....

emmy5

New member
מקסימה ,זה סימן טוב ,יום מקסים../images/Emo39.gif

שיהיה יום נהדר,
תטיפות הגשם זו ברכה

misu007

New member
בוקר טוב וזהירות מרוחות../images/Emo61.gif

בוקר טוב ואני מצתאר שלא אוכל להיות עם כולם מחר אני תקווה ומבטיח בפעם הבא

emmy5

New member
כמה טוב שיש חבר טוב../images/Emo77.gif

חבר טוב זו מתנה מה'....

yaely2

New member
מנהל
כולנו רצינו להכיר אותך מישו ../images/Emo24.gif

emmy5

New member
יעלי סליחה ,את צודקת..כולנו רוצים

מישו , אתה רואה שכולם רוצים לקחת לי את החבר הטוב .. אבל אנחנו מזמינים אותך עם האישה .... סליחה יעלי ,טעיתי ומצטערת

misu007

New member
אממי עברנו הצפוניים אין בעיה../images/Emo56.gif

כפי שאמרתי תחליטי איפה ומתאי ?אנחנו שם אין כל בעיות כי כאן אפשרי גם אחרי הצהרים או בערב המרחק בננו לא גדול

מנורה

New member
|מישו גם אני רוצה להכיר אותך../images/Emo68.gif

מה בקשר ליום הולדתך??

misu007

New member
מנורה ערב טוב רק עכשיו ראיתי../images/Emo39.gif

סליחה שאני עונה באיחור כי רק עכשיו ראיתי את הודעתך, אני תמיד היה מוכן להיפגש עפ כולם ,אבל !יש לי התחייבויות לכן אני התחיל לחפס לי סידור להשתחרר בפגישות הבאות לגבי יום הולדת זה גם ראיון ?אבל זה בקייץ

למעלה