מישו ידיד אחכה בסבלנות לקיץ הרבה חברים חוגגים בקיץ בבקשה כתוב לנו את התאריך שנוכל להרים אותך
מ מנורה New member 22/1/04 #35 מישו ידיד אחכה בסבלנות לקיץ../images/Emo140.gif הרבה חברים חוגגים בקיץ בבקשה כתוב לנו את התאריך שנוכל להרים אותך
מישו ידיד אחכה בסבלנות לקיץ../images/Emo140.gif הרבה חברים חוגגים בקיץ בבקשה כתוב לנו את התאריך שנוכל להרים אותך
ח חייםלוי Member מנהל 22/1/04 #11 בוקר טוב וחורפי. ואני דווקא הלכתי וקניתי לי אייס קפה קפוא כדי להתעורר. הקפה החם ששתיתי לא ממש עזר.
yaely2 New member מנהל 22/1/04 #12 חייים בוקר טוב, געגעתי אליך ../images/Emo47.gif שלום מה שלומך?, לא נרשמת אבל אני מקווה ובטוחה שתבוא מחר, לא חשוב באיזו שעה. אני צודקת? אתה יכול להביא איתך את האישה, יעלי
חייים בוקר טוב, געגעתי אליך ../images/Emo47.gif שלום מה שלומך?, לא נרשמת אבל אני מקווה ובטוחה שתבוא מחר, לא חשוב באיזו שעה. אני צודקת? אתה יכול להביא איתך את האישה, יעלי
O offe New member 22/1/04 #14 בוקר מעונן חלקית עד גשום גם אם מעונן - גם אם גשום - גם אם לא נוח - גשמי ברכה מתקבלים בברכה בוקר טוב והמשך יום נעים offe
בוקר מעונן חלקית עד גשום גם אם מעונן - גם אם גשום - גם אם לא נוח - גשמי ברכה מתקבלים בברכה בוקר טוב והמשך יום נעים offe
O offe New member 22/1/04 #24 קפולסקי../images/Emo96.gif ליד מלון "אכדיה", זה בדרך לארנה, יש קפה קפולסקי, ושם כנראה יש מספיק מקום לכל הקבוצה
קפולסקי../images/Emo96.gif ליד מלון "אכדיה", זה בדרך לארנה, יש קפה קפולסקי, ושם כנראה יש מספיק מקום לכל הקבוצה
נ נֵנָה New member 22/1/04 #29 חברים יקרים, אתם לא חושבים על זה שמדובר ביום ששי, שבדרך מפוצץ בכל מקום ורצוי מאד להזמין מקומות מראש? (וכמה...?) אם לא נעשה זאת, אנחנו עשויים להישאר בחוץ כי לא יהיה מקום באף בית-קפה ... אמנם אני לא פולניה, אבל מביאה לתשומת לבכם, שלא אצטרך להגיד בסוף "אמרתי לכם ..."
חברים יקרים, אתם לא חושבים על זה שמדובר ביום ששי, שבדרך מפוצץ בכל מקום ורצוי מאד להזמין מקומות מראש? (וכמה...?) אם לא נעשה זאת, אנחנו עשויים להישאר בחוץ כי לא יהיה מקום באף בית-קפה ... אמנם אני לא פולניה, אבל מביאה לתשומת לבכם, שלא אצטרך להגיד בסוף "אמרתי לכם ..."
נ נֵנָה New member 22/1/04 #31 יעליייי, מה קורה? ../images/Emo53.gif מדוע המסרים שלי לא נשלחים? שלחתי פעמיים מסר וזה לא מראה לי בתיבת המסרים שהוא נשלח ... האם גם אצלכם זה ככה עכשיו?
יעליייי, מה קורה? ../images/Emo53.gif מדוע המסרים שלי לא נשלחים? שלחתי פעמיים מסר וזה לא מראה לי בתיבת המסרים שהוא נשלח ... האם גם אצלכם זה ככה עכשיו?