על שום דבר לא אומרים "כל"...
מי אמר שכל חרדי הוא פנאטי ?
כבר אמרתי
א.
הם נלעגים בעיני באמונה בחבר דמיוני, הם נשארו תקועים במאה ה-16 האפלה. וכדי לשמור את צאן מרעיתם עבדים צייתנים, מליוני פרשנים בכל הדורות המציאו מיליארדי אמונות הבל, בלי שלאף אחד לא תהיה רשות ממשה רבנו לפרש את התורה, וכך תפסתי בקלקלתם גם רבנים ראשיים דוברים דברי הבל וממציאים שקרים שאפשר לברר את היותםפ שקרים בקלות רבה.
ב.
אין להם "חיה ותן לחיות", הם עושים הכל על מנת להפוך את החילוניים לחרדים, המקרה הספציפי שלך לא מהווה דוגמא , לחלוטין.
אם היתה להם הגינות , היו מקימים התיישבויות כמו האיימיש באר"הב, וחיים את חייהם בלי להציק לאף אחד ולכן אמנם האמריקאים רואים בהם אנשים קצת מוזרים, אבל שם כל אחד חי את חייו בלי להתערב בחיי האחר בכח.. אבל בארץ, הם גם מקימים יישובים משלהם ושכונות ורחובות, וגם מציקים לכל סביבותיהם. כי זו מטרתם.
ג.
המונח "חרדים" הוא הקמת תנועה של החבר הדמיוני במאה ה-16 כדי ללחום בחילוניים שתנועתם רק קמה, ולדכא אותם, וזאת הם עושים עד היום.
ד.
מוטב לראות היטב מה קורה בצהל, בבתי הספר, במוסדות הממשלה וכו וכו, שם החרדים משתלטים על הכל לאט אבל בטוח, והכל בזכות פוליטיקאים תאבי בצע ושלטון, מושחתים עד יסוד.
קחי ביד איזה ספר לימוד שאת רוצה ומכל כיתה, ותראי איך ההדתה השתלטה על התכנים עד כדי אמירות הזויות לגמרי ואמונות תפלות שהפכו אותן לחוקים, "ייהרג ובל יעבור"...
עוד לא נראה ציבור כמו החרדים ששונאים את החילוניים ואת המדינה וראשיהם פועלים כל העת נגד המדינה, נגד המולדת שלי.
כי לפי אמונתם, רק כשתיהרס המדינה, יגיע המשיח (מלובאביץ? המלך המשיח?....)
ה.
זו הבעיה איתם, שהם עושים הכל על מנת להשתלט על חיי, ולמרר לי את החיים כיוון שאני חילוני.
אני מעולם לא שמעתי על חילוניים שמנסים להפוך חרדים לחילוניים. אין דבר כזה.
אין "חיה ותן לחיות" אצל החרדים, ההדתה והמיסיונריות אצלם כל כך חזקה שהם מוכנים לדרוס כל מה שנחשב חילוני ולהפוך אותו לחרדי הזוי המאמין באמונות הבל, ועליהן הוא מוכן לדרוס כל חילוני. כך ממש.
הם כל כך שונאים את המדינה עד שעבריין פלילי ומי שמרע למדינה ומי שמלגלג ומזלזל בערכי המורשת של המדינה, נחשב אצלם גיבור.
אני רוצה לאמר לך עוד משהו:
לפני שנים רבות אני הייתי מוסווה ושתול בקרב חרדים במאה שערים. זו היתה חצי שנה מזעזעת עבורי.
הם שונאים את המדינה מאוד (או ששכחת שהם התחברו לעראפאת...) הם שונאים גם את עצמם ומריבותיהם בין מאות "חצרות" שונות מגיעות לרמות מטורפות, החל מחרמים ועד שריפת בתים והריסתם (נוכחתי במקרים רבים) ואלימות נגד אנשים שלא מיישרים קו עם הרב, והכל נסגר בינייהם.
הבעיה עם הילדים ? הם מגדלים בכוונה בורים ועמי ארצות ומפחידים אותם פחד מוות (מי שלא ישמור את השבת, ימות במוצאי שבת, ועוד) , כדי שיהיו עבדים נרצעים שלהם, ולא יראו מה קורה בעולם, כי שטיפת המח שלהם היא מגיל אפס.
הזילזול אצלם בנשים הוא מוחלט האשה שווה לשום דבר. בבית ההירארכיה היא שקודם הבעל שברוב המקרים בטלן שלפעמים הולך לישיבה לקשקש עם חברים, אחר כך הילדים, ורק בסות האשה שכל תפקידה הוא משרתת,שפחה,טבחית, עוזרת בית, וכמו שאמר הרמב"מ:"...ושתשב בשקט בפינת ביתה...".
הם משחקים כלפי חוץ כאנשים טובים ואוהבי ציבור, והכל הצגות ושקרים.
יש להם פטנט מנוול, לקחת מילה או כמה מילים ולתת להם פירוש הזוי בלי שום קשר לעובדות, כי הם יודעים שרוב האנשים לא ילכו לבדוק בתנ"ך.
ושני שקרים בולטים שניתן לבדוק בקלות:
1. שקר עשרת הדיברות (מזה למד נירוןתניהו איך להפחיד את הציבור)
2. שקר התתנהלות השלילית נגד נשים בציטוט המשפט "וכל כבודה בת מלך פנימה" שאין לו שום קשר לאשה היהודיה.
אני יכול לכתוב ולהאיר את מה שקורה שם בין החרדים , והשירות במסווה (התלבשתי מוזר ומערבב מיני לבוש של כל מיני כתות וכולם הכירו אותי כ-"משיגעגע פון קופ" ולכן לא הציקו לי).
מה שראיתי שם, גרם לי לכתוב את המחקר על התורה ולהציב עובדות בפני אנשים, כי לרוב כאשר אני שואל חרדי שאלה, אין לו תשובה כי הוא יודע שאני לא קונה "לוקשן"...
הספר:"התנ"ך כתוב עברית שכל אחד מבין".
אני יכול לכתוב כאן דברים ששערותייך יסתמרו, אבל חבל על התסרוקת.....
בשורה התחתונה: לא, אין לי שום כבוד למי שמתעלל בחיי ובחירותי כאדם חופשי, וללא הרף ולעשות הכל נגד החילוניים.
וכדי שתביני מה הם באמת חושבים הנה מקבץ מזעזע שמציג את החרדים וראשייהם כבוגדים במדינה -