בוקר טוב פורום אהוב שלי

bimbo.

New member
בוקר טוב פורום אהוב שלי../images/Emo141.gif

אני מקווה שלכולכם יש תכניות יפות לשבת (גם התפנקות תחת השמיכה זו תכנית מצויינת) לי מחכה סו"ש מלא פעילות משפחתית מקווה לימים שקטים ובטוחים אמן ואמן!! גם הוא מתפנק.....

emmy5

New member
בוקר טוב ,סוף שבוע נפלא../images/Emo24.gif

בוקר טוב ושקט וסוף שבוע שמח

מנורה

New member
בוקר טוב יקירי../images/Emo42.gif

יום מיוחד לי היום בילוי עם נכדתי הבכורה בגן ביום המשפחה. רק סבא וסבתא והנכדה. זה פעם ראשונה שאני משתתפת באירוע שלא משתפים את ההורים מענין ומרגש. חוויות בערב שיהיה לכולם סוף שבוע

emmy5

New member
מנורה , שיהיה לך כייף../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif

שיהיה לכולם שבוע משפחה נפלא .

בוקר טוב חברים ../images/Emo42.gif

השמש זורחת והשקדיה פורחת.... יפה שם בחוץ.... פיניתי לי את היום להסתובב בחוץ... והכי הכי אני אוהבת להסתובב בשווקים... והכי הכי את אזור שוק הכרמל, שוק בצלאל ומתחם נחלת בנימין.... מנורה גם בגן של הנכדים של אחותי נחוג היום יום המשפחה עם הסבים, אחותי הולכת לגן אחד וגיסי לגן השני... 2 הנכדים של אחותי נולדו בהפרש של 3 חודשים זה מזה... שבת שלום לכולם....

offe

New member
כרגיל, בוהוריים טובים ../images/Emo42.gif

מנורה, זה עתה חזרתי מגן הילדים של נכדי, כנראה השנה הוחלט בכל הגנים לעשות יום משפחה עם הסבים והסבתות, היה ממש חמוד. הגנן, כן יש גנן בגן, עשה עם כל הילדים הצגה זהבה ושלושת ה-
, היה ממש מקסים. ועכשיו מתכוננת, היום הבריתה של נכדתי החדשה, עושים את זה בקניון ארנה במסעדה, מקווה שיהיה כייף. אז להתראות,
מכל ה-
offe

נֵנָה

New member
צהריים טובים לכם יקירי ../images/Emo42.gif

איזה יופי לכן מנורה ואופי. זה הכי כיף לחגוג בגן של הנכדים... משום מה בגנים של נכדי לא חוגגים היום את יום המשפחה ...
מאחלת לכם הרבה נחת ואושר
אני לא ראיתי עדיין קרן שמש היום, הייתי עסוקה בבישולים עבורנו ועבור הבת שחוגגת מחר את יום ההולדת של תומר בן ה-3 (בדיוק ב-21/2) בשנה הבאה כבר נחגוג במשותף לכל השלושה
בשבוע הבא יום ההולדת של עידן בן ה-6 ובזאת מסתיימים ימי ההולדת של נכדי לשנה זו בארץ... (הצעירה ביותר נמצאת בחו"ל וחוגגת שנה ב-7/4
). מאחלת גם לכם סוף שבוע יפה ומהנה

נֵנָה

New member
לא, לא חזרתי לניק המקורי ../images/Emo8.gif

פשוט חיפשתי משהו שכתבתי בניק הישן ושכחתי לשנות את השם ...

emmy5

New member
ננה וגם הנסיך תומר מזל טוב ../images/Emo65.gif

מזל טוב לכל הנסיכים וגם לסבתא וסבא

emmy5

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo77.gif../images/Emo79.gif../images/Emo65.gif../images/Emo25.gif../images/Emo47.gif

נֵנָה

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif מזל טוב ../images/Emo25.gif../images/Emo141.gif

לאופי מזל טוב לבריתה של הנכדה
שתרווי ממנה ומכל נכדייך הרבה נחת, אושר ושמחה
ועוד בקניון ארנה, זו בכלל חוויה
שתהנו ושיהיה לכם כיף

maxima

New member
צהריים טובים חברות/ים

היה לי שבוע עמוס בקושי הגעתי למחשב מנורה תהני עם הנכדים חונה תעשים חיים היתה שמש נהדרת בבוקר עכשיו כבר לא כל כך המשך יןם ניפלא לכולם

נֵנָה

New member
הכי הכי הכיטוב בנחלת בנימין ../images/Emo45.gif

מפתיחה לעצמי ביום שלישי אחד כשמזג האוויר יהיה יפה, לנסוע לשם לביקור. מישהי רוצה להצטרף?
חונושקה תהני בינתיים מהנכדים של אחותך, ומאחלת לך שבקרוב אצלך
לַכל יש זמן ועת לכל חפץ ... גם אצלי יש הפרש של כ-2.5 חודשים בין נכדי התאומים לנכדתי הצעירה
כלנית|
שבת שלום
לכם חברים יקרים

dani 123

New member
צהרים טובים

אצל נכדי כנראה לא חגגו עם הסבא והסבתא - לא הוזמננו

למעלה