בוקר טוב פורום אהוב שלי

מנורה

New member
ובכן חזרתי מיום המשפחה היה מאד

נעים ומרגש אפינו חלות ושרנו את השיר "חנה'לה אופה קטנה" זוכרים? המילים יצאו לי מהפה כאילו אתמול שרתי את השיר ממש לא יאומן. לראות את כל הקטנטנים האלה שרים ורוקדים ובולעים כל מילה שהגננת אומרת פשוט נפלא. לננה ואופי מזל טוב. אמי ציור מקסים המנגינה של החליל ממלאת את חדרי. בקשר לנחלת בנימין ממליצה על ארוחת בוקר באוירה נעימה במסעדה "כרמלה בנחלה" רצוי להזמין מקום כי תמיד עמוס שם. סוף שבוע מקסים לכולם.

emmy5

New member
שבת שלום ומבורך../images/Emo47.gif../images/Emo16.gif../images/Emo48.gif../images/Emo16.gif

זולו 33

New member
מכנסי צמר

טוב רואים שאני חדשה פה. נהניתי לחוש את האופטימיות של הכותבות. אני גרה בצפון הארץ בסביבות עפולה. אני מאוד מאוד סובלת מקור ברגליים ובעיר מהברך ומטה. מעוניינת לקנות מכנסי צמר כמו שהיה פעם (אולי גם יש היום) אך אינני יודעת היכן לחפש. מחפשת גם תיץ העשוי מחומר מחממם במיוחד. יש למשהו מידע כל שהוא בנושא תודה ולהשתמע.

מנורה

New member
ברוכה הבאה לביתנו החם והנעים

אולי תנסי בדלתא או לודזיה עד כמה שידוע לי יש טייצים מצמר לילדים אם קיים גם לגדולים כדאי להרים טלפון ולשאול.

yaely2

New member
מנהל
שלום עליכם, שלום עליכם זולו../images/Emo24.gif

שלום לך זולו וברוכה הבאה,
אני מאוד מקווה שנוכל להיות לך לעזר. אנא הישארי עימנו בפורום נקבלך בשמחה
. לא פרטת האם את רוצה לחמם את הרגליים ביציאה מהבית, בבית תוך כדי עבודה או בישיבה. אני יכולה לספר לך על הרגליים שלי. אני יושבת הרבה ורגליי הופכות לשני גושי קרח ולכן קניתי בחנות חשמל (די הסתובבתי עד שמצאתי) מין כרית חימום לרגליים. הרגליים נכנסות למין "כיס" עשוי פרווה, יש שם חום נמוך, נעים זה משהו שלא מהעולם הזה. כשהרגלים בחוץ הוא שומר על חום נמוך נמוך. חשמלאי אמר לי שהוא גם לא צורך חשמל כמעט. הבעייה שאם את צריכה לא בכל חנות חשמל יש את זה. ואם התכוונת לקטע הישיבה גם (ליד טלוויזה, מחשב, או סתם קריאה, זה הפתרון לדעתי. בברכת חברים יעלי

offe

New member
ברוכה הבאה לביתנו החמים ../images/Emo140.gif

זולו, ברוכה הבאה לביתנו החמים תראי שאצלנו מאוד נעים חביבות, פרגון, שיתוף בשגרת יומנו הצפוף בואי לבקר לעתים קרובות ותהני כמונו - לא חשוב גם אם אין חרוז
************************* ננה, עוד הרבה הרבה אביבים לתומר הקטן
************************* חזרתי מהבריתה של זואי. זה היה מדהים. קניון ארנה - מסעדת ויו - אווירה מיוחדת, חשוך, כורסאות עור כמו בבית, כי למעשה זה מעין פאב. אוכל מיוחד, מוגש במפיות נייר - אין צלחות, מלצרים מסתובבים בין האורחים,.הכל טעים - איך אמרו חבריו של בני, אתה תמיד מפתיע אותנו באירועים שלך ברעיונות מסוג אחר. שבת שלום
offe

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo49.gifאופי זאת הקטנה גדולה תהיה

שלום לכולם, וגם לזולו אני בחופשת סמסטר וקצת הרשיתי לעצמי להתיר רסן, לישון, להתבטל. החופשה אמורה להסתיים בעוד שבוע. כיף. אתמול במקרה צלצלתי למחלקה בה אני לומדת והמזכירה אמרה שהיא שמחה שנתראה ביום ראשון. למה? שאלתי. והיא השיבה: חוזרים ללימודים ב 22.2
מה זה פאדיחה. הלוואי שתהיה שביתה. יעלי

emmy5

New member
יעלוש ,מצא חן בעיני איך שאת...

את אמרת הלוואי שתהיה שביתה ...מצחיק אני רגילה לשמוע מצעד התלמידים ....גם הנכדות שלי חוזרות ללימודים ..יום ראשון ..

emmy5

New member
יעלוש , כולם הלכו לישון ...

אצלי רק עכשיו הלכו הביתה ...נלך גם לישון ...מחר עוד יום יעלוש לילה טוב ,חלומות פז

זולו 33

New member
ליעלי

תודה רבה על קבלת הפנים והתגובה המהירה. הרגליים שלי תמיד קרות גם בקיץ בגלל המיזוג המוגזם במקומות ציבור שונים. האם מכשיר החימום שדיברת עליו הוא רק לכפות הרגלים? ואיך קוראים לזה? אני מגיעה לתל-אביב מידי פעם רוצה לדעת מה לבקשר מהמוכר בחנות חשמל. יש לי בינתיים מכנס פליז (פליס) יקר וגם מחמם אך לא מספיק. גם לא אלגנטי כך שאני לובשת אותו מתחת למכנס יפה יותר. הייתי רוצה להימנע מלבוש שכבות ולכן אני מחפשת מכנס צמר. בעבר מכרו בנחלת בינימין אולי אנסה שם. אז עד הפעם הבאה -שלום.

Sבתa

New member
כרית חימום לרגליים../images/Emo50.gif

את יכולה לבדוק בחוברות של כרטיסי האשראי.

למעלה