בוקר טוב פורום יקר

misu007

New member
אממי תודה אבל זה הדדי../images/Emo24.gif

אממי אין לי מילים להודות על דברייך החמים ואני חוזר זה הדדי ובאמת שניהיה בריאים חג פורים שמח עם הרבה נחת

offe

New member
המציאות עולה על הדמיון

ננה, אמנם כתבתי את הסיפור כיד הדמיון הטובה עלי, אולם ממש נלקח מהמציאות. גם אני הייתי שם וברחתי. גם הייתי במפגש של קלאב הוטל, קבלתי ארוחה ושרשרת פנינים ואפילו אחת נוספת - הם היו מאוד בסדר - פשוט רחמתי על זה שטלפן אלי, יודעת שהם מקבלים בונוס על כל אחד שמגיע למפגש - בסוף נעתרתי לו אפילו שאמרתי שלא אקנה שום יחידה. האמת, שניסיתי לשכנע חברה באמת שלא תלך, היא התעקשה, וכשחזרה ספרה לי שהיא ובן זוגה ברחו משם כל עוד נפשם בם. כיום כשאני מקבלת כזה טלפון - דבר ראשון אני אומרת - יו, איזה כיף לי, איזה שגעון, ממש מתלהבת ללא כל פרופורציות - מעולה - איפה אפשר לקבל את הפרס - הוי אתם נהדרים - באמת אני זקוקה לפרס כזה - אחרי דקה - אני אומרת למטלפנת - בובהל'ה - את לא אשמה, אולם תגידי לממונים שלך - שלא מכולם אפשר לעשות צחוק - אל תהיו פרייארים. אני הולכת הליכה ברגל עם בני ושתי הנכדות - אז בלי אייקונים להוספה. offe

emmy5

New member
גם אני היתי ...

הוזמנו לראות יחידת דיור כשהתחילו לבנות את קלאב הוטל באילת . הינו בחופש במלון שלמו המלך יחד עם הנכדה שלנו ,אז בת שבע ..היא היתה כולה אוזן למה שדברו ואמינה שאנחנו הולכים לקנות ...שמע את המחיר ...אז היה 7000 דולר .. היא שאלה מאוד מופתעת .. -מה??????..7000דולר???????? סבתא יש לך דולרים?חה חה חה ... ברור לנו זה היה סתם בידור בחופש ,וקבלנו קפה ...כלתי קבלה גם פנינים ...ואם אחד מכל אלה שהם מוזמינים ...עוד כדאי להם

maxima

New member
גם אני זכיתי ............/images/Emo13.gif

לפני כחמש שנים בשבוע בקריבים בבית מלון מפואר 5 כוכבים ארוחות כיד המלך טיולים ובילויים שבוע ימים של כייף.......... אני הייתי צריכה רק לשלם את הטיסה רק 1000 דולר...... אמרתי להם שיחכו לי בסיבוב.

נֵנָה

New member
../images/Emo6.gif כמו שאומרים, פראיירים לא נולדים

הם רק מתחלפים ...
מסתבר שכולנו התנסינו בתרגילים האלו ולא נפלנו בפח
כמעט כל מי שקנה יחידה בקלאב הוטל, מתחרט על כך היום מאד והצרה הכי גדולה היא, שהם אינם יכולים להיפטר ממנה ...

emmy5

New member
דנוש,שלום...ברוך הבא!!!

איך מסתדר עם החום? אבל לא כולם זכו ,,,אתה לא מביא לנו כלום

maxima

New member
חייבת לספר לכם........../images/Emo13.gif

שאני כל כך גאה בעצמי בגלל שהצלחתי בכוחות עצמי בשלושת הימים האחרונים להתגבר על וירוס מגעיל שחדר לי למחשב ועשה לי כל מיני באגים מרגיזים איתרתי אותו, חסמתי אותו, והצלחתי להתגבר על חלק מהבאגים. לפני כן היה אצלי טכנאי שלא עשה כלום וגם לא ידע ליעץ לי שום דבר הוא אמר שהוא לא שמע על הוירוס הזה.

נֵנָה

New member
כל הכבוד לך מקסימה ../images/Emo45.gif

חייבת לאמר לך, שגם הטכנאי המצ'וקמק שהתקין לי את ה-XP שהוא או נוכל או חסר ידע אלמנטרי כדי לשמש כטכנאי ... ביזבז שעות סתם, השאיר לי את המחשב עם וירוסים - אמנם לא קטלניים, אבל, וירוסים... שהצלחתי לנטרל ולהשמיד בעזרת סריקה עם הנורטון אנטי-וירוס וגם המון המון בוטים ("מרגלים") שהסתובבו לי במחשב והאטו אותו להחריד, ושהשמדתי בעזרת ה-spybot ... את הסורק לא הצליח להתקין לי... וכשלא יכולתי לעבור מאנגלית לעברית ולהיפך, לא הצליח לסדר את זה ואמר לי ש"ככה זה ב-XP, צריך להעלות את האייקון של השפה בסרגל התחתון ולשנות בבחירה ידנית" (ולא ע"י ALT+SHIFT כמו שצריך) בקיצור, ניסים ונפלאות - חייבים לדעת להפעיל את הדברים האלה כי "אם אין אני לי מי לי"! ואצלי "אם אין אני לי, בְּני לי" שסידר את מעברי השפה, התקין לי בהצלחה את הסורק ועכשיו הוא עובד 10

maxima

New member
תודה ננה ואמי........./images/Emo140.gif

אני חושבת שרוב הטכנאים לא יודעים הרבה הם למדו קצת ואת הניסיון הם מקבלים על גבו של הלקוח ועוד לוקחים כסף הכיטוב זה לסדר לבד עם הרבה סבלנות.

bimbo.

New member
לננה ומקסימה - כל הכבוד../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

yaely2

New member
מנהל
מקסימה, יש לך סיבה טובה ל../images/Emo34.gif

שלום לכולם
, איזה כיף לשוב ולשמוע מכם. יש לי חברה צעירה (היום בת 40) נשמה טובה. הצליחו לעבוד עליה. היתה לה יחידת נופש תוצרת בריטניה בכל מקום בעולם. קודם כל היא לא ניצלה את זה אף פעם, זה תמיד היה במקומות כאלה שרק להגיע לשם צריך לשלם משכורת שנתית. מה שהרגיז שלקחו ממנה כל שנה 1000 דולר לאחזקה. היא קנתה את זה ב 10,000$ ואני אישית ניסחתי לה מכתב שבו היא כתבה שהיא מחזירה את היחידה למוכרים כי כבר נמאס לה לשלם כל שנה $1,000 אחזקה. הם עשו טובה והסכימו לבטל את החוזה. מה שמוכיח שגנבים יש גם באנגליה, שלחו לארץ אנשים כדי לפתות אזרחים תמימים.

emmy5

New member
לילה טוב לכולם,עם ברכה לפורים

מחר צום,שיהיה חג שמח

נֵנָה

New member
ואני חשבתי שהם לא נולדים ../images/Emo8.gif הם עוד

איך נולדים ... אבל, כמובן שלא מתים אלא מתחלפים ...

למעלה