שלום חבריי היצירתיים../images/Emo24.gif../images/Emo34.gif
שלום לכם, היצירתיות הנפלאה שלכם גרמה לי לקנאה חיובית בחינת "קנאת סופרים תרבה חוכמה". וגם אני שולחת לכם משהו מפריי. בשעור הדרמה נתן לנו המורה מנחם חלק משפט, וביקש להשלים אותו לדו שיח. אני הייתי ללא בת זוג, והיצגתי את דו השיח כאילו אני מדברת עם דמות נעלמה. משהו מעין שיחת טלפון. אני קיבלתי את המשפט "מה עשיתי לך שהפסקת…." דו - שיח זיוה: מה עשיתי לך שהפסקת לאכול אצלי יעלי? המבחר לא טוב? האוכל לא טרי? לא טעים לך? יעלי: זה לא זה זיוה: אהה, את בדיאטה נכון? יעלי: איזה דיאטה ואיזה נעליים, לא חושבת על דיאטה. זיוה: אז על מה את כן את חושבת? אולי את עושה דיאטה לארנק? רק על עצמך את חושבת יעלי: מה פתאום? לא זאת הסיבה. את פשוט ירקנית. זיוה: אני מה? אני יקרנית? הרי כל העולם יודע שהמחירים שלי שווים לכל נפש ונפשה. יעלי: לא אמרתי שאת יקרנית. את יודעת… מאז שעקרת את השן הקדמית שלך, זיוה: מה עניין השן שלי לפה? נכון שאני יפה הרבה פחות, אך מה זה 'כפת לך, מה את צריכה להתחתן איתי? יעלי: לא, להתחתן ולא להתאהב. אבל מאז העקירה הפכת לירקנית. זיוה: אני??? ירקנית? בשוק? את יודעת איזו השכלה יש לי? אימא שלי עבדה בספונג'ה כדי שאצליח לסיים כיתה ט', אחרי שנתיים כישלון. רצתה שאהיה משהו. יעלי: לא התכוונתי לירקנית בשוק, התכוונתי שכשאת מגישה את האוכל ומדברת בעת בעונה אחת, בגלל השן החסרה את יורקת. זיוה: Y Y Y , אני מריקה עליך, טפו טפו, אסור לבן אדם לעקור שן במדינה. ראיתם?? ממ… את יודעת מה? מ..מ…מ אני בעצם מודה לך. ראיתי שהרבה קליינטים ותיקים הפסיקו לבוא אולי זאת הסיבה? ממש תודה לך, לא תמיד יש לאנשים אומץ לומר את האמת, כמו שאת עשית. ממש תודה לך. בואי, אני לא אדבר בזמן הבישול וההגשה, אני אסדר את השן אשים שן זהב, ולך… שבועיים ארוחות חינם על חשבוני במתנה כי את בן אדם גדול. * * * נ.ב עלי להבהיר שאת הדיאלוג כולנו עשינו ספונטנית, ורק בראש, לא כתבנו.. אני הייתי היחידה ללא בת זוג, והצגתי כאילו אני מדברת עם דמות דמיונית שמשיבה לי.