בוקר טוב פורום יקר

מנורה

New member
)בוקר יפה וסגריר חברים../images/Emo140.gif

|בימבו כל כל תוך לראות אותך
שרה שיר עליז ונחמד
רדרד
על השירי ארץ ישראל כיף על הבוקר
יעלי לא לרוץ הלימודים שום דבר לא בורח שיהיה לך יום נעים

נֵנָה

New member
בקר אור גשום וטהור ../images/Emo188.gif../images/Emo62.gif

אמר ניוטון: לכל פעולה של תגובה השווה לה ... מאחלת לכם יום עליז ונחמד, מלא שירים וצחוקים ושמחת חיים
יוצאת בצהריים לחגוג את שחרורי עם בתי וכלתי החמודות במסעדת גורמה
יאמי יאמי
התרשמויות אספר לכם אחורי זה ...
קבלו את מטוטלת הפינגווינים והשתעשעו לכם ... הערה: לא חייבים להזיז רק את הראשון, הזזה של כל אחד מהפינגווינים האחרים תעורר תגובה שונה ומעניינת יותר ...

offe

New member
צהריים טובים

פקחתי עין זולגת דמעה מדוע? תהיתי, איני עצובה. ועוד דמעה מטוללת מה קורה פה איני מטורללת. אמנם בחוץ ממטרים עזים ואני חבוקה בין סדינים איני בוכה, אני צוחקת  לכתם בתקרה מרותקת  נפתרה התעלומה: שיפוץ בקומה עליונה החדירה טיפות למיטתי בזינוק קריר קפצתי לתקן טעות שכנתי.

yaely2

New member
מנהל
שלום לכולם, חזרתי מהעבודה ישר..

שלום לכולם,
חזרתי מעבודה ישר למחשב. האמינו לי זה כבר הפך לסם נרקוטי, כשאני מגיעה הביתה עוד לפני שאני רצה לשרותים אני מדליקה את המחשב. עד שההחלונות עולים אני מספיקה לסגור את הדלת... הבוקר חיפשתי משהו במחשב כדי לקחת לתלמידים. לא התאפקתי מלהציץ לפורום, ו...... פתאום ראיתי את ההודעה של בימבו, היתה לי ממש הפתעה. מקווה לעוד הפתעות כאלה אוהבת את כולם יעלי

maxima

New member
ננה.... בענין טלפטיה טלפטיה...

קודם כל תודה על כל הקומפלימנטים.......
נחזור לטלפטיה. מאחר וזה חלק מתחום ההתענינות שלי אספר לך אל טלפטיה. יש תרואיה שנקראת תת מודע קולקטיבי. אבי את התאוריה השאת הוא יונג שהיה תלמידו של פרויד. התאוריה שלו אומרת שכל מחשבה שאנו חושבים היא לא ראשונית אלא אנו קולטים אותה מהתת מודע הקולקטיבי. תת מודע קולקטיבי אומר שכל המחשבות שהיו ונחשבו ויחשבו אי פעם נמצאות וקיימות בחלל ואנו קולטים אותן כל אחד בזמנו. אביא לך דוגמא מהחיים שבטח נתקלת בה, את נכנסת לחנות לקנות בגד... החנות ריקה והנה מספר דקות אחריך נכנס אדם נוסף ועוד אחד ועוד אחד ופתאום החנות מלאה קונים...... המחשבות שלך נקלטו אצלם ללא שהיו מודעים לכך וזה מה שהביאם לחנות. כך גם בטלפטיה ברגע שחשבת מחשבה מסוימת שחררת גלי מוח מסוימים לחלל ואחרים קלטו אותם בלי להיות מודעים לכך. מקווה שההסבר שלי מובן.

נֵנָה

New member
מקסימוש חביבה, אם החלל שמבסביבנו

מלא בכל המחשבות שנחשבו אי פעם שנקלטות וקיימות בתת מודע של כל אחד מאתנו, זה אומר שבעצם לאף אחד מאתנו אין מחשבה עצמית משלו ...? אלא אם כן הוא "מוסיף" את מחשבותיו החדשות אל אותו חלל ... לי דוקא יש הסבר לדוגמא שנתת בקשר לכניסה לחנות ... אנשים מטבע בריאתם הם חיה חברתית ונמשכים על היחד ... שימי לב שלמסעדה ריקה, אנשים לא נוטים להיכנס ... גם כשאת מחפשת מסעדה כדי לאכול בה, תימשכי יותר למקום שבו תראי שיש כבר אנשים שיושבים ואוכלים ... אותו הדבר לדעתי גם עם החנות ... כאשר מישהו מתכנן לקנות משהו ולא החליט בדיוק לאיזו חנות להיכנס, הוא יימשך יותר להיכנס לחנות שכבר ראה אנשים אחרים נכנסים אליה יותר מאשר לחנות ריקה מאדם ... לא הייתי קוראת לזה טלפטיה ... אבל כאשר שני אנשים, חושבים בעת ובעונה אחת את אותה מחשבה ומשתמשים כמעט באותן המילים (או כדבריך "קולטים" מן החלל את אותן מחשבות באותה עת, זה מה שנחשב בעיני טלפטיה ... מאותו סוג טלפטיה של שני אנשים שחיים אחד במחיצת השני תקופה ארוכה מאד, וטבעי שעם הזמן שמחשבותיהם מזדהות אחת עם השנייה וזורמות באותו כיוון ... גם אם נקבל את התזה הזאת של המחשבות המרחפות בחלל, עדיין אין זה מחייב, ששני אנשים "יקלטו" מן החלל את אותן המחשבות באותו זמן ...
מקווה שהסברתי מספיק ברור למה אני מתכוונת ... כי הראש שלי כרגע ממש מתפוצץ מרוב מחשבות ... ואם נביא בחשבון את שתי כוסיות הקיר-רויאל ששתיתי בצהריים, אפשר להבין את הסחרחורת הפילוסופית שתקפה אותי
אמנם שמעתי פה ושם בקורסים והרצאות על יונג תלמידו של פרויד, אך לא למדתי אותו ממש באופן יסודי ... ובכלל לא למדתי פסיכולוגיה מימי

נֵנָה

New member
על היחד ../images/Emo3.gif צ"ל אל היחד ...

ובכלל, אני חושבת שאני עדיין מסוחררת מהצהריים ואולי סתם קישקשתי שטויות

נֵנָה

New member
חייבת להודות שקורה לי פעמים רבות

שאני חושבת מחשבה מסויימת ובדיוק מישהו אחר חשב את אותה מחשבה והביע אותה לפני שהספקתי לפתוח את פי ... או שחשבתי על מישהו מסוים ופתאום מצלצל הטלפון ואותו אדם נמצא על הקו ... לכן, אני בהחלט מאמינה במשהו מן הדברים שכתבת ... לדעתי זה מראה על קירבה מסויימת שנוצרת בין שני אנשים ש"קולטים" מחשבות אחד מן השני ... את באמת כותבת יפה מאד
ואני אוהבת את סגנון כתיבתך ויתכן שבגלל זה אני מושפעת ממנה
סוף סוף, הרי אנחנו קוראות אחת את השנייה בפורום לא מעט זמן ...

maxima

New member
אופי...איזה יופי....../images/Emo13.gif

כונתי יפה את כותבת אבל בכלל לא יפה כשמים מטפטפים מהשכנה על המיטה..........

yaely2

New member
מנהל
שלום חבריי היצירתיים../images/Emo24.gif../images/Emo34.gif

שלום לכם, היצירתיות הנפלאה שלכם גרמה לי לקנאה חיובית בחינת "קנאת סופרים תרבה חוכמה". וגם אני שולחת לכם משהו מפריי. בשעור הדרמה נתן לנו המורה מנחם חלק משפט, וביקש להשלים אותו לדו שיח. אני הייתי ללא בת זוג, והיצגתי את דו השיח כאילו אני מדברת עם דמות נעלמה. משהו מעין שיחת טלפון. אני קיבלתי את המשפט "מה עשיתי לך שהפסקת…." דו - שיח זיוה: מה עשיתי לך שהפסקת לאכול אצלי יעלי? המבחר לא טוב? האוכל לא טרי? לא טעים לך? יעלי: זה לא זה זיוה: אהה, את בדיאטה נכון? יעלי: איזה דיאטה ואיזה נעליים, לא חושבת על דיאטה. זיוה: אז על מה את כן את חושבת? אולי את עושה דיאטה לארנק? רק על עצמך את חושבת יעלי: מה פתאום? לא זאת הסיבה. את פשוט ירקנית. זיוה: אני מה? אני יקרנית? הרי כל העולם יודע שהמחירים שלי שווים לכל נפש ונפשה. יעלי: לא אמרתי שאת יקרנית. את יודעת… מאז שעקרת את השן הקדמית שלך, זיוה: מה עניין השן שלי לפה? נכון שאני יפה הרבה פחות, אך מה זה 'כפת לך, מה את צריכה להתחתן איתי? יעלי: לא, להתחתן ולא להתאהב. אבל מאז העקירה הפכת לירקנית. זיוה: אני??? ירקנית? בשוק? את יודעת איזו השכלה יש לי? אימא שלי עבדה בספונג'ה כדי שאצליח לסיים כיתה ט', אחרי שנתיים כישלון. רצתה שאהיה משהו. יעלי: לא התכוונתי לירקנית בשוק, התכוונתי שכשאת מגישה את האוכל ומדברת בעת בעונה אחת, בגלל השן החסרה את יורקת. זיוה: Y Y Y , אני מריקה עליך, טפו טפו, אסור לבן אדם לעקור שן במדינה. ראיתם?? ממ… את יודעת מה? מ..מ…מ אני בעצם מודה לך. ראיתי שהרבה קליינטים ותיקים הפסיקו לבוא אולי זאת הסיבה? ממש תודה לך, לא תמיד יש לאנשים אומץ לומר את האמת, כמו שאת עשית. ממש תודה לך. בואי, אני לא אדבר בזמן הבישול וההגשה, אני אסדר את השן אשים שן זהב, ולך… שבועיים ארוחות חינם על חשבוני במתנה כי את בן אדם גדול. * * * נ.ב עלי להבהיר שאת הדיאלוג כולנו עשינו ספונטנית, ורק בראש, לא כתבנו.. אני הייתי היחידה ללא בת זוג, והצגתי כאילו אני מדברת עם דמות דמיונית שמשיבה לי.

נֵנָה

New member
יעליי ../images/Emo24.gif איזה יופי, איזה דמיון

וכושר המצאה ... כל הכבוודקה
נשמע ממש כמו סיפור אמיתי ... מסקרן עד המלה האחרונה ... ואיזה סוף נחמד...
אם האוכל טעים, זו ממש הצעה מוצלחת
מסתבר שלכל אחד יש כשרון למשהו, רק שלא כל אחד מנצל את הכשרון הטמון בו ...

למעלה