בוקר טוב פורום יקר

סבאאורי

New member
צהרים טובים לכולם

בעינויים נכנסתי.הטכנאי הבטיח לבוא אתמול ב 16.00. אז 16.00 כבר היה אתמול אבל הטכנאי לא היה. אולי עוד יום או יומיים. העכבר שלי כבר התעלף פעמיים על העכברה ושום דבר לא יצא. אין לי עוד עכבר חדש... בקושי הצלחתי לקרוא את השירשור ותודה לכולכם לייציק אם את רוצה תשלחי לי מלל לברכה (אולי במסר או לאימייל שלי)אני לא יודע פרטים. או שאעשה משהו כללי נייטרלי בשבילך (בלי נדר) אם העכבר הגוסס ישאר עוד בחיים... בינתיים ברכות לכולם ועוד אשוב... (נ.ב.דני עשיתי כדבריך-ניסיתי לתקן, לא עוזר החלפתי בטריות - נאדה)ייקח עוד קצת זמן)

dani 123

New member
סבאאורי

שלחתי לך במייל את מספר הטלפון שלי התקשר אנחה אותך איך לטפל בעכבר הטיפול קל מאד

bimbo.

New member
אני קשת!!! ../images/Emo13.gif

אני מחכה לאות מסבאאורי. אם העכבר לא עובד, יהיה לסבא שלנו תרוץ גם כן לא לעבוד

emmy5

New member
בימבו יקרה , אז תביא לנו עוגה

REDREDOLE יביא לנו תזמורת ,נקשת ונשמח .... נו ? יש לנו יום הולדת ...
... חברה ,אתם מודמנים ליום הולדת .. מזל טוב חברה יקרה ,הרבה בריאות ואושר . אפשר לחגוג כמה פעמים

bimbo.

New member
../images/Emo51.gif אמי. אמנם יש עוד קצת זמן,

אבל כמו שאמרת, אפשר לחגוג מספר פעמים

emmy5

New member
בימבו, הרי אנחנו מחפשים סיבה למסיבה

מה יכול ליהות יותר טוב נסיעה בצפתה ולחגוג את יום הולדת כמן שחגגנו עם יעלי ? חוץ מי זה ..מה יש? לא מגיע לך?

באיה

New member
צהריים טובים גם ממני../images/Emo20.gif

בקשר להתקעה של המחשב שלי, פניתי לתמיכה טכנית, אבל עם שיטות שלהם ותוכנות העזר באנגלית, ואצלי הכל בעברית, פחדתי להסתכן ולעשות פשלה נוספת. בסוף יצא, אם אין אני לי, מי לי? עליתי לבד שאפשר לעשות שיחזור מערכת דרך העזרים. שאלתי בטלפון את הטכנאי שלי אם זה יעזור. הוא אמר שהוא לא יודע אם זה יעזור, אך זה לא יזיק. אז עשיתי שיחזור מערכת ליום שישי, והפלא ופלא הכל עובד כמו מקודם. סיפרתי את זה בתפוז תמיכה, והוא שאל אותי איך עשיתי את זה. תתפלאו, אבל יש רבים שיש להם את אותה הבעיה, וזה כנראה לא היה קשור ל"וושר" הזה, סליחה לייצ'יק, אבל שום דבר לא בטוח, העיקר שהמחשב פותח לי עכשיו הכל כמו מקודם.
איזה נרווים היו לי אתמול והיום עד שסידרתי את זה.

yaely2

New member
מנהל
באיה, אני גאה בך, שאפו.../images/Emo47.gif../images/Emo34.gif

שלום לחבריי היקרים בפורום, אין בי מספיק מילים להביע את התפעלותי מהיכולת שלכם, כל אחד בתחומו. מי שאמר שהאדם הוא כמו יין,"משתבח עם הגיל" צדק. לדעתי ההתמדה, הרצון והסבלנות עולים עם הגיל. מה דעתכם?
יעלי

באיה

New member
תודה יעלי, תודה שרה ../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

בנוסף, קיבלתי גם לפני שעה מקלדת ועכבר חדשים. מקלדת רקע שחור עם אותיות בצבע כסף, ועכבר אופטי. שניהם כבר היו על הפנים אצלי, וזה נפל עלי כמו מן השמים. שרה איך הייתה היום הקרמיקה? אנחנו יעלי, לא רק משתבחים עם הגיל, אנו נעשות גם יותר סקסיות

bimbo.

New member
באיה, כל הכבוד לך, ותתחדשי../images/Emo24.gif

ובעניין הסקסיות, אני מסכימה אתך

לייציק

New member
באיה ../images/Emo45.gif כל הכבוד. אמרתי לך ../images/Emo41.gif

שזה לא יכול להיות בגלל התוכנה ... מקסימום היא היתה מוחקת לך הסטוריה שהיית יכולה לשחזר ... כפי שאמנם עשית ... השיטה של שיחזור ליום או כמה ימים קודם, מהוה קרש הצלה טוב בהרבה מיקרים ... כל הכבוד לך עד 10 מגיע לך

dani 123

New member
באיה

בחלונות XP יש מודול המאפשר חזרה למצב בתאריך קודם. זה לא פותר את הבעיה שגרמה לתקלות אבל מחזיר את המצב לפני קרות התקלות וזה מה שעשית

באיה

New member
דני, אז אם חזרתי לימים שלפני התקלה

זה כאילו דילגתי על כמה ימים. אז למה אני צריכה לפתור בעיה שבעיקרון בשבילי היא לא קיימת עכשיו, הלא כן?

למעלה