בוקר טוב פורום שלי

emmy5

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

emmy5

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

emmy5

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

emmy5

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

yaely2

New member
מנהל
emmy5 כל הכבוד. ../images/Emo34.gif../images/Emo66.gif

שלום אמי ותודה על הבדיחה ועל הנופים. (איפה הם צולמו את יודעת?). אוהבת אותך יעלי

סבאאורי

New member
ערב טוב

מזל טוב ליערה. יופי - אממי על התמונות, ועל הבדיחה...גם לי יש מאמאלה ובובלה וזיסלה רק לא כמו שכתוב בתעודת הזהות... ברכות לכולם וחג פורים שמח

emmy5

New member
מצטערת , גם אני לא יודעת איפה...

קבלתי באי מייל וחילקתי אותם איתכם

offe

New member
עוד פעם ועוד פעם ושוב ושוב ../images/Emo140.gif

ערב טוב, אחזור שוב ושוב ושוב כמה אני נהנית לראות איך האנשים פעילים. אמי החמודה המספקת תמונות, בדיחות, תגובות וכל מה שרק אפשרי דני - על הבדיחות יעלי - על המידע בנושאים שונים ננה - על כמה שהיא כותבת באריכות פה זה לא המוסיף גורע, אלא המוסיף - מוסיף. מנורה - כמובן על הכתיבה היצירתית רדרול - על המוסיקה סבא אורי - על העבודות היפות מקסימה - על התגובות המקסימות מישו - על הכניסות הקצרות והתגובות הקולעות לעניין בימבו - על ההשכמה החמודה כל בוקר חונה - שאינה חונה רק לרגע אלא משתתפת פעילה ומשתפת אותנו במעשיה אורה - המשמחת אותנו בחגיגותיה שכחתי מישהו - נדמה לי שלא אני אוהבת ללקק רק גלידה וכותבת לכם מכל ה-
חג
פורים שמח.
ובידידות offe

סבאאורי

New member
זה לא צחוק...

אשה לבעלה:- גבר בגיל 40 שלא ידע קרוא וכתוב פגש אשה ולמענה הפך מלומד תוך שנתיים. הבעל בתגובה: - אני מכיר אדם שבגיל 40 היה מלומד ומפורסם שפגש אשה ובגללה הפך לשוטה גמור תוך יומיים... ***** נכנסתי לתא הטלפון כדי לשוחח עם החברה שלי אך נאלצנו לצאת משם כי מישהו רצה לטלפן... ***** איך שהטעם משתנה עם הזמן - ילדות קטנות משחקות עם בובות צבועות ילדים קטנים משחקים בחיילים וכשמתבגרים---- הנערות משחקות עם חיילים והנערים עם בובות צבועות ***** חג פורים שמח

סבאאורי

New member
offe ערב טוב

כיוון שבזמן האחרון לא בקרתי כאן הרבה לא יצא לי לברכך בבואך... אז- ברוכה הנמצאת וחג שמח שוב לך ולכולם אורי

ora11

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif לכל המנרכים../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

ערב טוב חזרתי מביבי סיטר שמרתי על הנכדים בעוד יערה ובעלה הלכו לאכול ולחגוג .הרי לא כל יום יש יום הולדת. תודה לכם חברים יקרים. חג פורים שמח ומבדח,תתחפשו תשתו תחגגו כי לא כל יום פורים ח
ג
ש
מ
ח

למעלה