מ מחשבות כלואות New member 24/3/15 #18 איזה מבט עמוק! תרתי משמע.... אם בחפירות עסקינן אז אולי הפצעים שעדיין נפתחים עושים את זה כי יש לנו עוד מה לקחת משם? תמיד חושבים שהעבר הוא קבוע אבל בהתיחסות שלנו אליו, בלמידה שלנו ממנו, במה שאנחנו לוקחים איתנו מהחוויות האלה אנחנו גם מעצבים את (הדרך בה אנחנו זוכרים את) העבר. אם הפצע שוב נפתח זאת הזדמנות להתבוננות ולשינוי... חיבוק!!
איזה מבט עמוק! תרתי משמע.... אם בחפירות עסקינן אז אולי הפצעים שעדיין נפתחים עושים את זה כי יש לנו עוד מה לקחת משם? תמיד חושבים שהעבר הוא קבוע אבל בהתיחסות שלנו אליו, בלמידה שלנו ממנו, במה שאנחנו לוקחים איתנו מהחוויות האלה אנחנו גם מעצבים את (הדרך בה אנחנו זוכרים את) העבר. אם הפצע שוב נפתח זאת הזדמנות להתבוננות ולשינוי... חיבוק!!
מ מהורער נפשיט New member 24/3/15 #19 עינייך יונים, מתוכן ריסיי יען בוהקים , שערך כעדר העיזים, שגלשו מהר גלעד , שינייך כעדר הקצובות, שעלו מן-הרחצה זוג שדייך עופרים , ציצייך מושלמים כתאומי צבייה הרועים בשושנים , מה אתם רוצים ? פעם חיזרו ככה .... ואפילו הצליח להם .
עינייך יונים, מתוכן ריסיי יען בוהקים , שערך כעדר העיזים, שגלשו מהר גלעד , שינייך כעדר הקצובות, שעלו מן-הרחצה זוג שדייך עופרים , ציצייך מושלמים כתאומי צבייה הרועים בשושנים , מה אתם רוצים ? פעם חיזרו ככה .... ואפילו הצליח להם .
מ מעצבת מחדש New member 24/3/15 #20 יקירה לפעמים דברים צצים פתאום וצריך פשוט לתת להם לחלוף. עם עיניים כאלו, חיוך זה דבר מתבקש
פ פוטוsinתזה New member 24/3/15 #21 אם הפצע נפתח זה פשוט אומר שלא בוצע טיפול וחבישה טובים פציעות מטעות לפעמים
ג גוטה 76 New member 24/3/15 #22 אני רואה לך בעיניים... אל תהיי עצובה ילדה יפה ! יש תמיד דברים טובים באופק קחי לך זמן...
D DON קישוט New member 24/3/15 #23 פלאש באק לפעמים באים בלי הזמנה לפעמים רים לידינו לפעמים נוגעים לעיתים מכאיבים   תתגברי ותוכלי להמשיר לשיר או לחייך
פלאש באק לפעמים באים בלי הזמנה לפעמים רים לידינו לפעמים נוגעים לעיתים מכאיבים   תתגברי ותוכלי להמשיר לשיר או לחייך
T turangaleela1 New member 24/3/15 #29 הם לא מספרים פה על הדאון שלאחר מכן- כעבור 9 חודשים כשמגיע הילד, הו אז הן נכנסות לדיכאון
N newcharm New member 24/3/15 #31 כאילו שאת לא עוקבת אחרי זה בשוטף... לא התראות ולא נעלי אדיפרו. (כמעט העליתי תמונה שלי מוקדם יותר היום ומזל גדול שהמנהל פה עצר אותי בזמן)  
כאילו שאת לא עוקבת אחרי זה בשוטף... לא התראות ולא נעלי אדיפרו. (כמעט העליתי תמונה שלי מוקדם יותר היום ומזל גדול שהמנהל פה עצר אותי בזמן)  
T TheWhitestOfFangs New member 24/3/15 #35 אם משהו רודף אותך מהעבר זה רק סימן שזה לא "נסגר" כמו שצריך       לפעמים עדיף "לסגור" בעצד קשה וכואב מאשר שזה יחזור בעתיד. נראה לי ששחכת משהו פתוח
אם משהו רודף אותך מהעבר זה רק סימן שזה לא "נסגר" כמו שצריך       לפעמים עדיף "לסגור" בעצד קשה וכואב מאשר שזה יחזור בעתיד. נראה לי ששחכת משהו פתוח
י יונק הצוף New member 24/3/15 #38 בלי שנרגיש חרא מידי פעם שרה לא נדע להעריך גם את הטוב אז בגדול , את תרגישי נפלא בקרוב ואם לא בואי אלי - אעזור לך
בלי שנרגיש חרא מידי פעם שרה לא נדע להעריך גם את הטוב אז בגדול , את תרגישי נפלא בקרוב ואם לא בואי אלי - אעזור לך