בוקר טוב פורום

bimbo.

New member
בוקר טוב פורום../images/Emo141.gif

יש לי רושם שהתפוז עייף קצת מהחום
גם לכם הוא עושה קונצים? בקושי הרשה לי להכנס
שיהיה לכם אחלה של יום

emmy5

New member
בוקר טוב ונעים ,../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

שמתם לב באיזה מהירות רץ הזמן ,אנחנו כבר 2 למרץ...2004 רק אתמול נפגשתי איתכם בפעם הראשונה ,30 לספטמבר והנה כבר חצי שנה ...שנראת לי שאני מכירה אותכם כל החיים .. בימבו בוקר טוב ,אני כבר רגילה לפתוח עיניים ולראות אותך. בוקר טוב לכולם , באמת שיהיה לכולנו אחלה של יום ..

maxima

New member
בוקר טוב במבו ..אמי..וכולם.../images/Emo42.gif

התפוז בקושי זז כנראה החום של הימים האחרונים השפיע עליו...
לכולם יום ניפלא

maxima

New member
תפוז התעורר ואתם עדיין לא...../images/Emo13.gif

אני יוצאת ליום האביבי

נֵנָה

New member
ערב טוב לכל ידידי ../images/Emo24.gif

צ'טערת שאני קצת מזניחה אתכם לאחרונה, אבל פשוט אינני עומדת בקצב האירועים ... הבית כמרקחה, העבודות נמשכות יותר ממה שחשבנו ... הבקר קיבלנו טלפון שהאבא של חבר יקר שלנו בצפון נפטר ונסענו להלוויה ...חזרנו רק לפני כשעה ... אממי, את כל כך צודקת, קשה לי להאמין שרק חצי שנה עברה מאז היכרנו. גם אני מרגישה שאני מכירה אתכם שנים רבות. למעשה אפשר לאמר שעם חלק היתה לי ממש ילדות משותפת באותה עיר, איך לא נפגשנו קודם?
אוהבת ומחבקת אתכם חזק חזק

ora11

New member
בוקר טוב לכם חברים../images/Emo42.gif

איפה אתם? כבר כמעט 9:00 בבוקר חם בחוץ ורוח מזרחית נושבת תשתו הרבה מים היום. יום טוב ונעים. וכרגיל בוקר בא לעבודה.

בוקר טוב אנשים ואנשות יקרים ../images/Emo42.gif

אני הולכת להציג את המכונית שלי בפני קונה פונטציאלי, זה אדם שבעלי איתו בקישרי עבודה, זו מזדה מעולה אבל היא כבר משנת 99 ולפני שהיא תאבד עוד ערך ויתחילו יותר מידי תיקונים אני רוצה להחליפה. אני תמיד נוסעת במכוניות חדשות כי אני לא יודעת אפילו להחליף גלגל
אבוי לי אם אתקע עם פנצ'ר, מזל שבשנים האחרונות יש סלולרי...ככה אפשר להזעיק עזרה
ת'ראות מאוחר יותר

offe

New member
בוקר טוב ללא מילים ../images/Emo42.gif../images/Emo79.gif../images/Emo6.gif

emmy5

New member
עוד מעט יש לנו פורים../images/Emo151.gif../images/Emo66.gif

חג פורים שמח ...גם אני זוכרת את חג פורים,הרחובות היו מלאות עם ילדים מחופסים ,אני טיילתי עם הילדים ונכדים בשקט בלי פחת ...היום הילדים מתחפסים ,אבל פחות מסתבבים ...

כל שירי פורים......

משנכנס אדר מילים: שולחן ערוך ...מש...מש...מש משנכנס אדר משנכנס אדר מרבין, מרבין בשמחה ונהפוך, ונהפוך, ונהפוך ונהפוך הוא אשר ישלטו היהודים המה בשונאיהם משנכנס אדר, משנכנס אדר מרבין, מרבין, מרבין בשמחה ,חייב אדם לבסומי, לבסומי, לבסומי עד ד- עד דלא ידע .עד דלא ידע --------------------------------------------------------------------------------
תן כתף מלים: א. המאירי לחן: מ. זעירא ,תן כתף, עצום את העיניים .פורים לנו נשכח את הכל ,יש לך כאב, רמסהו ברגלים :פתח את פיך ושירה בקול ,הה, הה, חפצנו נבצע .נראה, נראה, נסים ונפלאות ,הה, הה, כולנו נשתגע .נשיר נרקוד על אף כל הצרות ...תן, תן, תן ...תן כתף --------------------------------------------------------------------------------
שושנת יעקוב מלים: פיוט לפורים לחן: י. אדמון ,שושנת יעקוב צהלה ושמחה .בראותם יחד תכלת מרדכי תשועתם היית לנצח .ותקוותם בכל דור ודור .ברוך מרדכי היהודי --------------------------------------------------------------------------------
ששון ויקר מלים: מגילת אסתר לחן: נ. הירש ומרדכי יצא מלפני המלך ,בלבוש מלכות ועטרת זהב ומרדכי יצא מלפני המלך .והעיר שושן צהלה ושמחה ,ליהודים היתה אורה ושמחה אורה ושמחה וששון ויקר --------------------------------------------------------------------------------
כשנכנס אדר מלים: נעומי שמר באו ותראו מראה בלתי-רגיל ,כל העיר שוקקת מצהלות וגיל על גבי ג'ירפה מרקד הפיל .עם שודד-הים ובאוזנו עגיל ,מי ראה פה מלך ובידו שרביט ,מי ראה שכור שותה מן החבית חצוצרה תוקעת זמר מבלבל .והרעש הוא ממש בלתי-נסבל חור כרפס ותכלת, בוץ וארגמן ,כל העיר זוללת את אזני-המן איזה חג יפה ובלתי-מסודר .ומצווה לשמוח כשנכנס אדר --------------------------------------------------------------------------------
יום טוב לנו ,יום טוב לנו .חג פורים הוא חג גדול .יחד כולנו נצאה במחול ,ברעשן נרעיש בקול .רש - רש נסתובבה ,חג פורים הוא חג גדול ,רש - רש נסתובבה ,חג פורים הוא חג גדול .יחד כולנו נצאה במחול --------------------------------------------------------------------------------
ליצן קטן נחמד ליצן קטן נחמד .רוקד עם כל אחד ליצן קטן שלי ? אולי תרקוד איתי ? אולי, אולי, אולי תרקוד איתי --------------------------------------------------------------------------------
חג פורים ,חג פורים, חג פורים ,חג גדול לילדים ,מסכות, רעשנים .שירים וריקודים הבה נרעישה: רש רש רש הבה נרעישה: רש רש רש .הבה נרעישה: רש רש רש - ברעשנים --------------------------------------------------------------------------------
ליצנים עליזים ,ליצנים, ליצנים ,עליזים וצחקנים רש - רש ברעשן .קש - קש בקשקשן שיר שלי תמיד עליז .ואותי איש לא ירגיז ,פור-פור פורים טרלה .חג שמח, חג נפלא --------------------------------------------------------------------------------
מלכת אסתר ,אני מלכת אסתר ,ועל ראשי יש זר ?יודעים אתם מי דודי .מרדכי היהודי לכולנו, לכולנו ,על ראשנו זר אך אחת מאתנו .היא מלכת אסתר ,אני הוא מרדכי .ותכלת בגדי אזני המן ורעשנים .הבאתי לילדי וגם אני אשיר ,הבאתי סוס אביר את מרדכי היהודי .ארכיב ברחוב העיר --------------------------------------------------------------------------------
אני פורים אני פורים, אני פורים ,שמח ומבדח הלא רק פעם בשנה .אבוא להתארח ...ל... ל... ל ,הידד פורים, הידד פורים ,הכו תוף ומצלתיים הו מי יתן ובא פורים .לחודש לחודשיים ...ל... ל... ל אני ליצן בין ליצנים .הכל אני יודע ואם תרצו אראה לכם .לקפוץ כמו צפרדע ... ל... ל... ל ,רבי פורים, רבי פורים ,אמור נא לי מדוע מדוע לא יחול פורים .פעמיים בשבוע ...ל... ל... ל --------------------------------------------------------------------------------
ליצנים ליצנים קטנים אנחנו .עליזים מאוד מאוד מתנות היום שלחנו .ועתה נצא לרקוד לרקוד, לרקוד .עתה נצא לרקוד --------------------------------------------------------------------------------
מסכות זקן ארוך לי עד ברכיים ,שפם ארוך לי אמתיים היש צוהלת ושמחה כמוני מסכה ח-ח-ח קרניים לי קרני התיש .שיניים לי שיני הליש ... היש צוהלת מלפני צמה עם סרט .מאחורי זנב תפארת ... היש צוהלת

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב לחבריי הטובים פה התגעגעתי

שלום לכולם
אולי החבר'ה עייפים מהחום, או שאולי הם עסוקים בהכנות לפורים, ייתכן שאין משהו נחמד לספר, מכל מקום מהיום שהפורום נוסד לא היה לנו יום כל כך עייף. כל היום הייתי עסוקה, הכנתי קערה של פופקורן כדי לקרוא ולאכול, גמרתי לקרוא את ההודעות לפני שהתחלתי עם הפופים. כל כך מעט הודעות היו. תודה לחונה ואמי על החומר לפורים, חצי מהשירים של חונה לא היכרתי, אבל נהניתי לקרוא אותם בדיוק כמו את הידועים. כל טוב לכולם להתראות

נֵנָה

New member
היי יעלינקה יופי שאת כאן ../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif

מבקשת סליחה שאיני כותבת הרבה לאחרונה, אני מרגישה קצת מרוקנת ועייפה... אמנם לעבור לדירה חדשה זה נהדר והרבה יותר קל, אבל קשה לנו להיפרד מהדירה הנוחה והמרווחת שלנו ובעיקר מהמיקום הנוח שלה ... לאממי וחונה
על האתרים והשירים

emmy5

New member
חונה, לכל דבר בא הזמן שלו ../images/Emo24.gif

אם רוצים , אין זו אגדה ......

נֵנָה

New member
ערב טוב אנשה יקרה שלי ../images/Emo24.gif

מאחלת הצלחה במכירת המכונית... עכשיו בודאי תיקני ה-מזדה 3, היא ממש יפיפיה במיוחד זאת עם ה-5 דלתות. אנחנו קונים תמיד מכוניות עם 5 דלתות, כי לטעמנו הן הרבה יותר יפות וגם הבגאז' יותר נוח ומרווח ... אני חושבת שעדיף לקנות מכונית חדשה ולהינות מה"שמנת" ולהשאיר לאחרים את החלב הרזה
זה מזכיר לי משהו ששמעתי מאבי ז"ל. "העשיר קונה תמיד חולצה חדשה והעני קונה חולצה יד שנייה בחצי מחיר. העשיר מוכר אחר-כך את חולצתו לעני בחצי מחיר מוסיף את החצי השני וקונה שוב חולצה חדשה. אז מי מרוויח ומי מפסיד ...? מאחלת לכולכם לקנות תמיד תמיד רק דברים חדשים ...
אוהבת

maxima

New member
בדיחות לפני פורים....../images/Emo13.gif

יש קצת גסות..... זה מה שקיבלתי במייל פולני אחד רואה את חמותו נוסעת על אופניים "לאן את נוסעת" שאל. "לבית קברות" ענתה "ומי יחזיר את האופניים"?? ************* אדם עמד בתור קהל ותקע נאד כדי שלא ישמעו הוא רקע ברגל על הרצפה "מה אתה עושה"? שאל אותו חברו "נרדמה לי הרגל" הוא ענה אמר לו החבר: "לפי הריח, היא כבר מתה"... ************* ילד כושי בא לאביו ושואל אותו: "אבא" אפשר לשחק לך עם הזין"? האב עונה לו: "כן בני, אבל אל תתרחק"... ************* אישה אחת יושבת בגן ציבורי ומעיינת בפלייבוי נגש אליה בחור ושואל אותה: "תגידי את לא מתביישת לעיין בפייבוי באמצע הגן"? האישה: "לא, יש פה כתבות מענינות הנה תראה רשום כאן שלכושים יש את הזין הכי ארוך בעולם וליהודים את הזין הכי עבה בעולם" הבחור: "נעים מאוד אני ממבו כהן".... ****************8 אחד בא לרופא ואומר: "דוקטור אני סובל מאולכוס" עונה הרופא: "מה חשבת, שתהנה מזה?" ****************** שני קניבלים אוכלים ארוחת ערב, אחד מהם אומר: "איך שאני שונא את חמותי" השני: "אז תאכל רק את האורז מסביב".... *************** שאלה: "איך קוראים למרוקאי שגומר מהר"? תשובה: "מהיר ועצבני" ****************** מה מאחלים לקשיש שחוגג שאת יום הולדתו ה-120? "יום טוב"... ******************** רוצח פסיכופאט הולך ביער עם בחורה אומרת הבחורה: "מפחיד פה" ענה הרוצח:"אותך המקום מפחיד"? אני חוזר לבד.... ******************* רופא: יש לי חדשות טובות וחדשות רעות" פציינט: מה החדשות הטובות? אין לי כוח לשמוע את הרעות" הרופא: "יש מחלה חדשה הקרויה על שמך"... ************** למה זין זה הדבר הכי קל בעולם? כי אפילו מחשבה מהירה מצליחה להרים אותו!" ******************** איש אחד עובר ליד אגם ומבחין במישהו טובע הטובע צועק: "הצילו, אני לא יודע לשחות" צועק לעברו האיש: "אז מה? ואני לא יודע לנגן על גיטרה ואני לא עושה מזה ענין גדול"... *****************

נֵנָה

New member
חה../images/Emo6.gifחה../images/Emo6.gif חה../images/Emo6.gif מקסימוש ../images/Emo140.gif

מַצוּחן בעיני הבדיחות הגסות שלך
אבל הכי אהבתי דוקא את הראשונה, על המקום נפלתי ברצפה
את היתר כבר קראתי בשכיבה...
אוסיף סיסמת פרסומת למיץ גזר, ששמעתי עכשיו אצל דודו טופז: "גזר עושה אותך גבר"

למעלה