בוקר טוב פורום

yaely2

New member
מנהל
ננהלה שלום מה שלומך? ../images/Emo24.gif

שלום לך, איזה כיף שנכנסת. תמיד אני שולחת הודעה ובסוף נזכרת שלא כתבתי את זה ושכחתי את ההוא. אז הנה שכחתי לומר לחונה לרגע הצלחה במכירת המכונית, שכחתי לומר לאמי שלום אישי אישי ואני חושבת אולי אחרי כל הודעה אני אוסיף הודעה שניה עם כל השכחנויות שלי. שיהיה לך בהצלחה חונה עם המכירה ועם הקניה

נֵנָה

New member
אני עייפה אך רצוצה ../images/Emo24.gif

אבל, לא מוותרת על הביקור היומי בפורום ... כולכם כתבתם דברים נפלאים כל כך, נהניתי מכולם, אפילו שלא יצא לי להגיב לכל אחד ... אצלי עכשיו "התותחים רועמים והמוזות שותקות..." אוהבת אתכם

emmy5

New member
יעלוש ,ננה ולכל החברים..ערב טוב

לא תמיד נתן להכנס לפורום ...כתבתי כמה פעמים ולא היתי מסוגלת להעביר את המסר ...מקווה שהפעם ,כן .. לא תמיד אפשר לענות לכולם ..

yaely2

New member
מנהל
אהלן, אהלן אמי, למה את מתחפשת?

תודה רבה לך על האתר שהכנסת לפורום. כמה שאת יודעת!!! בחיי רק לקנא בך.

emmy5

New member
יעלוש , חזרתי עכשיו מניו זילנד LOL

כל ערב אני מדברת שעה אנגלית ,מאוהבת בניו זילנד , לא בו

emmy5

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ננוש, כמה שאבא שלך היה חכם../images/Emo22.gif

אני רוצה לקנות את המזדה עם ה-5 דלתות... בינתיים, עוד לא מכרתי את הישנה (צריך את הכסף של החצי חולצה בשביל לקנות חדשה (
) ננוש, לא ידעתי שגם אתם עוברים דירה, חשבתי שאתם עושים שיפוץ....שזה לכשעצמו בלגן לא קטן...

נֵנָה

New member
מאמי, אנחנו עושים שיפוץ ../images/Emo5.gif

וזה הרבה יותר גרוע מאשר לעבור דירה. לדעתי לעבור דירה זה בדרך כלל עדיף על שיפוץ, כי מקבלים גם דירה חדשה במקום ישנה והכל מתחיל ממש מחדש. אבל קשה לנו לוותר על הדירה שלנו שהיא נוחה ומרווחת במיוחד וגם המיקום נח, במקום שקט וקרוב למרכז, כך שהכל יש לנו מתחת לאף... כאשר אנחנו יוצאים לסידורים בעיר, המכונית נשארת מתחת לבית כי הכל קרוב. דירה חדשה בגודל כזה ובמקום כזה, תעלה פי כמה וכמה מעלות השיפוץ ... אז משנסים מותניים, חורקים שיניים, אוזרים כח וסבלנות אין קץ, אורזים ומפרקים מה שצריך, ומשפצים לאט לאט, חלק, חלק. זמן יש לנו בשפע כי שנינו כבר יצאנו מעבדות לחירות
ריהוט חדש קונים, או לא, באותה מידה, גם לדירה חדשה וגם למשופצת וזה באמת כיף אמיתי ... בהצלחה למנורה, כל הכבוד שהכל כבר ארוז
שיהיה לכם אושר ושמחה בדירה החדשה ותמשיכו לטייל בארץ ובחו"ל ולעשות חיים

emmy5

New member
ננה ומנורה הרבה בריאות ונחת

האיקר ותיהנו מהחיים בבריאות

למעלה