בוקר טוב פורום

bimbo.

New member
בוקר טוב פורום../images/Emo141.gif

חוזרים לחיים נורמליים, הא??????

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב פורום יקר ../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

בוקר טוב לכל אחד ואחת
אתמול בערב הייתי בחגיגת מימונה משהו משהו, כשחזרתי כתבתי את חוויותי בהודעה האחרונה של אתמול, אלא שאחרתי את הרכבת כולם הלכו לישון כולל אמי, סבא אורי עזב דקה לפני שסיימתי. מילא, טוב שזה נשאר כתוב. אוהבת יעלי

מנורה

New member
בוקר טוב ידידי היקרים../images/Emo140.gif

|שלא כהרגלי מברכת מוקדם כי עד הערב לא אהיה כאן. ברצוני להודות ליעלי על היוזמה לפגישה לפני
שזה ב- 1/5 ולצערי
היום היחידי שהתאים לי 18.4 יום א' לא מתאים ליעילי . לבימבו
שהרימה את הכפפה ואירגנה את המפגש. אשמח ל
כל אחד שיבוא אישית ולמי שלא יבוא שולחת
למי שמעונין לבוא עם הרכבת מהצפון לכ"ס שישלח לי מסר ואחכה לו בתחנת הרכבת.
לכולם ויום נעים

pazi66

New member
רק רציתי להגיד בוקר טוב../images/Emo79.gif

בוקר טוב - חוזרים לשיגרה - חבל , היה טוב

emmy5

New member
בוקר טוב ידידי,../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

בוקר טוב ושקט ,לכולם .
מנורה שיהיה לך טיול נעים ,תיהני ותחזרו בריאים הביתה .לא בטוחה שאני אוכל לבוא ..אני אשתדל ...תקבלי ממני חיבוק גדול מכל

נֵנָה

New member
בקר טוב חברים יקרים ../images/Emo24.gif

נמצא אצלי נכדי המתוק, תומר. ואני מחפשת בשבילו את השיר עם האנימציה של "ריקוד הציפרים" ולא מצליחה משום מה למצוא. אולי יש למישהו מכם, שהוא קצת יותר מאורגן ומסודר, ויכול להביא לכאן? תודה בשמי ובשם תומר
שלכם לייצ'יק

yaely2

New member
מנהל
בקשר למפגש הקרוב../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif../images/Emo65.gif

שלום חברים יקרים ותודה
באמת חבל שלא אוכל להיות בפגישה, אך יש אפשרות שבה אוכל להשתתף. ביום ראשון אני עובדת עד 10:30 ומתחילה ללמוד בשעה 14:00. לאוניברסיטה אני נוסעת באוטובוס כי אין שם חניה בשעה שאני מגיעה. יש לי חברה שמתחילה בשעה 8 בבוקר היא מוצאת חניה ואנחנו חוזרות יחד במכוניתה. אם אתם מוכנים לעשות את הפגישה קרוב אלי, כך שאוכל לאחר רק מעט וממקום המפגש לקחת אוטובוס ישירות ללימודים. (להשאיר את
שלי במקום המפגש לאסוף אותה אחר כך). כך יהיה הזאב
שבע והכבשה
תשאר שלמה. יעלי

בוקר טוב אנשים ../images/Emo42.gif

קראתי את הודעתך יעלי והואיל והמפגש הוא הזדמנות להיפרד ממנורה שלנו שעוזבת אותנו להרבה זמן, אני חושבת שכדאי שנחשוב להזיז את המפגש למקום קרוב לאוניברסיטת בר-אילן, או למקום עבודתך, אם שאר החברים מסכימים אז אני חושבת שהקניון של ביה"ח בילינסון יתאים להגדרה, או אולי יש למישהו רעיון אחר? חבר'ס להפעיל את "הגלגלים" ע"מ שגם יעלי תוכל להיות איתנו במפגש.

yaely2

New member
מנהל
חונה לרגע../images/Emo51.gifלמקום הזה התכוונתי

לחונה ולכולם שלום
היינו במקום הזה כבר, והוא נחמד. מה גם שיש חניה בשפע ואוטובוס בסמוך. מתגעגעת יעלי

yaely2

New member
מנהל
רדרדול מה שהבאת מעין גדי../images/Emo28.gifנפלא

pazi66

New member
איפה יש קניון בבית חולים בילינסון ?

חברה הרוב מחליט, אך לעשות מפגש חברתי שמח בין קוטלי בית חולים נראה לי מעט "חולני" לא ? המקום הזה, ברגע שאני פוסע דרך שעריו, הלך לי המצב רוח לא סובל , חלוקים לבנים וסטרטוסקופים מה לעשות ? רוצה מקום עליז, מלא אור ושמחת חיים

פזי, הקניון הוא ממול לביה"ח

ביה"ח הוא נק' ציון....נפגשנו שם בעבר, המקום מאוד חביב ויעלי תוכל גם היא להיות איתנו שם....לכל מי שמגיע מהצפון זה מקסימום עוד 15 דקות נסיעה ואפילו פחות....

pazi66

New member
למה כולם חושבים שאני גר בצפון?../images/Emo82.gif

למה, למה, למה - אני לא גר בצפון, באמת שלא, נשבע שלא אני גר בכפר סבא, שכונת חיל הים, רחוב העוגן כל מי שבסביבה מוזמן להכנס, עם או בלי חברים, לא משנה, כל מי שבא ברוך הבא, בכל שעות היום והלילה, 360 יום בשנה הזמנה פתוחה

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב לכולם לפזי שאלה../images/Emo2.gif../images/Emo52.gif

לכל החמודים ערב טוב ושאלה לפזי
כתבת שאפשר לבוא אליך 360 יום בשנה, אני מעוניינת לדעת באיזה חמישה ימים אי אפשר לבוא, כדי שחלילה לא אבוא ואמצא דלת סגורה.
יעלי

pazi66

New member
5 ימים בשנה לפעילות מיוחדת../images/Emo52.gif

5 ימים בשנה , אני עושה משהו אישי, האמת אני לא כל כך זוכר מה ואיך (זה כנראה הגיל) פשוט אישתי אמרה לי ש-5 ימים בשנה אנחנו עסוקים ביחד, ואז אי אפשר להפריע, כאשר אני אזכר מה היתה כוונתה , אני אעדכן אותכם.

yaely2

New member
מנהל
ודי לחכימא ברמיזא../images/Emo161.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif|

נולדו לי 2 צ'ינצ'ילות...מקסימים|מזל

שלום לחברים!! ביום שישי אני נכנסת לבקר את הצ'ינצ'ילות שלי..ומה רואות עיני? זוג תינוקות חמודים.מי שלא יודע מה זה צ'ינצ'ילה..זה ממשפחת מכרסמים.. דומים מאד לסנאים,צ'ינצ'ילה אחת עולה 600 ש"ח.במקרה בתי קיבלה אותם במתנה.בסופו של דבר הם נשארו שלי. מאד התרגשתי.להתראות לכם......דנה <דבי היחיד>

למעלה