בוקר טוב פורום

bimbo.

New member
לדבי ../images/Emo49.gif על הצ'ינצ'ילות../images/Emo6.gif

החג עבר אצלי נחמד, עם המון סרטים טובים בוידיאו

לאמי5.תודה לך....../images/Emo15.gif

לאמי5 בוקר טוב!! האם יש לך גם צ'ינצ'ילות? אם כן אשמח להוועץ בך. תודה דבי <דנה>.

סבאאורי

New member
ערב טוב

יעלי בהמשך להסבר שלך מאתמול. שניים זה יותר טוב מאחד... כמו שנאמר, שניים זה תמיד ביחד... ו/או קקתוב הילכו שניים בלתי אם נועדו? אבל ברצינות בענין הנחש והסנאי(לא ידעתי) ואגב,הנחש נחש המשקפיים (יש כזה) התבלבל יום אחד לגמרי וקפץ על חבל... ברכות

offe

New member
ועוד חג עבר ../images/Emo155.gif ועכשיו יהיה ../images/Emo104.gif

ערב טוב, מודים אנחנו ליושב במרומים, כי עברנו את חג הפסח בשלווה. תודה לכל השוטרים והחיילים שעשו מלאכתם נאמנה. עוד פסח עבר, המצות הדביקו לגופנו מספר קילוגרמים, צריכים מהר להשיל אותם לפני המנגלים של יום העצמאות.
לפאזי שפוחד כי יצטרך לפגוש בנו פעם ראשונה בין כתלי בית החולים, אז לא, הקניון נקרא "אבנת" קנין מאוד נחמד ובינו לבין בית החולים אין כל קשר, מלבד קו אווירי של אולי חצי קילומטר. המשך ערב ולילה נעים
חיבוקי offe

yaely2

New member
מנהל
סבאאורי, איפה ההחמשה../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif../images/Emo65.gif

emmy5

New member
סבא אורי ,אני עוד מחפסת...

תמונה של נחש עם משקפיים...מצאתי משקפיים בנפרד ונחש בנפרד ....בסוף אני מבתרת

emmy5

New member
יעלוש ,תודה גם על האתר..

ממש עם משקפיים ..תודה

נֵנָה

New member
לכל החברים המוכשרים של הפורום ../images/Emo47.gif

לאחרונה אני טרודה בהרבה מטלות והחג קצת התיש אותי עד שבקושי אני מצליחה לעקוב אחרי שפע ההודעות הנפלאות שלכם, אבל משתדלת לא להחמיץ דבר ...
לצ'ינצי'לות של דבי
למהססת, אנא אל תהססי, תראי איזה חברים נפלאים יש לנו כאן
תודה מיוחדת ליעלי על השעור "המעלף" בטבע
לאופי על סיכום החשבון ומוסר ההשכל שבסופו
לדני על השעור המאלף לאשה
לאממי על הצילומים המשגעים
לרדרד על הפריחה הנהדרת בעין-גדי. אכן, גם אני מכירה את תרבות הטבע המפותחת והמיוחדת שם
וכמובן לפזי, על הטיולים הוירטואליים בעולם, האתרים, המוסיקה הנהדרת, בעיקר הקלאסית - אין, אין ... כמו הסונטה הפאטתית של בטהובן. רק להאזין לבן הפסנתרן שלי מנגן אותה, גורם לך לבכות מעונג והתרגשות
אגב אם תשימו לב בפרק השני תשמעו את המנגינה של השיר "בדרך אל הכפר" של רבקה זוהר, אבל ... איזה הבדל
מי שעושה כל כך טוב לאחרים חייב להיות בן-אדם טוב וחבר טוב לחונה, בימבו, סבאאורי, ליידי סנו ואחרונה חביבה, חביבה מנורה
מה נעשה בלי שיריך והודעותיך בזמן שתשהי בחו"ל? תחסרי לנו מאד
ובכלל, כולכם חברים טובים, מפרגנים ואיכפתיים. אשראי שיש לי אתכם
שלכם

נֵנָה

New member
ואפרופו, ציורי הגוף של אממי ../images/Emo41.gif

גם לי יש בשבילכם כמה ציורי גוף מיוחדים ויפים של "בגדי ים"

נֵנָה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

למעלה