בוקר טוב פורום

bimbo.

New member
בוקר טוב פורום../images/Emo141.gif

יהיה היום כיף להתראות אתכם. חבל שלא כולם יכולים לבוא. נקווה שהמפגש הבא יהיה יותר רב משתתפים. להתראוווווות

bimbo.

New member
יום השואה../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

אמנם תחילתו של היום היא שמחה, אבל אל לנו לשכוח שהערב הוא ערב יום השואה... היום שמאחד את העם היהודי בכל תפוצותיו...

מנורה

New member
בוקר טוב ידידי ../images/Emo140.gif

לכל מי שאני לא פוגשת היום בהמון אהבה
החיבוק ישנם ימים כאלה מוזרים הכל נראה על הפנים. התאמצת ועבדת כה קשה ואף אחד לא שם לב לזה. אתה עצוב הדמעות חונקות ועם כל מילה שנאמרת בא לך לבכות אז רציתי שתדע שאני פה בשבילך. לחלק איתך חבוק חם ואוהב שיעשה לך טוב על הלב. ואם אתה מאושר ומלא שמחה ולא יכול לבטא את ההרגשה החיבוק החם שלי חזק מכל מילה. יהיה יומך אשר יהיה החבוק החם שלי לכל מקום אותך ילווה. 18.04.04

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לפורום היקר ומשפחתו../images/Emo25.gif

שלום לכולם
מקווה שישנתם טוב הלילה, אני ישנתי מצויין, כנראה פיצוי ללילה הקודם. נקווה שהשבוע המכיל בתוכו את יום השואה והגבורה, יהיה שבוע טוב לכולנו. מקווה לראות את כולם במפגש הבא. יעלי

yaely2

New member
מנהל
טרולים עליך תפוזי ישראל../images/Emo43.gif../images/Emo67.gif

שלום חברים שלי,
קיבלתי הודעה שמסתובב טרול בפורומים. טרול זה אדם שנכנס לפורום כדי לעשות בו בלאגן. הוא מכניס הודעה פרובוקטיבית על פוליטיקה, או מערכת המשפט או כל דבר אחר וגורם לתגובות נזעמות. המלחמה היחידה בטרולים היא פשוט לא לענות להם. הוא מחכה לתגובה, לא חשוב איזה, העיקר תגובה.
כפי שכתבתי פשוט לא לענות, ימאס לו ויילך לו. אוהבת יעלי

maxima

New member
יעלי וכולם.....מה עושים עם טרול??

פשוט מאד לא עונים ולא מגיבים

בדיוק! הבעיה היא שקשה להתאפק....

והוא מקבל מסך וים של תגובות וצופה בנעשה ונהנה....

maxima

New member
מי הם הטרולים

כתבה שמצאתי באינטרנט מהו טרול? באינטרנט, טרול הוא אדם אשר הנאתו היא לזרוע מחלוקות ברשת. הוא (ובד"כ זה הוא..) מנסה להתחיל ויכוחים ולעצבן אנשים. טרולים רואים במערכת האינטרנט מקום מושלם למשחקיהם המוזרים. מסיבה מסויימת, הם לא "קולטים" שהם פוגעים באנשים אמיתיים. בשבילם, גולשים אחרים הם לא ממש אנושיים אלא סוג של סטייה דיגיטלית. כתוצאה מכך, הם לא מרגישים שום צער על הכאב שהם גורמים. להפך, ככל שהסבל שהם גורמים גדול יותר, כך ההישג שלהם גדול יותר (כפי שהם רואים זאת). האנונימיות היחסית ברשת היא זו שמאפשרת לטרולים לשגשג. טרולים אדישים לחלוטין לביקורת (בונה או לא בונה). לא ניתן לשאת ולתת איתם; לא ניתן לגרום להם להרגיש אשמה או רחמים; לא ניתן לדבר אליהם בהגיון. הם פשוט לא מסוגלים להרגיש חרטה. מסיבה מסויימת, טרולים לא מרגישים שהם כפופים לחוקי הנימוס או לאחריות החברתית. ייתכן שקשה לתפוס את זה. אתם בוודאי חושבים "בטוח שיש משהו שאני יכול לרשום כדי לשנות את הגישה שלו.", אך טרול אמיתי לא ישתנה ע"י מילים בלבד. מה זה משנה? חלק מהאנשים - בעיקר אלו שגולשים ברשת כבר שנים - לא מתעצבנים מטרולים ומתייחסים אליהם כאל תופעה בלתי נמנעת של שימוש ברשת. כמו שאומר הפתגם "לא ניתן לעשות פיקניק בלי נמלים". היה נחמד אם כולם היו מתייחסים כך לתופעה, אבל העובדה העצובה היא שטרולים כן מעצבנים אנשים. גולשים קבועים עלולים לעזוב פורום בגלל ויכוחים שטרולים פותחים, ואורבים (אנשים שקוראים אבל לא כותבים) עלולים להחליט שהם לא רוצים לחשוף את עצמם להצקה ולכן לא ירשמו לעולם. עוד בעיה היא, שהרגשות השליליים שהטרולים יוצרים, גולשים גם לדיונים אחרים. אנשים חביבים בד"כ, עלולים להפוך מרירים לאחר קריאה של ויכוח בין טרול וקורבנותיו וזה עלול להרעיל יחסים בין גולשים שהסתדרו מצויין אחד עם השני עד אותו רגע. לסיום, טרולים יוצרים סביבה פרנואידית, כך שביקורת אקראית של גולש חדש, עלולה לעורר תגובה אכזרית ולא הולמת. האינטרנט הוא מקום נפלא אשר שובר מחסומים ומעלים דיעות מוקדמות. טרולים מאיימים על ההנאה המתמשכת שלנו מהמקור הנהדר הזה של רעיונות. מה ניתן לעשות בקשר לטרולים? כאשר אתם חושדים שמישהו הוא טרול, אתם יכולים לנסות להגיב בצורה מנוסמת ורגועה כדי לבדוק אם זה סתם מישהו במצב רוח רע. לפעמים גולשי אינטרנט נותנים לרגשותיהם לפרוץ כאשר הם יושבים בבטחה מאחורי המקלדת. אם תתעלמו מסערת הרגשות ותגיבו בצורה נעימה ומנומסת, הם בד"כ ירגעו. לעומת זאת, אם אותו אדם מתעקש להתנהג בגסות, ונראה שהוא נהנה מלגרום אי נעימות, הצורה היעילה היחידה להתמודד איתו היא זאת: הדרך היחידה להתמודד עם טרול היא להגביל את תגובותיכם לאזהרת גולשים אחרים לא להגיב לטרולים. אם תנסו לדבר איתו בהגיון, הוא ניצח. אם תעליבו אותו, הוא ניצח. אם תצעקו עליו, הוא ניצח. הדבר היחיד שטרול לא יכול לסבול, זו התעלמות. מה לא לעשות כפי שנאמר קודם לכן, זה חסר טעם לנסות "לרפא" טרול מהאובססיה שלו. אך ייתכן שאתם פשוט לא יכולים לסבול את הסביבה העוינת שהטרול יוצר ואתם רוצים לברוח לזמן מה. אם תחליטו כך, אז למען כל הגולשים האחרים בפורום, בבקשה אל תרשמו הודעת "אני עוזב/ת" דרמטית. זה ישכנע את הטרול שהוא מנצח במאבק. אין, ככל הנראה, שום הודעה שניתן לכתוב בפורום שגורמת יותר נזק מהודעה האומרת שאתם עוזבים בגלל העוינות שהטרול יצר. אם אתם מרגישים שאתם חייבים לאמר משהו, הודעה פרטית למנהלי הפורום (ולחברי הפורום שאתם יכולים ליצור עימם קשר פרטי) זו הדרך הטובה ביותר לעשות זאת. כמו כן, אם אתם כותבים הודעה כזאת כאשר אתם במצב רוח נסער, עצה טובה היא לחכות כשעה ואז לעבור על המכתב פעם נוספת לפני השליחה. זה יכול לחסוך לכם את הכאב הנובע מאמירת דברים שאתם לא באמת מתכוונים להם לאנשים שאתם מחבבים.

emmy5

New member
בוקר טוב ושקט , ../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

חיבוק גדול ממני לכולם ,חבל שאני לא אוכל לראות אותכם הבוקר . .אבל אני חושבת עליכם ושלחת נשיקות וחיבוקים מחיפה ..

maxima

New member
בוקר טוב.......רציתי.......

אבל לא אוכל לבוא למפגש היות ונכדתי חולה ואני איתה מאחלת לכם מפגש מהנה ולמנורה נסיעה טובה מאד מצטערת שאיני יכולה להגיעה

emmy5

New member
זה היה מפגש ארוך ואני מתה לדעת

דווקה ממך -פזי . איך זה לפגוש אנשים שאותם אתה מכיר וירטואלי ו פתאום יש להם קול ופנים ...אבל חבל ש לא הינו הרבה ...המפגש הראשון הוא המעניין מכולם

pazi66

New member
אורגן התענוג../images/Emo79.gif

תבחרו באחד מארבעת המסלולים ואז נגנו באורגן קליד אחר קליד

למעלה