בוקר טוב פורום

אז נפגשתם, צחקתם, שתיתם אכלתם?

ורק "אנשים נחמדים" וזהו? גם אני חזרתי מאמא שלי וביום רביעי אני צריכה ללכת איתה גם לבדוק דיור מוגן שהיא רוצה לבדוק.... ממש לא כיף להזדקן...וליד הסופרמקט שלנו יושב נגן אקורדיאון, מישהו קרא לעברו "למה אתה מעשן"? ענה הלה:" אני לא רוצה למות בריא"....את המחשבות שלי אחרי המשפט הזה אני משאירה לעצמי

pazi66

New member
הורים, אני נמצא כרגע בסרט הזה עם

אבי, לגבי הדיור המוגן , לכו על זה, לטובת אימך ולטובתכם. נכון שזה לא כף להזדקן, אך זאת עובדה שלא ניתן לעצרה, ואז , צריך לדעת "איך להזדקן בכבוד", בלי למרר חיים של יקרים לך, ולגרום לעצמך ולסובבים אותך סבל מיותר. לצערנו רק למעטים יש את הזכות הזאת, הרוב סובלים ואוכלים מרורים מלוא החופן.

offe

New member
ישבנו בצוותא ../images/Emo96.gif../images/Emo6.gif

מה אומר ומה אגיד, אני כל פעם לא מאמינה שזה קורה. אנשים שעד לפני כ-שלושה חדשים לא הכרתי, והנה היום אנו נפגשים ב-
ו-
כאילו והכרנו שנים רבות. כל מי שלא היה באמת היה חסר. אנא, במפגש הבא, בואו בהמוניכם. היום הכרנו את פאזי ואת ליידי סנו - רוצה כבר להכיר את סבאאורי ואת זיגד את izuizu, דבי היחיד, שרה 15, הפלאות של עליזה, וכל אלה שנכנסים מדי פעם לבקר אותנו. המשך ערב נעים
חיבוקי offe

המפגש היה מדהים../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif

כיון שאני חדשה אז היה לי כיף להכיר את כול אלה שהיו במפגש את אופי מנורה ננה בימבה פזי שהיה היחד ביןכל הנשים עד שהבאתי את בן זוגי מקווה שלא שכחתי משיהו זה היה מפגש כל כך יפה, מחכה בקוצר רוח למפגש גדול להכיר את כולם הנה תמונה של ליידיסנו המקוריים שבוע נפלא וקסום לכולם ממני סבתא ריקי

bimbo.

New member
היה יופי של מפגש...

ליידי סנו הפתיעה אותנו עם בן זוגה, מזג האוויר היה מקסים ומצפים לראות את כולם במפגש הבא. ליידי וסנו מקסימים, כמו גם ליידי סנו המקורית. תביאי עוד תמונות. ברכות ואיחולי החלמה לכל החולים, ומקווה שהמחלימים כבר בריאים לחלוטין. שיהיה לכולם יום קל

BIMBO אשמח להעלות עוד תמונות

הבעיה שהם כבדות ואין לי מושג איך מסדרים אותם בצורה שאפשר להעלות את התמונות זוהי שהעלתי זה בזכות קצת עזרה מחברה ואין לי סורק אז חלק מהתמונות מחכות לסורק מצטרפת לאחולי החלמה שלך ואהבתי את המפגש מחכה למפגש הבא סבתא ריקי

pazi66

New member
צדקת, לא רק "נחמדים", "נפלאים"

אני שמח על הזכות שהיתה לי להכיר נשים נפלאות אלה ולהיות אחד מחבריהן לכן אני מביט קדימה בצפיה דרוכה להכיר את שאר חברי הפורום המלוכד הזה, וכולי תקווה שיהיו גם כמה גברים בחבורה-לא, אל תבינו אותי לא נכון, זה לא רע להיות מוקף נשים,מרגישים די טוב, באמת !

מנורה

New member
כמה כיף היה לפגוש את חברותי

הותיקות ננה, בימבו, אופי בחיבוקים ונשיקות.
ובלחיצת ידים חמה להכיר את פזי הנמרץ אוהב אדם ונעים שיחה את לידי וסני המקורית שבאה מהצפון הרחוק עם בן זוגה החביב. השיחה קלחה ונושאים שונים עלו ועולם חדש ניגלה. איזה חבורה נפלאה
. כל מי שלא היה הרגשתי בחסרונו, חונה, אמי, סבאאורי, אורה, מקסימה, דני, מישו ואחרונה חביבה יעלי. מקווה לראות את כולכם כולל כל החדשים שעדין לא מכירה כשאחזור.

נסיעה טובה מנורה ../images/Emo160.gif

מאוד הצטערתי שלא יכולתי להגיע למפגש, אבל אנו עוד ניפגש.....הבטחה...

emmy5

New member
ליידי סנו המקורית ,איזה הפתעה

כל הזמן מישהו אחר הודיע שלא יכול לבוא ...ברגע אחרון מקסימה וחונה ..אני מאחלת להם הרבה בריאות ואחלמה מהירה לכולם .. עם עפרון ביד רשמתי מי יהיה במפגש ..אני חייה את הרגעים של המפגש מתגעגעת לכולם ,מצטערת שאני לא הייה איתם.בימבו,מנורה וננה ..הפגשו את פזי ..פתאום נזכרתי שאופי תהיה גם .. שעת הצהוריים, כולם גרים במקום ,חייבים להיות כבר בבית ...אבל לא ..אין כלום .איזה הפתאה שאת ליידי סנו המקורית מהצפון הרחוק הית איתם .. מקווה ש בקרוב אני אכיר את פזי ואותך ועוד חברים חדשים ..ונהיו כולנו יחד במפגש .

למעלה