בוקר טוב פורום

HAVA159

New member
emmy 5

אם כבר אז כבר. האם תוכלי להדריך אותי איך מוסיפים את הסמיילים למיכתב. תודה. hava

bimbo.

New member
בוקר טוב פורום../images/Emo141.gif

היום כבר יותר קריר ואפשר לנשום. אבל החמוד הקטן עדיין מסתתר מהשמש

emmy5

New member
אם את לוחצת על סמיילים ..../images/Emo6.gif

מה שאת בוחרת ..על יד הכותרת יש לך סמליים וגם למטה יש עוד סמליים
באזדמנות אנחנו נדבר אני ברצון מוכנה לעזור ..מס טלפון אני אמסור במסר

yaely2

New member
מנהל
שלום לכולנו כולל הפורום החמוד../images/Emo65.gif

בוקר טוב בימבו בוקר טוב פורום, בימבו היכן את במשך היום? כתבי יותר, פשוט אוהבת לקרוא אותך ואת התאמת התמונות שלךך לטקסט, כמו היום למשל. איזה מגן שמש תפס החתול
מה זה נהניתי. רק שהטלף לא יתן לו מכה אפילו בטעות. כתבי, כתבי, כיף לקרוא. לכל השאר כתבו, אפשר להוסיף כמות וגם איכות אין ניגוד. דווקא לנו בגילנו יש הרבה מה לכתוב משלנו, כשנכתוב ניתן מנסיוננו לצעירים. הרבה מהם קוראים אך לא מגיבים. אני יודעת.

emmy5

New member
בוקר טוב ,עוד יום...אבל../images/Emo41.gif

עוד יום של חודש מאי ...תמיד אהבתי את החודש מאי ... היפה מכולם ..עכשיו ,חברות וחברים ..רוצה לבקש משהו מכולם ..בואו נחזור לשיטה הקודמת .. בלי הגבלות בשירשור ..אני רציתי להוסיף למנורה ..כמה מילים ..ולא יכולתי ..אני מבינה שלכולם לא נח השיטה הזו ..ניסינו ...לא הלך .. אז בואו בחזרה .. האם יש הערות למישהו ...נא לכתוב ,שנדע איך אנחנו נמשיך מעכשיו הלה .....אנחנו כבר לא ילדים קטנים ..לי אתם חסרים , מאוד ,מאוד ...מישו ,פזי ,דני סבאאורי,רדרדאולה .. ...(נתתי כבוד קודם לגברים)מקסימה ,חונה מנורה ,אורה .בימבו ננה אפפו.יעלי...וכל החדשים שאני עוד לא מכירה ..יעלוש..אני מבקשת סליחתך..אבל אומרים מה שאת לא עושה עם הידיים שלך . אין לך ...אז אני רוצה את הפורום שלי כמו שהיה פעם ..תוסס מלא חיים ,עם כל החברים כאן ,על ידי .(אני לא בודקת את הטעויות,זה יקח לי יותר מדי זמן..ואולי הצטער על מה שכתבתי)

bimbo.

New member
אמי חמודה...

הפמיניסטיות תערוגנה אותך
מה זה לתת כבוד קודם לגברים???!!!
טוב, אז רציתי להזכיר לך שמתחילה כבר עונת החופשרות, ומי שיכול, יוצא כבר בחודש מאי, כשהמוני התיירים עוד לא מציפים את העולם
כל השאר, ה"פראיירים", עדיין כאן... הנה אחד שכבר יצא לנופש....

bimbo.

New member
תערוגנה=תהרוגנה, חופשרות=חופשות

מה קרה לי היום עם כל השגיאות האלה?

emmy5

New member
בימבו חמודה ,גם אני יוצאת בקרוב

לחופש , אבל לא כולנו יחד ...אני כבר רואה שכולם עזבו אותי לבד ...משעמם לי ...

emmy5

New member
חזרתי עכשיו מהמכללה , הרצאה ...

היתה הרצאה מאוד מעניינת על ידי אנתרופולוג...טוב ,זו לא הרצאה ראשונה שלו ,אצלנו ...מספר של הרצאות על העולם השלישי ..החיים ..השפות .....יש עוד שבתיים שחיים כמו לפני אלפי שנים ...הפגישה שלהם עם האיש הלבן ..מאוד סיכרן אותם עלינו גם ..ראו איש לבן ,מוציא ממחתה מהכיס ,מקנח את האף..מקפל בחזרה את המתפחת..ושם אותה בכיס ...שאלו לשם מה אתה שומר את הכל בכיס...

yaely12

New member
גם אני אוהבת אנתרפולוגיה../images/Emo153.gif../images/Emo5.gif

שלום כולם שלום אמי. נזכרת כשהייתי בארה"ב נכנסתי לשעורי הסטוריה אמריקאית. המרצה הסבירה שההתיחסות של האינדיאני לאדמות היתה כמו ההתיחסות שלנו לאוויר, היינו שייך לכולם. לכן היו הרבה מריבות כשהם לא הבינו מדוע אסור להם להיכנס לחווה מיושבת, או לעיירה שקודם הייתה נחלת הכלל. ואנקדוטה מעניינת על האינדיאני. הוא לא מבין את האדם הלבן. קודם בונה קירות שיהיה לו מחסה מגשם שמש ורוח, אחר כך עושה חלונות כדי שתיכנס השמש והרוח. אחר כך הוא שם תריסים שלא תיכנס השמש, אחר כך הוא עושה זגוגיות כדי שתיכנס השמש והרוח לא, בסוף הוא שם וילונות כדי שהשמש לא תיכנס. לא משוגע???. חברתכם יעלי

bimbo.

New member
כולם סקרנים לגבי דברים ומנהגים

שאינם מכירים. בעיקר כשמדובר בשבטים פרימיטיביים (לדעתנו). אותם "פרימיטיבים" חושבים אותנו למשהו לא נורמלי, והבדיחה של יעלי בהחלט מתאימה למציאות

HAVA159

New member
חברים תנו סימן.

חברים לא הסתדרתי כל כך אם המסרים לא כתבתי במקום הנכון, לכן נשארתי בצד. אני מקווה שהפעם זה בסדר, כי אני מתגעגעת לחברים. אנא כיתבו אם זה בסדר, ואם לא תדריכו אותי. אוהבת אותכם. hava

emmy5

New member
HAVA159עכשיו את במקום הנכון

גם אנחנו שמחים לראות אותך יחד עיתנו

emmy5

New member
אופינקה ,מה שלום העכבר שלך?

מעניין מה היתה הויקוח ..זה בדיוק ההפך מהעולם השלישי ...עולם שלנו המודרני ..עם האינטרנט ..פלפונים מצלמות טלביזיות וידאו ..הנכדה היתה באילת ועשתה חורים באוזניים לבת שלה ...און ליין ,אנחנו קבלנו תמונה של האוזן עם העגיל ..דרך פלפון ...

מנורה

New member
צהרים טובים חברי יקרים../images/Emo140.gif

וידוי קטן, כן היה לי קשה לחזור ולראות שקט כזה בפורום כל כך הרבה חברים ותיקים חסרים לי כי הכרתי אותם אישית וקבלתי כל אחד מהם עם הטעם והצבע שלו(מצטרפת לאמי מכל ה
) בבקשה חזרו. ונמכוון שהיה לי עצוב כאן היה לי קשה לחלק איתכם את החוויות שעברתי ולספר לכם על יום הנשואין ה- 40 שחגגנו ב-27/5. מחר יום חדש חודש חדש והמון ימי הולדת בואו נחזור לחגוג ולהיות ביחד כמו שרק אנחנו יודעים.

yaely12

New member
../images/Emo49.gifלמנורה ברכות../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

שלום כולם שלום מנורה.
מצרפת בנושא לב לכל עשור. מאחלת לכם שתהיו תמיד יחד עד ימות המשיח. תמיד מאושרים תמיד בהרמוניה ו..שגם תרוו הרבה נחת יחד חברתכם יעלי

emmy5

New member
../images/Emo49.gifמנורה , הרבה בריאות ונחת

עוד המון שנים מאושרים ובריאים עם הבעל הילדים ונכדים ...

למעלה