בוקר טוב פורום

bimbo.

New member
מנורה, 40X40 ברכות../images/Emo49.gif

ועוד הרבה שנים מאושרות ביחד עם כל המשפחה אמן ואמן!!

HAVA159

New member
שמחה שחזרתי.

ערב טוב חברים, חסרתם לי. הנה חזרתי, ולא העזוב שוב. שיהיה לכם ערב נפלא. ואכשיו לך iaely מגיע לך תודה על כל ההדרכה בטלפון. אוהבת אותכם. .hava

pazi66

New member
מנורה, מזל טוב, ועוד הרבה הרבה

חגיגות כאלה שולח לך במתנה עשרות תחנות רדיו בארה"ב עם מוסיקה שמיימית נא ללחוץ בצד שמאל על LISTEN וציור רמקול קטן ייפתח כחלון ובלחיצה עליו תקבלי עשרות תחנות בכל הסגנונות שיש בעולם שולח לכם גם פרח מגינתי ושוב מאחל לך ולבעלך חיים מאושרים

מנורה

New member
ערב טוב ידידי../images/Emo24.gif

יעלי על הלבבות לאמי|תודה על|הורדים והברכות
לפזי על המנגינות ובמיוחד על הפרח מגינתך הריח משכר ולבימבו
על האיחולים לילה טוב מחר יוצאת לטיול לחצבאני

נֵנָה

New member
למנורה היקרה../images/Emo141.gifמזל-טוב../images/Emo141.gif

ליום הנשואים ה-40. שתמשיכו כך בשמחה, בבריאות ובאושר עד מאה ועשרים
ואני עכשיו אחרי יום עמוס כרגיל, מכינה שעורים
ברגע האחרון כמו תמיד
מאחלת לך ולבן-זוגך היקר, מזל-טוב מכל ה
לייצ'יק

נֵנָה

New member
ובקשר לחברות אני יכולה להוסיף ../images/Emo140.gif

את מה שכתוב בכרטיסי האישי, בציטוט הנבחר: ש- "חבר אמיתי הוא אדם שבחברתו אתה מעז להיות עצמך" אני מקווה שחברויותינו בפורום תהיינה תמיד כאלה

emmy5

New member
מנורה טיול נעים ../images/Emo24.gif

שם בצפון הרחוק מסלול טיול בגליל העליון המשלב היסטוריה (תל חי), מסלול עם הליכה במים (החצבני) ולקינוח בילוי ספורטיבי (מרכז קנדה) חצר תל חיהגליל העליון הוא אזור נפלא לטיולי קיץ, יש בו המון אטרקציות לנופשים וטיילים, תשתית תיירותית מצויינת, מלונות, חדרי אירוח ומסעדות, וגם טבע נהדר, נחלים ואתרים מעניינים. איזור קרית שמונה ומטולה מומלצים לטיולים בעונה החמה, בגלל הצל, המים ומשבי הרוח הנעימים של שעות בין הערביים. הטיול הבא מתחיל באתר הגבורה של תל חי, עובר אל מסלול הליכה במים בנחל החצבני ונגמר במרכז קנדה, במטולה.

HAVA159

New member
emmy5 תודה על התשובה

תודה על התשובה המהירה אז בכל זאת איך מגיע אלי הסבר בקשר לסמיילים. לכל החברים הרבה תודה על העזרה אוהבת אותכם. .hava

emmy5

New member
לילה טוב לכולם ...

ראיתי היום הצגה לא רעה ..עם המלצות טובות מאוד ..לא זכור לי מי ..חונה ,ננה או מנורה ... "אני לא רפפורט" חלק ראשון ישנתי או שרציתי ...אז עכשיו אני אמשיך את השעות השינה שלי .חה חה חה . לילה טוב לכולם

HAVA159

New member
מזל טוב!

מנורה גם אני מצטרפת לחגיגה. מזל טוב בריאות ואושר, עד מאה כמו עשרים, אמן! .hava

למעלה