בוקר טוב פורום..

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב פורום..../images/Emo20.gif

ישנתי מוקדם, התעוררתי יותר מידי מוקדם וגם עייפה..יום ארוך מחכה לי.. שיהיה לכולכם יום טוב, נעים, מקסים אני הולכת להכין 4 נס קפה בכדי להתעורר..

THE WIZARD 55

New member
Against All Odds

How can I just let you walk away, just let you leave without a trace When I stand here taking every breath with you, ooh You're the only one who really knew me at all How can you just walk away from me, when all I can do is watch you leave Cos we've shared the laughter and the pain, and even shared the tears You're the only one who really knew me at all So take a look at me now, 'cos there's just an empty space And there's nothing left here to remind me, just the memory of your face Take a look at me now, 'cos there's just an empty space And you coming back to me is against all odds and that's what I've got to face I wish I could just make you turn around, turn around and see me cry There's so much I need to say to you, so many reasons why You're the only one who really knew me at all So take a look at me now, 'cos there's just an empty space And there's nothing left here to remind me, just the memory of your face Take a look at me now, 'cos there's just an empty space But to wait for you, well that's all I can do and that's what I've got to face Take a good look at me now, 'cos I'll still be standing here And you coming back to me is against all odds That's the chance I've got to take, oh, oho Just take a look at me now

THE WIZARD 55

New member
בין לבין שאני אורזת כאן..עוד סיפור על לריסה..

קראתי שלריסה אשתו של עמיר המטורלל החליטה ללדת דווקא ביום שרבין נרצח... ואם לא יגיעו הצירים, היא תבקש זירוז... לקחת ממנה את הילד, ולאשפז בכפיה.. איזה עולם דפוק... ממשיכה לארוז.. ווקינג, אתה רואה מה קורה שאין שרשורי פוליטיקה
המשך יום טוב

מוחמד5

New member
בוקר נפלא

תארזי , אבל תשאירי משהו בבית. בכלל יגאל עמיר ורעייתו הם סיפור שלא היה אמור להיות מסופר ,צריך להתעלם מהם וא להזכיר אותם בכלל. אחלה יום.

KingTino

New member
בוקר טוב פלשתינאים../images/Emo42.gif

ואני שם דגש על השמש , כי בעזה הפלשתינאים לא רואים
כנראה את האור שבקצה המנהרה שהם רואים זה הרכבת שתדרוס אותם, כולם שם רואים רק שחור בעיניים פורום חביב מה שלומכם , ויז לאן את הולכת יא אדומה

מוחמד5

New member
צודק אחי תינו

בוקר טוב ויום מקסים. המצב שם "טטלי". אוכלים האחד את השני . יקח זמן עד שהכל ירגע. בינתיים תיהנה לך מהערוצים הפתוחים של YES , תנסה את ערוץ המיסטיקה.

THE WIZARD 55

New member
אל הלא הנודע

אורזת את חיי אל תוך מזוודה, לא מביטה לאחור.. המבוך של החיים...באיזה דרך אבחר... אם רק ידעתי מה מצפה לי בסופו של כל מסלול..

Woking

New member
נס קפה?

הנס היחידי זה שקוראים לזה קפה. הדבר הכי דבילי זה ישראלים שעוברים לגור בחו"ל ועדיין נדבקים לנס קפה. במקום 4 נס קפה, קחי איזה ריסטרטו כמו שצריך, וזה יסדר אותך לפחות עד הצהרים.

mike00

New member
למה דבילי?

נס קפה הוא אחד הדברים היותר טובים שיכולנו להביא לעולם
כל עובד שמגיע אלי מהארץ מתחייב להביא: 1.שלוש שקיות קפה שחור. 2.קופסא גדולה של נס קפה עלית. 3.קופסא סחוג ירוק וקופסא סחוג אדום. בלי אלה אני לא מקבל לעבודה,ומגיעים אלי בין 50-80 ישראלים בשנה
אתה מזכיר לי קטע מהטיול שלי במזרח בחודש שעבר.. ישבתי לי בשפת הים עם כמה תיירות בריטיות נחמדות מאוד,החוף הזה הוא מקום שאליו לא מגיעים ישראלים מכיוון שהוא מרוחק מהמרכז של האי... לפתע ניגש אלי איזה בחור ומתחיל לדבר איתי עברית.....בחור נחמד מאוד אפילו קצת מצחיק עד הרגע שהוא דפק את היציאה הדבילית ביותר ששמעתי בחיים שלי... כששאלתי איך הוא שמע על החוף הזה מכיוון שישראלים פשוט לא מגיעים אליו הוא אמר לי: "אני לא סובל את כל הישראליאדה הזאת בחוף השני"..... למה אתה איטלקי?........מה זה ישראליאדה???....שאלתי אותו..... ואם אתה מנסה לברוח מה אתה עושה פה עם עוד בחור ישראלי כשאתה מוקף במילייארד וקצת אירופאים??

THE WIZARD 55

New member
מה זה ריסטרטו..?

תסלח לי על הבורות, אבל חוץ מאספרסו קצר ארוך ששמעתי עליהם ולא ניסיתי, כי אני לא אוהבת קפה.. לא מכירה סוגים של קפה.. אני בד"כ הייתי שותה שוקו, רק בשנה האחרונה עברתי לנס קפה וגם זה לא עוזר לעייפות בבוקר וכאבי הראש.. אז עכשיו אני על אדוויל ג'ל, הכי טוב

mike00

New member
נו באמת.....

ריסטרטו,האספרסו האיטלקי האופייני.קצר,חזק ועשיר,בעל גוף מלא,ניחוח מושלם ומגע קליל של חומציות. לריסטרטו ריכוז ארומות מהמם,קצף סמיך בצבע אגוז,טעם נפלא הנשאר בפה לאורך זמן ואיזון נהדר בין עושר למרקם קטיפתי. עם רמז קל של חומציות ורמה גבוהה של טעם שאחרי,הריסטרטו מהווה שילוב אידיאלי של חוזק,עוצמה ומרירות,פירתיות וחומציות וניחוחות קליה נפלאים המרוככים על ידי ארומות שוקולד.

THE WIZARD 55

New member
חחחחחחח גוף מלא?..

נראה לי שחשבת על משהו אחר כשכתבת על הקפה:) טוב אז לאן לנסוע בשביל לשתות את הקפה הזה? איטליה?..

Woking

New member
שוקו משקית?

מה את בקייטנה? ריסטרטו זה בעצם חצי אספרסו. במרקם שלו הוא כמעט כמו סירופ. אצל האיטלקים זה הפקל. עם איטלקי מבקש בבאר café הוא בעצם מצפה לריסטרטו. למרות שהוא קצר בחוזק הוא כמו אספרסו רגיל. שתי לגימות ואת כמו קליע מתותח. בכל מקרה הדיאטה שלך, שמורכבת מקפאין ופרסטמול, היא לא ממש מאוזנת. קצת ספורט ופירות וירקות טריים ותתחילי להרגיש הרבה יותר טוב.

THE WIZARD 55

New member
חחחח לא משקית..בקרטון...

תגיד לי, איך אתה יודע עליי הכל מבלי להיות בארץ אפילו.. לא אוכלת ירקות ופירות בד"כ..אבל אתחיל..הבנתי שחייבת.. וספורט...5 דקות הליכה זה בדר?

Woking

New member
אם זה מספיק?

תלוי מה השאיפות שלך בחיים. את חושבת שהגברת בתמונה היא סקסית?

THE WIZARD 55

New member
חחחחחחחח זה הבטן שמשתפלת שם?

נראית טוב, לא?...
כל אישה היא סקסית ווקינג...תלוי כמה שתית באותו יום..מישהו אמר לי את זה...

KingTino

New member
עלה לי רעיון לפתוח בלוג כתוב

ולצחוק בו על הכל ובמיוחד על הא ודא

מוחמד5

New member
תפוז מתגמלת בלוגרים

אולי תתחיל כבר לכתוב אתה מוכשר אחי , אני בטוח שתצליח

Woking

New member
לפני שאתה מניח את היסודות של הווילה

זה עוד פיקציה. נראה לך שיהודי יפרד מהכסף שלו כל-כך מהר? תפוז לא משלמים לבלוגרים אגורה. זה עובד ככה: בשביל 1000 כניסות לבלוג אתה מקבל משהו כמו 4 ש"ח. הנקודה היא שהם לא משלמים על פחות מ-10000 כניסות. תבדוק לכמה מהחברים שלך יש בלוג עם יותר מ-10000 כניסות ותתחיל לקבל מושג על הרווחיות של העניין. חוץ מזה הם גם לא סופרים כל כניסה, והם גם לא נותנים דין וחשבון מה הם סופרים ומה לא. כלומר, גם אם תגיע ל-10000 כניסות הם יגידו לך:"אה, בעצם רק 2736 נחשבות. שיהיה בהצלחה!" בקיצור ישראבלוף. סתם גימיק של תפוז למשוך כותבים לבלוגיה בלי לשלם גרוש.

למעלה