בוקר טוב פורום..

respecta1

New member
טוב חח כשרואים את הקליפ

וראים מי שר בקול כזה זה קצת הורס :) חח אבל עדיין שיר יפה תשמעי בלי לראות את הקליפ

respecta1

New member
כה אבל הכוונה לא שומע את הסגנון הזה

של goodbye my lover וכל השירי אהבה שקטים האלה באנגלית :)

THE WIZARD 55

New member
מה עשיתם היום בבוקר?

האם הלכתם לעבודה? או סתם לקחתם יום חופש אחרי לילה ארוך...או בשביל שיהיה בוקר מדהים.. בחברת השכנה ממול... סתם, רוח השטות נפלה עליי היום... אני פשוט רואה שאין כאן אף אחד בבוקר כמעט ספרו קצת על העבודה, על החיים בכלל...

junior gong

New member
חחחחחחחח אוהו מה עשינו היום בבוקר

אני אישית לא הלכתי לעבודה היום, צילצלתי ואמרתי שאני לא מרגיש טוב. אתמול בלילה ידידה הזמינה אותי אליה, ישבנו שתינו צחקנו היה כייף לא נורמלי, עד השעות הקטנות של הלילה. תגידי, את חושבת שמרימים פה גבה ואומרים הרי הם זוג? חבר'ה זה סתם הצגה, אנחנו לא באמת מאוהבים או משהו, חס ושלום, היא הרבה ליגות מעליי, אני אוהב בחורות פשוטות, בטח ובטח שאני לא הטיפוס שלה והיא לא שלי. או סוף סוף אני יכול לנשום לרווחה ולהגיד את האמת אוף זה העיק עלי.

THE WIZARD 55

New member
יופי שהוצאת

גם אני מרגישה עכשיו יותר טוב.. תהנה עם הידידות שלך, בהצלחה

מוחמד5

New member
סתם

כל היום בבית מי צריך לעבוד כל יום !! גם כל לוקחים לך יותר מ 50 % עדיף להתפנק.

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif מוחמד..

כן, אני חייבת להתחיל לעבוד במהירה פן המח שלי לא יתפקד יותר.. עדיין לא יודעת במה לבחור..

מוחמד5

New member
התמכרתי לסדרה

לפשטות, לחיים הפשוטים, לכבוד ההדדי , למסורת .... ולכל מה שטוב אצטרך לסבול בשקט עד אז. איזה עבודה !! חחחחחחח רק לא מזכירה,לא נציגת שירות.

THE WIZARD 55

New member
אני מזכירהההה?

חחחח בחיים לא תראה אותי בתפקיד הזה
אני ישר מורידה כאפה לבוס, שידע מי הבוס בבית.. אין מצב נציגת שירות, למרות שעבדתי בעם ..דווקא היה נחמד כשהייתי סטודנטית

מוחמד5

New member
בעם היה פעם

את צריכה להיות אשת יחסי ציבור, צריכה לעסוק בפרסום
אולי שוטרת !

THE WIZARD 55

New member
תמיד חלמתי להיות קרימינולוגית

יש לי את זה מובנה מלידה.. אינטואיציה חזקה לגבי פושעים
שוטרת לא הכי מתאים לי, כי אצלי הכל בדרכי דיפלומטיה לא כח.. ולמה לא אמרת ח"כ?...דווקא פעם חשבתי על פוליטיקה ברצינות..

למעלה