בוקר טוב פורום

מוחמד5

New member
חכה חכה

מה שאנחנו מתכננים לעשות למצות.. חכה... הפתעה.(ואני לא מדבר על מצה עם זעתר ).

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב עמיתוש..../images/Emo20.gif

אני רוצה המלצה... אתה זוכר שפעם בקשתי ממך שתדווח אם יש קונצרטים לקטנטנים...אז יש חיה כזאת?.. מאוד רוצה לקחת את מאי לאיזה קונצרט. ולא משנה איפה..

THE WIZARD 55

New member
אויש, חבל

אני נוסעת איתה די הרבה ליגור להצגות, למרות שהאולם שם על הפנים.. אבל אין ברירה... תדווח אם יש משהו מעניין בחנוכה..אני לוקחת אותה לכמה הצגות אבל חשוב שתהיה גם באיזה קונצרט..

מוחמד5

New member
סרט ראשון מסוגו לבמאצית הפלשתינית

בות'ינה ח'ורי המדבר על נושא או מה שמכונה "רצח על רקע כבוד המשפחה ". שם הסרט "מע'ראת מאריה" , הסרט הוקרן בראמאללה. הסרט מתחיל בצלצול פעמוני הכנסיות..... הסרט תורגם כבר לאנגלית וצרפתית . http://www.arabs48.com/display.x?cid=12&sid=125&id=50260 http://www.alarabiya.net/articles/2007/11/24/42062.html אין ספור תגובות חיוביות ומעודדות באתרי החדשות הערביים.

THE WIZARD 55

New member
מעניין מוחמד

איפה אפשר יהיה לראות אותו.. קראתי גם חלק מהתגובות, מישהו הזכיר נוצירה שנזרקה מהחלון ע"י אבא שלה ברמאללה, אחרי שנדקרה אין ספור פעמים ע"י האחים שלה רק בגלל שישאה למוסלמי.. השלטונות לא עשו כלום:( ממש עצוב כל הסיפור הזה... היחס לנשים בחברה הערבית, כאילו היו רכוש.. לא ממש קשור, אבל לפני כמה ימים קראתי סיפור מזעזע, על בחורה שנאנסה באכזריות אונס קבוצתי, ובגלל שנפגשה עם בחור באוטו, היא קבלה את העונש מלקות..וגם הבחור שהיה איתה קיבל עונש אבל פחות חמור.. אלוהים ישמור מהחושך הזה..

מוחמד5

New member
אני עדיין לא יודע

איפה הוא מוקרן, סביר להניח שמתישהו הוא יוקרן גם בחיפה,אני מקווה. יש הרבה סיפורי זוועה בסרט, בחורה שהרתה מבחורמ ואולצה לשתות רעל, אחת שדקרו אותה 7 פעמים... ועוד הרבה פעמים. לא היה לה קל לצלם את הסרט (יש שם אנשים עם סיפורים אמיתיים) , אפילו שברו לה את המצלמה. קרוב ל 50 נשים נרצחו על רקע מה שמכונה כבוד המשפחה. אבל יש נקודת אור בעקבות הסרט ,והיא ההתיחסות של השלטונות לתופעה . وقال علي الخشان وزير العدل في حكومة رئيس الوزراء سلام فياض، إن الحكومة تعمل على إعداد مشروع قانون سيقدم لرئيس السلطة الفلسطينية محمود عباس، يتضمن حذف العذر المخفف في قانون العقوبات لعقوبة القتل في جرائم الشرف.

THE WIZARD 55

New member
זה פשוט מחריד..

אני עדיין קוראת תגובות.. יש כאלה שחוששים שהסרט לא יגיע לארה"ב ואז יחשף החושך בחברה הערבית..יש גם תגובות כאלה...וחבל.. סיפורים מזעזעים... מאוד מקווה שהסרט יגיע לכאן, אני מאוד הייתי רוצה לראות אותו למרות שאני יודעת שיהיה קשה לצפיה

מוחמד5

New member
החשיפה לסרט היא גדולה

כמעט בכל אתר ערבי אלקטרוני מדברים עליו ומשבחים אותו. החשיפה עצמה והעלאת המודעות לנושא נחשבת להצלחה. אני מאמין שיהיו קטעים קשים לצפיה בסרט, גמני הייתי רוצה לראות אותו.

gogi000

New member
פעם כתבתי שיר שדן בדברים השליליים אצל ערבים

נראה לי הפעם היחידה שכתבתי בערבית ועוד הרסתי למחמוד דרויש את השיר המפורסם חחח, מבקש לא לצחוק על הרמה, ואל תשכחו يحقوا للشاعر ما لا يحق لغيره

gogi000

New member
سجل...

سجل... أنا عربي... اعمل طوال النهارِ واجمع مالي من "عرق الجبين" وابعثقه على ملذاتِ الحياةِ على التبغِ والخمرِ وفتيات الظلامِ سجل... أنا عربي... أقدِّمُ لصاحباتي الورد والزهور واغني لهن الأناشيد الرومانسية من قلبِ عاشقٍ لاشتري ليلة بألفِ ليلةٍ ولأخواتي أقدِّمُ نار جحيمٍ وأُمزِّقُ قلبهن العاشق بالسكِّين على "شرفِ عائلة"... سجل... أنا عربي... تزوجت ابنة عمي من سنين لتعمل كجارية ولتنجب لي بنين أطفالي ثمانية وتاسعهم سيأتي بعد صيف... أراهم يلعبون بالشوارع يلعبون, ويُدهسون ويموتون... يكبرون ويسرقون... يبيعون التبغ والحشيش ويَقْتُلون... ويُقْتَلون... سجل... أنا عربي... عرس ابنتي فاطمة يقترب بلغت السادسة عشرة ويا لها من عروس تُقًّدِم لابن عمِّها الورد والزهور لتهنئه خروجه السجن لتدخل هي السجن بنفسها سجل... أنا عربي...

gogi000

New member
הפנקס כבר מלא../images/Emo3.gif

ואללה מפחד שמחמוד דרויש יתבע אותי על הריסת השיר
יאללה חזרתי ללמוד

THE WIZARD 55

New member
10 דקות לקח לי לקרוא את זה...

דווקא לא הרסת לו את השיר
חחחח יש מישהי שיותר גרועה ממך...

למעלה