בוקר טוב פורום

ora11

New member
שרה בוקר טוב ותרגישי טוב../images/Emo184.gif

כמו שאומרת הסבתא לקחת אקמול לשתות הרבה ולנוח. בריאות שלמה וחג חנוכה שמח.

shaiv

New member
חנוכה שמח../images/Emo138.gif../images/Emo16.gif לפורום

חג שמח לכל החברים בפורום
ניסיתי לשלוח קובץ עם נרות מזמרים אך זה לא הלך (בעיות בשרת) אז נסתפק (מחוסר ברירה) רק בתמונה שלהם חג שמח לכולם
שי_V

באיה

New member
היי שי ../images/Emo137.gif ../images/Emo138.gif

האם אתה יכול לשלוח את הקישור לאתר, או את שם של האתר. שנה שעברה זה היה לי, אבל בגלל פירמוטים זה נעלם לי. תודה מראש

באיה

New member
חונה, תתחילי לרקוד את הטנגו

ותראי איך תתחממי. כן, כן, אפילו לבד אם אין לך כרגע פרטנר בבית. יאללה אשוקל

נֵנָה

New member
אשוקל קען איך נישט, החגורה היפנית

מחזיקה אותי חזק חזק ואני יושבת כאילו תקעו לי מטאטא בגב ... אוי כואב
וגם הראש פתאום מזכיר שהוא קיים
מקווה שאני לא מפתחת משהו לא נעים
אבל, לא יכולה שלא לאמר לכם היי
אני כאן
אממי, יופי של חנוכיות הבאת לנו
דני, האם הרול-און שמפרסמים עכשיו בכל מקום, באמת עוזר לשרירים תפוסים? שתהיו לי בריאים ושמרו על הגחלת
בשבת נר ראשון. שלכם

באיה

New member
ננה, זה לא תירוץ ../images/Emo9.gif

אני עם חגורת גב עם ברזלים והיא מאוד עוזרת לי שוקלן זיך. אלא אם את בדרך ג'ק ומפתחת איזו שפעת. תרגישי טוב, ובקרוב תצאי במחולות.

נֵנָה

New member
הלוואי שזה היה תירוץ ../images/Emo13.gif אבל גם עם

החגורה היפנית, אני בקושי זזה ... וכשאני זזה אויייייי כואב
עוד אין לך מושג בכלל, כמה שאני יודעת לצאת במחולות
ותראו מה הגנבתי לכאן ממקום אחר: צ'רצ'יל אמר....... "פסימיסט רואה קושי בכל הזדמנות אופטימיסט רואה הזדמנות בכל קושי" כמה שזה נכון ...
מקסימה, את כאן?

shaiv

New member
לבאיה: הקישור לאתר - שם האתר

הקישור לאתר מהשנה שעברה (כפי שקיבלתי בדוא"ל) היה: http://www.kings.co.il/newsletter/hanuka/happy_hanukah.html אך הוא לא פעיל היום !!!
שמו של האתר: קזינו המלך שלמה (הוא פעיל עדיין) הכתובת שלו היא: http://www.kings.co.il אך לא הצלחתי למצוא שם כלום בקשר לנרות המזמרים

באיה

New member
תודה שי, ואתה צודק אי אפשר למצוא

את הברכה. כנראה שהם שלחו ללקוחות שלהם, ואיך שהו זה התגלגל בפורומים. בכל מקרה תודה על המאמץ.

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב. סוף סוף אני פה../images/Emo138.gif

שלום לכל חברי בפורום,
מחר בערב מדליקים נר ראשון של חנוכה. מקפידים להדליק את נרות החנוכה לפני הדלקת נרות שבת, כי ברגע שנרות השבת הודלקו הרי השבת נכנסה, ובשבת אסור להבעיר אש. במוצאי שבת (בגלל אותה סיבה) ראשית מבדילים, ולאחר שהשבת יוצאת על ידי ההבדלה אפשר להדליק נרות חנוכה. כולם יודעית שנרות חנוכה אסורים בשימוש. אסור לאדם לקרוא לאורם או להשתמש רק באורם לכל צורך שהוא, לשם כך יש שמש שבמידה ואדם השתמש יהיה זה כאילו היה זה לאורו של השמש. והדיאטנית הראשית אמרה שגם בסופגניות אסור להשתמש אלא לראותם בלבד, ופה אין שמש. אוהבת אתכם אחד אחד יעלי

yaely2

New member
מנהל
מען זאגט: אז דער מאן איז א רב איז

די פרוי א רבנית. (כותבים כך, וקקקוראים רעבעצן) חיים תודה רבה רבה על ההדרכה, טבלת ימי הולדת יפה ומעודכנת נמצאת בפס הכחול למעלה מתחת לריבוע של טאגליינס. ה ה ה יעלי

סבאאורי

New member
ערב טוב לכולם ולחיים...

אחד מהפורום השכן היה מקורר בגרונו שכמעט לא יכול היה לדבר. בא לרב לשאול עצה מה לעשות. פותחת לו הרעבצה את הדלת אז הוא שואל בקול ענות חלושה "רעבצה, דר רעבה איז אין שטוב?" עונה הרבעצה. "נהיין - קום הריין..." ברכות

emmy5

New member
יעלוש , תודה על השעור

האמת שלא ידעתי ,נרות חנוכה מדליקים לפני נרות שבת ..למדתי משהו חדש ..

bimbo.

New member
שרה'לה, אל תתחילי שפעת../images/Emo10.gif

קפצי ישר לסופה
בנתיים קבלי קצת נישנוש
החלמה מהירה!!!

למעלה