בוקר טוב! קיבלתי תגובה מהנהלת הפורומים

לנו יש פלטינום

נדמה לי שכתבתי- למה בתי חולים של קופת חולים עניים ?
אשתי נותחה באיכילוב, הגענו לשם לביקורת אחרי ניתוח ודרשו טופס 17. (ביקורת אחרי ניתוח חופשי מטופס 17)
הדוח לא היה מוכן ואני נסעתי להביא אותו שלשום ושוב עם טופס 17 כשבסך הכל אני צריך לקבל את הדוח שלא היה מוכן בפעם שעברה.

שאלתי את הפקידה והיא אמרה שזה הנוהל.

משמע, שבית החולים איכילוב העשיר, גנב מקופת חולים שני ביקורי רופא שלא לצורך, כל ביקור רופא עולה 275 שקלים, משמע שאיכילוב עם הנוהלים הדורסניים שלהם גנהבו מקופת חולים 550 שקלים שלא כדין.

כשאשתי התקבלה לבית החולים היא היתה כולה מלאה התפעלות, איזה צוות נחמד, בכל חדש שתי מיטות מפוארות ומתכווננות חשמליות, אפשר לבחור איזו ארוחה שרוצים המקום נקי ומצוחצח.
אבל אחרי הניתוח (התשלום של קופת חולים בטופס 17 לניתוח 5000 שקלים) היתה תחושה ברורה שמנסים לזרוק אותה כמה שיותר מהר החוצה אפילו שהיא בהחלט לא היתה מוכנה, והיתה מבולבלת מאוד מהטראומה של הניתוח ועוד דברים, מזל שהבת והנכדות היו כל היום איתה והיה מי שידאג לה.

חשתי שאני צריך לעשות משהו לבת והנכדות ובעלה על המסירות הרבה שלהם, וקניתי להם 3 מערכות התנעה (יש להם בעיות התנעה עם כלי הרכב) זו מערכת מצויינת להתנעת רכב בכל מצב ואפשר גם לטעון את הטלפון. ואילו לשניים שאין רכב נתתי 500 שקלים (המערכת עולה 600 שקלים).

הן ממשיכות לסייע, מכינות אוכל ובאות כל יום (הבן כהרגלו, מבקר לחצי שעה פעם בשבוע.....

נסחפתי, שכחתי שמה שאני כותב עלול לחזור אלי כבומרנג, טוב, כתבתי כתבתי.....

אני דיברתי היום עם פלסטינים ולא נראה לי שזו מציאה

דגולה כל כך, גם אמרו לי שאם צריך ניתוח עדיף בבית חולים ציבורי , באסותא ובמידקל אין חדרי חרום במידה ומשהו בניתוח משתבש.

nurii

New member
לי יש ביטוח מושלם+דיקלה=הראל

הראל קנו את דיקלה.יש לי ביטוח קיבוצי.השנה הקפיצו החוצפנים את הממחיר לכפול.מ-77 ל-123.ניצלתי רק רפואה משלימה בתקווה שלא נזדקק לניתוחים בחו"ל ותרופות לא בסל.אגב איכילוב נחשב אבל נעשה זבלה של בית חולים.אפילו בהלל יפה כבר עדיף.יש שם הכל+צוות לא רע בכלל, מצעים, בגדים-מלא חברים מהשכונה וגם אוכל לא רע- למי שאוכל בשר.....שלא נצטרך.לנכדים עשיתי פלטינום.

יוליקה

Member
מנהל
ניצת...לפני 47-45 שנה לא היה מושלם ולא פלטינום

ילדתי באסותא עם רופא פרטי.
רק הרופא עלה לי כסף האישפוז לא!!
ילדתי בחדר אחד עם מלכת היופי בתיה כבירי שזכתה ב-1967...

זה ממש לא מענין אותם, הפירסומות הן העיקר.....

מה שכן, בדקתי ומצאתי שאם כותבים יותר מ-15 שורות, הפרסומת לא תסתיר את ה-"עריכה".
ואם אין מה לגתוב, אפשר למלא 15 שורות דמיוניות
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
וזה עובד מצויין, כמו שאמר התימני הזקן:"עם רמאים תתרמע".....

שפירא אני מתרשמת שיש לכם ילדים טובים,

זה לא מובן מאליו לקבל מהם עזרה ותשומת לב, אם הבן מגיעה לחצי שעה זה גם טוב, יש כאלה ששוכחים שיש להם הורים, נזכרים רק כשצריך כסף או עזרה אחרת.

למרות שאיש לא הביע התעניינות -

בזמן החזרות, על הטריבונה ישבה חיילת צעירה ולידה מנהל הטכס כיוון שהיא אמורה היתה לראיין אותו, אני לא זוכר את שמה, נאמר יעל.

התחילה המוזיקה ופלוגת חיילים נכנסה לבימה, כולם נשאו באופן מוזר בלון אדום.
ואז כמובן החיילים החלו לרוץ כדי לייצר כתובת, והנה, הכתובת היתה :
"יעל התינשאי לי?
"
.......
ואז הראו את החיילת נעמדת בהלם מוחלט כרגיל והיידיים על הפה.....

על הבמה יצא אחד החיילים למרכז, שוטר מג"ב, עם זר פרחים ומיקרופון וסיפר כמה הוא אוהב אותה, ושב וחזר על השאלה, והיא (כנראה לא יכלה ללכת מהלם) נתמכה במפקד הטכס המחוייך, והלכה אל הבחור והתחבקו כשכל המשתתפים ומי שהיה נוכח במקום מחא להם כפיים בהתלהבות......

מסתבר שהוא במג"ב ירושלים והיא מפיקה בגלי צהל, ושניהם ערבים משפרעם.
שיהיה להם במזל טוב.

שפירא , זה היה בול פגיעה במובן הטוב .

רק כעת יצא לי להכנס לפורום . ראית שכתבת שמאוד התרגשת כשראית, את החזרה של הטכס . מאחר שלא יצא לי לראות , רציתי לבקש ממך לכתוב מה כל כך מרגש היה . והנה הקדמת אותי וסיפרת . שיהיה לזוג הצעיר מזל טוב . ולכולנו חג שמח וכשר .

היום ראיתי משהו עצוב, נסעתי עם בעלי ברכב

ועצרנו ברמזור, עבר איש מבוגר עם מארז של יינות, לפתע נפל לו באמצע מעבר החציה המארז, הוא הרים אותו והכל נזל כמו מברז, בטח נשברו לו כל הבקבוקים, מאוד נעצבתי בשבילו.

למעלה