בוקר טוב, ריח הפגישה באוויר

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב, ריח הפגישה באוויר ../images/Emo45.gif

בוקר טוב לכולם,
אתמול בלילה כתבתי (לאחר שנתבקשתי להחליט) שניפגש ביום חמישי בשעה 11:00 הכונה ליום חמישי הקרוב. בינתיים ביקשה מקסימה לדחות את זה למאוחר יותר. אם יש מישהו שלא יכול להגיע בשעה 16:00 אך יכול בשעה 11:00 אני יודיעני, כי זכות הראשונים היא לשעה 11:00. פרטים מלאים במסר אלי. עכשיו ננה ואני שוות. היא סופרת את הימים עד יום חמישי, וגם אני כבר התחלתי לספור. אוהבת מאוד מאוד יעלי

yaely2

New member
מנהל
לחדשים../images/Emo70.gif אתם מוזמנים לבוא ../images/Emo73.gif

שלום חדשים,
איש איש מוזמנים לבוא. נפרוש לכם שטיח אדום. הפגישה במרכז וכל הפרטים הנוספים ינתנו במסר אלי (יעלי) וממש נשמח לראותכם. יעלי

maxima

New member
בוקר טוב חברות/ים ......./images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

אני מקווה שתקיימו את המפגש בזמן שיתאים לי הייתי מאד רוצה לבוא הזמנתי יום שמש חורפי וקיבלתי......
אני הולכת להנות מהשמש יום קסום לכולם

נֵנָה

New member
../images/Emo42.gif של היום וקשת ../images/Emo34.gif של אתמול

לבקשתו הנלהבת של נכדי המקסים עידן, צילמתי אתמול את הקשת בענן והריני כאן לפניכם במלוא הדרה ... נו, עד כמה שהמצלמה תפסה
שיהיה לכם יום נהדר

bimbo.

New member
ננה, מסתבר שבין יתר כשרונותיך

בולט גם כשרון הצילום. התמונות נהדרות

נֵנָה

New member
בימבו תודה ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

למעשה, עלה בדעתי לעשות איזה קורס צילום קצר ולו רק כדי להבין ולדעת לתפעל את המצלמה שלי ... בינתיים אני חובבת בלבד

misu007

New member
בוקר טוב ויום יפה../images/Emo39.gif

סליחה שאני שואל היכן תתקיים הפגישה לא בטוח שאוכל להגיע ? אבל אולי

נֵנָה

New member
../images/Emo124.gif מישהו יודע איפה באיה ../images/Emo35.gif

באיה
השמיעי קול ... לאן נעלמת ... את חסרה כאן מאד

emmy5

New member
חסרים לי סבאאורי ,באיה ,שרה אורה

גם כל החדשים שעשו לנו טוב בלב ...

שרה16

New member
מתייצבת../images/Emo113.gif../images/Emo11.gif

הייתי פעם ראשונה אחרי המחלה בבית מרקחת ובסופר לקניות. אני עייפה מאוד כאילו רצתי מרתון.. ומשהו נחמד לעידוד המוראל.. ..כאשר יש לך יום גרוע במיוחד בעבודה, נסה את הפרוצדורה הבאה: בדרכך מהעבודה, עצור בבית מרקחת וגש למחלקת מדי החום. קנה מד חום לשימוש רקטלי (דרך הישבן) שיוצר על ידי "ג 'ונסון אנד ג'ונסון ". ודא שתקבל רק מהפירמה הזאת. כאשר תגיע הביתה, נעל את הדלתות, משוך את הוילונות, ונתק את הטלפון כך שלא תופרע במשך התרפיה שלך. החלף לבגדים נוחים, כמו סווטשירט, ושכב במיטה שלך. פתח את החבילה והוצא את מד החום. בזהירות שים אותו על השידה כך שלא יישבר. הוצא את דף ההוראות שבא עם מד החום וקרא אותו. שים לב שבקצה התדפיס יש הצהרה: "כל מד חום רקטלי שיוצר על ידי ג'ונסון אנד ג'ונסון נבחן אישית" עכשיו עצום את עיניך ואמור בכוונה גדולה ובקול רם חמש פעמים : "אני כל כך שמח שאני לא עובד בבקרת האיכות של ג'ונסון אנד ג'ונסון". שיהיה לך יום יפה וזכור, שיש תמיד מישהו עם עבודה גרועה יותר משלך (אבל אולי היית נהנה דווקא בעבודה אצל ג'ונסון אנד ג'ונסון ורקטלי הוא כן מה שאתה אוהב......)

נֵנָה

New member
ערב טוב כולם ../images/Emo24.gif שרה'לה ../images/Emo45.gif../images/Emo8.gif

סבאאורי, איפה אתה מתחבא ? אנחנו מרגישים בחסרונך ומתגעגעים אליך ... מאז החנוכיות היפות שהבאת לנו, לא שמענו ולא ראינו ממך דבר ... אנא השמיע קול

נֵנָה

New member
סבאאורי, אורה../images/Emo124.gif השמיעו קול../images/Emo140.gif

לאן נעלמתם לנו

סבאאורי

New member
ערב טוב לכולם

יש ימים שאני מתפנה רק בערב... היום "במקרה" יש לי דש למקסימה מחנות המסגרות... עם ברכות

באיה

New member
מצטערת, מצטערת ושוב מצטערת

בימים האחרונים אני מעט בבית, ואם אני כבר בבית, ראשי כולו עסוק בשני פורומים אחרים. לשניים הצלחתי לפצל את מוחי, אך לשלושה זה כבר יותר מדי. זו בדיוק תקופה קשה לשני הפורומים, וכל תשומת לבי מופנה לשם. תסלחו לי בבקשה. אשתדל להיות כאן יותר. פליז?

מנורה

New member
בוקר טוב חברים../images/Emo42.gifההתרגשות

לקראת המפגש באויר והיום והשעה 16.00 מתאים לי . אמי, באיה, סבאאורי, שרה מתגעגעת בבקשה אשוקל אל תתעיפו כל כך בסילווסטר תשאירו כוחות ותרקדו גם איתנו. דני, חונה לרגע, אורה,בימבו ננה ויעלי מצטרפת לספירה לפגוש אתכם ביום הראשון של 2004 איזה כיף

emmy5

New member
../images/Emo24.gifבוקר טוב חברים,איך הזמן רץ

כתבתי לכם ספור שלם , רצתי כל הזמן ..מאזן, התאמות, אבל אני חייבת לרוץ יחד כל הנוער ועם הטכנולוגיה ...הנעלים שלי כבדים הנה 2003 ממהר ללכת ... שנה חדשה 2004 עם תקווה לשלום ולזמנים יותר טובים ...בוקר טוב חברים שלי ,שעה 16.00 יותר טוב לי.. 2004 בדלת
אין?

למעלה