בוקר טוב, ריח הפגישה באוויר

מנורה

New member
אמי יקירתי רק כדי לראות את זיו

פניך ולתת לך
מסכימה לזמן שבקשת. הקפה והעוגה בדרך

בוקר טוב לכולם ../images/Emo24.gif

האם העברתם במסרים את מקום הפגישה? אם הפגחשה במרכז ובשעה 16.00 סיכוי טוב שאגיע... אנא - מי מכם שימסור לי פרטים במסרים. בוקר טוב לכם, אני קצת מחוץ לעניינים- יש לי כל מיני סידורים וכאלה.... איתכם ובכיף

נֵנָה

New member
../images/Emo51.gif רדרד על השירים היפים ../images/Emo140.gif

התחלה יפה של יום שמש בהיר
אגב, אתה בטוח שאתה לא מזל אריה ...?

emmy5

New member
|דליה בר, תפתחי ..זה פתוח..../images/Emo24.gif

תכנסי ..ברוכה הבאה ...נעים אצלנו ...חם ...אפילו כוס קפה אפשר לקבל
גדול גדול

yaely2

New member
מנהל
שלום דליה ברוכה הבאה ../images/Emo42.gif ../images/Emo23.gif

שלום דליה, אנו ממש שמחים שהצטרפת לפורום. האם גם את כותבת או מציירת כמו רוב החברים כאן (חוץ ממני)? האם את גימלאית כמו רובני? ממש מסקרן. ככה תהיה לנו שפה משותפת. ודאי שגם אם התשובות שליליות יהיה לנו על מה לדבר, אבל אדם, את יודעת מחפש תמיד בסיס משותף. מקווים להנות יחד. יעלי

נֵנָה

New member
אני חייבת לכם הבהרה ../images/Emo140.gif

לפני שאתם נסחפים ... זו אני שכתבתי את ההודעה תחת שמה של דליה שהיא חברתי הטובה ביותר ... אני מאד מאד מקווה, שאצליח לשכנע אותה ללמוד לגלוש באינטרנט ולהשתתף אתנו בפורום ... לפחות כאשר גם היא תצא לפנסיה ... בינתיים היא טוענת שהיא לא בנויה לזה ... בינתיים אני מנצלת את שם המשתמש שלה בשעות שאני בעבודה (בינתיים
) וניתן לזמן ולכוח השיכנוע שלי לעשות את שלהם
חשבתי שכבר אמרתי לכם את זה פעם, אבל זה היה כנראה בפורום אחר
אתכם הסליחה

באיה

New member
ננה, גם את נמצאת במחשב אחר

את יכולה לכתוב בניק שלך. צריך פשוט להחליף אותו. לפני שאת נכנסת להודעה חדשה או תגובה, בדף הפורום למעלה, בצד שמאל מעל השורה הכחולה כתוב "החלפת שם" ליד "יציאה מהמערכת". יוצא חלון ואת כותבת את הניק שלך עם הסיסמה. לאחר שאת עוזבת את המחשב, בעל המחשב צריך לעשות את אותה הפעולה כדי לחזור לניק שלו. קפיש?

נֵנָה

New member
באיהההההה ../images/Emo6.gif לפחות גם את

כאן אתנו ... מקווה לראות אותך ביום חמישי ... אני כותבת לך מסר בקשר למיקום ... תודה על ההסבר

izuizu

New member
redredole../images/Emo47.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

תודה על השירים היפים ששלחת . תמשיכי ככה לשמח אותנו בשירים יפים

emmy5

New member
izuizu ../images/Emo6.gif

redredole זה אחד החברים לפורום , נא לא להתאהב בו LOL

dani 123

New member
ערב טוב לכם

בשעה 1100 אני עובד ובשעה 1700 יש לי פגישה עם הרופא מנסה לפתוח את השנה בצורה בריאה לכן הפעם לא אגיע

bimbo.

New member
לי מתאים יותר 11.00...

אני מבינה שזה ביום חמישי השבוע, נכון?

למעלה