בוקר טוב ריטה ורמי תובעים מליונים

shongold

New member
חח שונית..כפילות - חשיבה בהחלט

מקבילה, לא הבנתי פשרה של הכפילות בדבריך..שתי דקות אחריי את בעקבותיי..חח

שונית 7

New member
יש לי רק שני דברים לאמר לך:

1)הנקמה מה זה מתוקה! 2)כמו שנובה אומרת: יש הרבה מועמדים לאכול את הכובע של ירדנה היפה ודבר שלישי ואחרון....יהיה טוב,וטב שג'קו לא חתום אצלם ו...איך שגלגל מסתובב..

shongold

New member
הסיומת שלך עליה חשבתי לכתוב עוד

מעט קט ברגע שראיתי הכתבה עוד בבית ואחזור עליה בחדוה
איך שגלגל מסתובב לו והנה הקדמת אותי שוניתוש..היפ היפ הוריי לך...

שונית 7

New member
:-great minds thinks alik אני בדרך

כלל לא כל כך רעה ולא נקמנית רק במרים יוצאי דופן.לא יודעעת מה קרה לי

shongold

New member
אין כאן שום ענין של רוע אלא תוצאה

של דברים שנעשו בצורה מעוותת רשלנית מכוונת ומגמתית לצורכיהם הם והתוצאה הפעם לא אחרה לבוא - והיא בכתובים ואנו רק מביאים את אשר הונצח על הנייר. וטוב שכך!

shongold

New member
יש פתגם בערבית והוא טוב ויפה גם כאן

כל כאלב ביג' יומו..מקווה שלא שבשתי הרבה מהפתגם הכל כך נכון הזה...

shongold

New member
הענין הוא לא בנקמה אלא בידיעה שמשהו

עוות לחלוטין - נגרם עוול מאד גדול צער וכאב נוראי ובשעת אמת אתה שואל עצמך אלוהים אדירים מה קורה כאן ואז אתה אומר לעצמך סבלנות סבלנות - והסבלנות משתלמת. ואני לא שוכחת ולא סולחת כל כך מהר - בסוף זה יקרא עדיין לא! כנראה יקרה כאשר אחד ג'קו אייזנברג יעמוד איתן על הבמה באמפי קיסרייה עם אלפי אנשים שיבואו לחגוג עימו - והכל יהיה קטן עליו..אז גם אני אחשוב אנשים קטנים - חישובים כלכלים - הכל מאחורינו - סלוח אסלח!

shongold

New member
חברת התקליטים זייפה רישומי הכנסות

העלימה כספים שביל התביעה: הליקון ניהלו שתי מערכות הנהח"ש אמתית ופיקטיבית ריטה תהתה מדוע חברת אשכולות אינה משלמת תגמולים, פנתה אליה ונענתה כי הכספים הועברו להליקון. ריטה ורמי שמו מבטחם בהליקון באופן מוחלט. אפילו הניהול הבנקאי של כספיהם הופקד בידי הליקון בשלב זה יש לרמי וריטה מידע חלקי בלבד, מאחר שהליקון מסרבת לחשוף בפניהם את כל המסמכים הרלוונטים! נובה: אפשר לסמן עוד

"ומביט למעלה יותר ממה שנדמה לך...."

וואו... איך שגלגל מסתובב לו.... יש כל כך הרבה שירים שמתאימים לסיפור הזה... כאילו נכתב משמיים... אז... הליקון.... What goes around comes around סחתיין לקניה על הציטוט המתאים.... בוקר אור לכולם/לן.... אה.... וכתום זה הכי אחי ----------------------> חושב עלינו הבנאדם orange תפוז.... ביושששש

קניה 1

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifבוקר טוב לג'קו../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

ולכל בנות הפורום
לא צריך להתעסק בנקמות, היקום דואג לזה.. כמו שנאמר :what go's around come's around שיהיה יום טוב

צהריים טובים.../images/Emo45.gif רק שזה לא ה"יקום"

לאמונתי יש משהו גדול יותר מהיקום.. את יודעת..'מעלינו השגחה עליונה'.. אמנם המשפטים שלכם נחמדים אך אוסיף אחד משלי.. כל מה שה' עושה - הכל לטובה. והכל פה אולי נעשה בדרך נסתרת ..אבל בסופו של דבר מצויין שג'קו לא בהליקון וניצל מהניצול והרמאות של החברה הזו.

../images/Emo45.gif ועל זה נאמר-

צדיקים,מלאכתם נעשית ע"י אחרים.. והכל יתהפך לטובה..
המשך יום מקסים לכולם!!

eilati27

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo204.gifבוקר אור../images/Emo140.gif

מה שלומכן אהובות??? מקווה שיהיה לכן יום טוב (וחמים) אתמול התמלאתי באנרגיות מטורפות (בעזרת איש יקר לליבי) אני מקווה שיהיה יום מלא אנרגיות טובות וחדשות סוערות!!!!! אוהבת...
========================================> שתמיד תחייך ככה נסיך...

דובית26

New member
בגלל אהבתי לג'קו

בסוף כן ירד לי מרמי קליינשטין - אני לא יכולה לשמוע אף שיר שלו כבר... תאמת- חוץ מהקטע של גלגל"צ לג'קו לא היה שום הפסד מכל העסק, המציאות היא שאצת הד הרצי חתומים כל הטובים באמת, והוא שם. הוא רק הרוויח לדעתי גם ניצל מהטלפיים של הליקון- וגם שבר את תדמית הכוכב נולדי הבסיסית, הוא עושה מוסיקה מעולה- מי שרוצה שישמע ומי שלא - של ח'פש... בוקר מעולה.

למעלה