בוקר מאוחר,אך טוב מאוד לכל הנפלאות!
טובעים את "הליקון" (^%$$I&^$), ריטה ורמי שדי פגעו בפרנסה של ג'קו עכשיו תבלו הרבה זמן בבירורים, בתי משפט וויכוחים עם נושים עד שיראו גרוש אחד שמגיע להם בצדק. אבל גלגלי הצדק מסתובבים לאט, אם כי אין על הנושא "השגחה עליונה" - אז קצב שלהם מאיץ בצורה מפתיע... וקצב הזה מפתיע אותי כל יום מחדש. גם יורם גאון בשורה תחתונה יצא די פוץ מזדקן, מסתכל רק "אחורה מכאן", צמה לחשיפה זולה בכל הנאום שלו... לאומת לואי להב שקיבל פרס על מפעל חיים בראיה "קדימה מכאן", עובד במלאו המרץ עם היוצרים הצעירים, שאחד מהם "במקרה" - ג'קו אייזנברג. מכאן ממני ומכולם הרבה אנרגיות לשניהם לעבודה משותפת לא פשוטה שלהם
. גם תגובה של טמירה הייתה חכמה ועניינית – גם הפתעה לטובה. איך שגל אוחובסקי אמר: "כשאת רוצה, את יכולה..." אגב, נאומים האלו כל כך מתארים משבר של שלב מסוים בחיים שקוראים לו - בגרות מאוחרת:
השלמות לאומת האיוש. אדם יכול להגיע לשלב זה שהוא גאה במפעל חייב ושלם עם העשייה שלו או מיואש ומרגיש שהוא החמיץ הרבה הזדמנויות בחייו...ומרגיש מרירות. כתוצאה אני ממליצה ליורם לגשת לטיפול בזמן הקרוב, אפשר לתקן דברים בכל שלב...וללואי אני מאחלת להמשיך באותו קן במלוא המרץ. אגב לא שאני שיניתי את דעתי על קרן פלס, אבל לראות את לואי להב מתלהב ממנה לפני כל עם ישראל היה תענוג אמיתי. פעם אחרונה ראיתי משוו דומה בהופעה בסילבר כשש'לוש/ שלישלך התלהבה מול ג'קו כאילו שאין מחר... והכי חשוב - ד"ש לכולם
מדידה היא עוד פעם בנבצרות ממחשב עד החגים. והיא מה זה מבסוטה מסיפור של "הליקון" (ומבין - מבין), היא גם הזכירה לי איזה שנה טובה פורום קשת איחל להם...אז לחיי הגלגל המסתובב לכיוון הנכון בקצב מהיר ממה שחשבתי...