בוקר טוב ריטה ורמי תובעים מליונים

שונית 7

New member
האמת שנקמה מכוונת אצלי להליקון

נכון באופן טבעי ירד לי מרמי (הוא לא היה אצלי ממילא במקומות ראשונים!) אבל רמי נקלע לסיפור לפחות בתחילתו שלא באשמתו אבל הליקון התנהגו בנבזות(ההשערה באדיבות הקליינשטנים)

reviital

New member
בוקר טוב עולם, מה שלום כולם? ../images/Emo13.gif

ולגבי הליקון - סופו של חרה תמיד לצאת....

shongold

New member
ברוך השם אלו אינם אויבי אבל התחושה

של סיפוק ותחושה של מה שהיה איננו עוד ומה שישנו השתנה ובדרך שלא אנו גרמנו אלא מצד אלה שהיו בני ברית.

אסתילי

New member
קמתי מאוחר ובסקירה ראשונית של עיתון

הבוקר, זו הכתבה שתפסה אותי הכי הרבה. מה אגיד? ידעתי שזה יהיה האישיו בפורום, וכעת אספר גם אני במלוא הכנות: חייכתי לעצמי וחשבתי: הנה, הנה... מזל של ג'קואינו שהוא בהד ארצי ולא אצלם, וחוץ מזה, כפי שאמרה כאן משהי: תראו איך שגלגל מסתובב לו. בוקר טוב לכוווללללםםם.

Nova5

New member
בוקר מאוחר,אך טוב מאוד לכל הנפלאות!

טובעים את "הליקון" (^%$$I&^$), ריטה ורמי שדי פגעו בפרנסה של ג'קו עכשיו תבלו הרבה זמן בבירורים, בתי משפט וויכוחים עם נושים עד שיראו גרוש אחד שמגיע להם בצדק. אבל גלגלי הצדק מסתובבים לאט, אם כי אין על הנושא "השגחה עליונה" - אז קצב שלהם מאיץ בצורה מפתיע... וקצב הזה מפתיע אותי כל יום מחדש. גם יורם גאון בשורה תחתונה יצא די פוץ מזדקן, מסתכל רק "אחורה מכאן", צמה לחשיפה זולה בכל הנאום שלו... לאומת לואי להב שקיבל פרס על מפעל חיים בראיה "קדימה מכאן", עובד במלאו המרץ עם היוצרים הצעירים, שאחד מהם "במקרה" - ג'קו אייזנברג. מכאן ממני ומכולם הרבה אנרגיות לשניהם לעבודה משותפת לא פשוטה שלהם
. גם תגובה של טמירה הייתה חכמה ועניינית – גם הפתעה לטובה. איך שגל אוחובסקי אמר: "כשאת רוצה, את יכולה..." אגב, נאומים האלו כל כך מתארים משבר של שלב מסוים בחיים שקוראים לו - בגרות מאוחרת: השלמות לאומת האיוש. אדם יכול להגיע לשלב זה שהוא גאה במפעל חייב ושלם עם העשייה שלו או מיואש ומרגיש שהוא החמיץ הרבה הזדמנויות בחייו...ומרגיש מרירות. כתוצאה אני ממליצה ליורם לגשת לטיפול בזמן הקרוב, אפשר לתקן דברים בכל שלב...וללואי אני מאחלת להמשיך באותו קן במלוא המרץ. אגב לא שאני שיניתי את דעתי על קרן פלס, אבל לראות את לואי להב מתלהב ממנה לפני כל עם ישראל היה תענוג אמיתי. פעם אחרונה ראיתי משוו דומה בהופעה בסילבר כשש'לוש/ שלישלך התלהבה מול ג'קו כאילו שאין מחר... והכי חשוב - ד"ש לכולם מדידה היא עוד פעם בנבצרות ממחשב עד החגים. והיא מה זה מבסוטה מסיפור של "הליקון" (ומבין - מבין), היא גם הזכירה לי איזה שנה טובה פורום קשת איחל להם...אז לחיי הגלגל המסתובב לכיוון הנכון בקצב מהיר ממה שחשבתי...

rifkin1

New member
ישנם כמה דברים שאני לא מבינה

למה לקשר את ג'קו לכל הסיפור הזה??? הוא עכשיו חתום ב"הד ארצי" ולואי להב מפיק את האלבום שלו וכבר ממזמן לא קשור ל"הליקון"... וחוץ מזה, אמרתן שרמי וריטה הם אילו שגרמו ל"הליקון" לבטל עם ג'קו את החוזה אז כל העניין לא כך כך לטובתו כי עכשיו רמי וריטה בטח יעברו ל"הד ארצי"...ומנ יקרה עם הם יתחילו גם שם לעשות צרות על כך שג'קו חתום שם? בקשר למוסיקה של רמי וריטה, אני גדלתי על המוסיקה הזו ואני מאוד אוהבת אותה. אני לא חושבת שבגלל כמה אמירות של ג'קו על תפוחים ותמרים צריך להחרים את רמי קליינשטיין.

Nova5

New member
ריף, עונה לך (הכל באהבה)

1." למה לקשר את ג'קו לכל הסיפור הזה???" כי חברת "הליקון" "הנכבדה" בטלה לג'קו חוזה לתקליט שהוא זכה בו ביושר מול כל הצופים הכי טוב ללמוד את הנושא מהמקור, כולל כל הטוקבקים, אם יש מספיק זמן... אצרף לינק למטה 2 אף אחד לא יודע לאן יעברו ריטה ורמי( אם כי יש לך קשר ישיר לנושא...), אם כי יש סימנים שריטה מנהלת מו"מ עם הד ארצי, יש גם הפקה עצמית - גם אופציה... בכל מקרה, לא חושבת שיהיה להם כוח להפריע לג'קו. גם לא מומלץ. אני גם גדלתי על מכלול מזיקה מאוד רחב. שיהיה לנו לבריאות לאהוב את מי שאנחנו רוצים כולל רמי וריטה. אבל איפה בדיוק קראתי "להחרים את רמי קליינשטיין"??!! או מישהו אחר בפורום הזה?! "חרם" מילה מתאימה יותר לבדש...אני משחקת בליגה קצת אחרת. חוצמזה, אני מחיפה, את יודעת... לא מחרימים אצלנו כל כך מהר...

שונית 7

New member
אהבתי את "אחורה מכאן"קדימה מכאן"

לגבי טמירה...אותי היא לא הפתיעה כבר שמעתי תגובות שלה מהסוג הזה גם בדיונים אחרים על כוכב נולד והתרשמתי לטובה כבר אז!

shongold

New member
נובה היי כתבת תגובתה של טמירה

היתה חכמה ועניינית - גם הפתעה לטובה - לאיזה תגובה שלה את מתיחסת והאם אפשר לקבל פירוט על אותה תגובה.

Nova5

New member
שון, הנה תגובה של טמירה

תגובתה של טמירה ירדני: "אני מקווה שנינט וסקעת, כשיגיעו לגילו של יהורם גאון בעוד עשרות שנים, ידעו לטפח ולקדם זמרים ואמנים צעירים ומוכשרים ולכבד תוכניות כמו כוכב נולד שמהוות חלון הזדמנויות לאנשים מוכשרים מכל רחבי הארץ להביע את כישרונם"

אפרתי 29

New member
בוקר טוב לג'קו ולכולכן ../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

גם אני ראיתי את הכתבה הזאת... ריטה ורמי אכלו אותה, אבל זה לא שמעניין אותי... העיקר שג'קו ניצל מהניצול =]]] יש לו מזל, יש לו מעליו השגחה עליונה...

rifkin1

New member
היי אפרתוש, ג'קו עדיין לא ניצל

משום דבר לדעתי... כלמור, אני הכי שמחה בעולם שיש לו פרוייקט שהוא עובד עליו ואני מקווה שהתוצאה תהיה מדהימה אבל הוא עדיין רק בתחילת הקריירה שלו ואנחנ, ובמיוחד ג'קו, חייבים לקחת כל דבר בפרופורציות.

אפרתי 29

New member
נכון, באמת חשוב לקחת בפרופורציות!

שאני לא אשכח את זה... חח... אני מתקנת את עצמי - ג'קו ניצל מהניצול של הליקון =] נכון שהרבה דברים יכולים לקרות (חס וחלילה טפו טפו טפו) אבל בסוף יהיה בסדר... =]

Nova5

New member
../images/Emo45.gifאפרתי,"ניצל מניצול" (של הליקון)

יכנס למילון של הפורום

למעלה