בוקר טוב! שאלון מורחב \חובה D:

בוקר טוב! שאלון מורחב \חובה D:

אז זה השאלון המורחב של הפורום שלנו ^^ מה הדבר שהכי היית רוצה לעשות בחיים: אם יכולת, עם מי היית רוצה להיות עכשיו: מה הדבר שהכי מפחיד אותך: מה הדבר שהכי משמח אותך: מזה אהבה בשבילך: ספר על פאדיחה הכי גדולה שקרתה לך: התנשקת פעם?אםכן, עם מי? : מה הדבר הכי מרושע שעשית בחיים: איך אתה חושב שחבריך רואים אותך (איך הם היו מתארים אותך?): איך מוזיקה אתה אוהב לשמוע?: שיר אהוב ביותר של טוקיו הוטל: מי יותר חתיך: גוסטב \ביל טום\ גאורג (עוד שאלות יצירתיות יתקבלו בברכה ^^ אני גם אענה עוד מעט DD:

X Slider

New member
זה מורחב זה? ../images/Emo3.gif *עונה*../images/Emo68.gif

מה הדבר שהכי היית רוצה לעשות בחיים: להיות איתך
חחח
אמממ הייתי רוצה לעשות איזה טיול ענק לחו"ל ככה
אם יכולת, עם מי היית רוצה להיות עכשיו:
עניתי למעלה
מה הדבר שהכי מפחיד אותך: חחח
לא להתקדם בחיים, להשאר באותו מקום כזה...
מה הדבר שהכי משמח אותך: ילדים
מזה אהבה בשבילך: מצב בין 2 אנשים שאם הם נפרדים - הם לא חיים. ספר על פאדיחה הכי גדולה שקרתה לך: מממ.. לא היו לי פאדיחות רציניות
התנשקת פעם?אםכן, עם מי? :
קצת יותר מפעם
מה הדבר הכי מרושע שעשית בחיים: מממ אני לא בנאדם מרושע
אבל היו פעמים שאמרתי בפנים דברים לא נעימים.. איך אתה חושב שחבריך רואים אותך (איך הם היו מתארים אותך?):
מזכיר לי את מבדק בפסיכולוג של הצבא.. מממ שאלה מאוד קשה שאני מעדיף לא לחשוב עליה כרגע על הבוקר איך מוזיקה אתה אוהב לשמוע?: אמממ אני מנהל את דאנס והאוס פה, אז מין הסתם מוזיקת מועודונים, פופ, להיטים, חדשים, כל הריהאנה-ביונסה ושותפיהן... שיר אהוב ביותר של טוקיו הוטל: אממ זה משתנה כל פעם.. מי יותר חתיך: גוסטב \ביל. ביל דה!
טום\ גאורג. טום דה!

אם זה לא ארוך למה לא הוספת? *עונה*

מה הדבר שהכי היית רוצה לעשות בחיים: להיות רופא (:) זה החלום שלי מגיל קטן, אני פשוט אוהב את זה והייתי במלא קורסים + אני מתנדב במד"א. אם יכולת, עם מי היית רוצה להיות עכשיו: עם Slider X
מה הדבר שהכי מפחיד אותך: מחלות, לא להצליח להגשים את המטרות והפנטזיות שלי! ולחיות חיים של בדידות. מה הדבר שהכי משמח אותך: שמדינה עושה צעד למען פיתוח הקהילה ההומוסקסואלית וקבלתה. מזה אהבה בשבילך: שאלה קשה.. הממ מצטער לא יודע מזאת אהבה
ספר על פאדיחה הכי גדולה שקרתה לך: בצפים כשכולם צועקים "נוח!" "עמידה חופשית!" אז כנראה לא היו צריכים לצעוק יותר ולשבת אז אני בטעות נשארתי עומד וצועק מול כל השבט ): וכולם הסתכלו וצחקו עלי.. התנשקת פעם?אםכן, עם מי? : זה לא חשוב! מה שאני יודע שאני רוצה לעשות את זה עם Slider X מה הדבר הכי מרושע שעשית בחיים: ידשידה שלי פעם אחת רצתה לשכב עם חבר שלה, ובגלל שאני "ה" שטן, אז התקשרתי לכל אחד בנפרד, ואמרתי לו ש" זה לא בא ממני, כן? אבל שמעתי שהיא\הוא לא רוצה את זה.. אבל אל תגלה טוב?" וזה עבד, ואז הרגשתי ממש מרושע! האח!~ זו הרגשה טובה ^^ איך אתה חושב שחבריך רואים אותך (איך הם היו מתארים אותך?): הומו, הומו ,הומו, חכם :) (ו.. הומו) איך מוזיקה אתה אוהב לשמוע?: Every Thing XD שיר אהוב ביותר של טוקיו הוטל: מה זאת השאלה הזאת??????!?!?!?! מה אתם לא רואים את הניק שלי? מי יותר חתיך: גוסטב \ביל !!!גוסטב!!! טום\ גאורג !!!טוב!!!

3has3

New member
עונה D:

אז זה השאלון המורחב של הפורום שלנו ^^ זה מורחב? XDD מה הדבר שהכי היית רוצה לעשות בחיים: אממ.. לפגוש את כל מי שאני אוהבת DDD: אם יכולת, עם מי היית רוצה להיות עכשיו: עם פובבב DDD: מה הדבר שהכי מפחיד אותך: חתולים מה הדבר שהכי משמח אותך: טום מראפרפ DDDD: מזה אהבה בשבילך: XDDDDDDD ספר על פאדיחה הכי גדולה שקרתה לך: יש לי מישהו בבית ספר שבידיוק יצא מהבית ספר והתחלתי לצרוח לחברות שלי:"הנה יובלי הנה יובלייי" ואז היא בידיוק הסתכל :| מה הדבר הכי מרושע שעשית בחיים: אני לא אדם רשע OOO: איך אתה חושב שחבריך רואים אותך (איך הם היו מתארים אותך?): חחח אין לי מושג XDD איך מוזיקה אתה אוהב לשמוע?: איך או איזה? OO: שיר אהוב ביותר של טוקיו הוטל: אני כל פעם נדבקת לאחר D: מי יותר חתיך: גוסטב \ביל גוסטב XDDDD טום\ גאורג טום
*משום מה נראה לי שזאת שאלה אחת XDD * (עוד שאלות יצירתיות יתקבלו בברכה ^^ אין
אני גם אענה עוד מעט DD: בהצלחה XDD

dorkiflitz

New member
זהירות, תשובות שטחיות לפניך.

אז זה השאלון המורחב של הפורום שלנו ^^ (זהירות! אני צפוייה!) הוריי!~ מה הדבר שהכי היית רוצה לעשות בחיים: לעסוק במה שאני אוהבת ולהיות מאושרת. אווווווו הקיטשיות אם יכולת, עם מי היית רוצה להיות עכשיו: טוקיו הוטל, דאאא
מה הדבר שהכי מפחיד אותך: עכבישים, וכישלון.
מה הדבר שהכי משמח אותך: בלוני הליום, תינוקות, חברים.. ~אין משהו חכם להגיד~ מזה אהבה בשבילך: אווו רק קמתי -_- ספר על פאדיחה הכי גדולה שקרתה לך: בשבת חתן, כל המשפחה הדוסית מצד האימא הייתה.. ולא היו לי חצאיות אז השאלתי מבת דודה שלי שהיא קצת יותר גדולה ממני במידות.. אז כשהלכנו לבית כנסת לחכות שכולם ייצאו ישבתי ואיכשהוא החלק האחורי של החצאית נכנס תחת כפות הרגליים שלי ככה שיצא שדרכבתי על החצאית. כשכולם יצאו מהבית כנסת אני קמתי כדי להגיד שלום והחצאית נפלה. אבא עמד בצד ועשה כאילו הוא לא מכיר אותי XD התנשקת פעם?אםכן, עם מי? : חחחחחחח שם יעזור לכם?! מה הדבר הכי מרושע שעשית בחיים: וואו, יש מלא. אולי כמה יציאות ביצ'יות שלי.. :S איך אתה חושב שחבריך רואים אותך (איך הם היו מתארים אותך?): תשאל אותם. חח סתם לא יודעת. איך מוזיקה אתה אוהב לשמוע?: רוק
שיר אהוב ביותר של טוקיו הוטל: אין
מי יותר חתיך: גוסטב \ביל ביל
טום\ גאורג טום

חח זה לא מורחב :)

שאלונים זה כיףףף :) מה הדבר שהכי היית רוצה לעשות בחיים: לרוץ עירומה ברחוב. יה רייט אם יכולת, עם מי היית רוצה להיות עכשיו: סבא שלי ז"ל מה הדבר שהכי מפחיד אותך: עכבישים ונחשים מה הדבר שהכי משמח אותך: דברים שמפרים שיעמום מזה אהבה בשבילך: כשהלב קופץ וכל הזמן השם של אותו אדם על הלשון. ספר על פאדיחה הכי גדולה שקרתה לך: אני לא זוכרת את הכי גדולה אבל הנה פדיחה: היה כישרונות צעירים בבית ספר שלנו ואני הייתי בצוות המארגן. קיצר היו שתי בנות ששרו את השיר "פרח ננתי לנורית" והן היו גרועות[בלשון המעטה], קיצר כשכולם חיכו לתוצאות רצתי לחברה שלי ואמרתי לה כזה: "פרח נתתי לנורית זכה! והיא הייתה בשוק ואמרתי: "חחח סתם נראלך?" אחר כך גיליתי שאמא של אחת מהן הייתה לידי.
התנשקת פעם? אםכן, עם מי? : לא... מה הדבר הכי מרושע שעשית בחיים: לא זוכרת איך אתה חושב שחבריך רואים אותך (איך הם היו מתארים אותך?): כאחת שאפשר לפנות אליה לייעוץ, כאחת מצחיקה ושנונה וכחברה טובה. (וגם צנועה ) איך מוזיקה אתה אוהב לשמוע?: רוק שיר אהוב ביותר של טוקיו הוטל: der letze tag מי יותר חתיך: גוסטב \ביל: ביל טום\ גאורג: טוםםםםםםםםם רררר

../images/Emo207.gif כשאתם עונים על השאלון תענו גם על זה:

קוראים לזה שאלון שירים- על כל תשובה תענו בשם של שיר, אם לא הבנתם אז מתחת לשאלון יש את התשובות שלי. איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? האם יהיו לי ילדים? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? איזה סוג אישה\גבר אני אוהב? איך יהיה לי היום? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו? עד איזה גיל אני אחיה? במה אני אעבוד בעתיד? האם אני אמצא אהבה? נו, ולסיכום, איך יהיו החיים שלי? והתשובות שלי: איך העולם רואה אותי? teenage dirtbug- weauts האם יהיו לי חיים מאושרים? i'll be ok-mcfly מה אנשים באמת חושבים עליי? mcfly-star girl (חח סתם) איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? green day-holiday מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? changes-3 doors down האם יהיו לי ילדים? song 2- blur עצה טובה בשבילי: green day- Wake Me Up When September Ends מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? time of your life- green day מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? mtallica- one איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? final dat- Tokip hotel איזה סוג אישה\גבר אני אוהב? so i need you- 3 doors down איך יהיה לי היום? time of your life- green day למה אני כאן? ככה זה- ברי סחרוף בתור מה אנשים יזכרו אותי? nice an' easy- שכחתי של מי זה איזה שיר יתקע לי בראש מחר? can't stop- rhcp האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? imagine -john lennon איך תהיה השנה הזו? be like that- 3 doors down עד איזה גיל אני אחיה? Dead! - mcr במה אני אעבוד בעתיד? Dangerous Game- 3 doors down האם אני אמצא אהבה? Manic Street Preachers - Your Love Alone Is Not Enough נו, ולסיכום, איך יהיו החיים שלי? Evanescence - My Immortal

X Slider

New member
אבל זה לא ככה!!!

עושים תשאלון פותחים תוויאמפ ועושים אותו על מצב שאפל-רנדומלי ואז על כל שאלה מעבירים שיר וכותבים את התשובה! זה יותר מצחיק

אתה יותר סקסי שאתה שותק.

ואני לא הבנתי את השאלון שלך :X" בכל התשובות שלי זה MONSOOOOOOOOOOOOOOON

3has3

New member
עונה - ../images/Emo9.gif

איך העולם רואה אותי? runaway - linkin park מגניב לי XDD האם יהיו לי חיים מאושרים? lying is the most fun a girl can have without taking her clothes off - panic ! at the disco מה אנשים באמת חושבים עליי? heilig - tokio hotel איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? get busy living or get busy dy - fall out boy מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? nails for breakfast, tacks for snacks - panic! at the disco האם יהיו לי ילדים? time to dance - panic ! at the disco (again?! pics XDD ) עצה טובה בשבילי: thank you מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? grow up - sinple plan מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? here i stand - madina lake <333 ahhhh איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? XO - fall out boy איזה סוג אישה\גבר אני אוהב? schrei!- tokio hotel XDDDDDDDDDDDD איך יהיה לי היום? thriller - fall out boy OOO: why? XDDD למה אני כאן? when you're gone- avril ??! מאיפה הוא צץ? XDDD בתור מה אנשים יזכרו אותי? in the end - linkin park - אני מכורה לשיר הזה! איזה שיר יתקע לי בראש מחר? sugar, we're goin' down - fall out boy שיטטטט האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? nobody's home - avril XDDD כנ"ל! מה זה עושה במחשב שלי? OO: (זה לא שלי. מה שבטוח XDD ) איך תהיה השנה הזו? what's new scooby doo? - simple plan XDDDDD עד איזה גיל אני אחיה? when i'm with you - simple plan במה אני אעבוד בעתיד? this ain't a scene ..... - fall out boy XDDD האם אני אמצא אהבה? beichte - tokio hotel נו, ולסיכום, איך יהיו החיים שלי? where is your boy tonight?- fall out boy אחח אני מתה על השיר הזה XDD יצא לי מפגר..שום דבר לא מתאים OOO:

למעלה