בוקר טוב שבוע טוב חודש טוב

KDR, שנפתח מועדון?

סיפורים על אל על ו"התעללותה" בנוסעים יש לי למכביר. מהאוכל כבר התייאשתי מזמן. שירות, נו טוף, זה הכל עניין של לאן טסים ומתי. והבטחון, תעשו לי טובה. כל פעם שמישהו נכנס איתי לויכוח הזה הוא מפסיד.... בוא נראה כמה טיסות ממריאות ונוחתות בעולם בכלל? כמה מתוכם של "אל על" עם בידוק של "אל-על"? במקרה הטוב 10 אחוז בריאלי 2 אחוז. טוב אז עכשיו כשאנחנו יודעים את המספרים, כמה טיסות נתקלו בבעיות כאלו ואחרות בשבוע האחרון? מתי שמעתם לאחרונה על חטיפת מטוס? יסלחו לי כולם אבל אותי הרבה יותר מלחיץ לראות את כל השוטרים עם התת מקלע "מגנים" עלינו, או את הניידת משטרה שמלווה את המטוס עד המסלול. הרבה יותר מעצבן אותי שאני צריכה ללכת קילומטרים כי הטיסות של אל על יוצאות בקצה הטרמינל הכי רחוק שאפשר ובשעות הכי הזויות שאפשר, שהכל בשדה סגור ואי אפשר אפילו לקנות כוס קפה. אני טסה הרבה, הרבה מאוד אפילו, ואין לי בעיה שבשער לידי יוצאת טיסה לכווית או לדמשק שלא יודעת שבשער אחרי עומד מטוס של "בריטיש אירוויס" שממריא בעוד כמה דקות לישראל. ישנן מדינות שבהן הבידוק הוא מטורף ולא משנה לאן אתה טס: טורקיה, ארה"ב. באנגליה וגרמניה לא משנה איזו חברה אתה טס הבדיקות מטורפות. המשך יבוא...

פייטוש

New member
מאיזה סוכנות נציג אל על שנתקע עם הכרטיסים

לא סתם אל על מורידה טיסות מהלוח שלה.

kdr

New member
למי היעזת לקרוא קוטר פולני ? אה ?

נו טוב, אני חצי פולני. טעויות קורות.

פייטוש

New member
לי מובטח גן עדן כי עכשיו אני בגיהנום אצל הפול

צחוק אבל אולי יש משהו באימרה לא להעלב זאת רק בדיחה.

כ חיים

New member
כשתסעי לאיראן תעדכני אותי

אשמח להצטרף למרות שאני במקרה מתפוצה אחרת.

למעלה