בוקר טוב/שבוע טוב/שבת שלום/לילה טוב

רינה7

New member
שבוע טוב לכולם!!!!!!!

איך היתה השבת? אצלי זה התחיל די עצוב, כי נודע לי אתמול שאחד ההרוגים מהפיגוע בקרני אני מכירה, וגם אחד הפצועים הקשה הוא שכן שלי מהמושב שבו אני גרה. אבל, במשך השבת , הייתי מנותקת מכל התקשורת, והיתי כל השבת באשקלון אצל אחי ,אז קצת עבר לי המצב רוח הכבד. וכרגע אני ואחותי הקטנה מקשיבות ל"צעד אחד לפני הנהר" ומאוד נהנות כמובן. איך הגשם אצלכם? כאן באשקלון היה רק במשך הלילה, ברקים ורעמים ואפילו ברד, אבל במשך כל השבת היתה שמש יפה. שיהיה לכם שבוע טוב ומהנה. ושנישמע רק בשורות טובות. אני מחכה לחידון מחר. ובהצלחה לכולם. ?

בוקר טוב/שבוע טוב/שבת שלום/לילה טוב

כל מיני ברכות ואיחולים שאחלתם אחד לשני בסוף שבוע

שבוע טוב לכולם...../images/Emo4.gif

את האמת שהשבוע שלי התחיל על הפנים
אני מרגיש ממש חרא, חולה, צינון כל היום, כמובן שאני לא מקבל גימלים כי אין לי חום...
אבל ההרגשה שלי היא ממש חרא!! הסוף שבוע היה דיי קשה ומעצבן, שיגעו אותי המון, למרות שבשבת דיי נתנו לי לנוח...
עכשיו חזרתי הרוג, עדכנתי את האתר, וכמובן שהיום התחיל החידון בשעה 19:00
בהצלחה לכולם

10 הגרי

New member
איזה באסה זה שאי אפשר לקבל...

גימלים אם אין חום,זה כל כך לא הוגן;על אף שחברה שלי קיבלה גימלים,כי היתה לה דלקת גרון,ולא היה לה חום. תרגיש טוב...תשתה הרבה תה ותאכל מרק עוף,לפעמים זה באמת עוזר.

תרגיש טוב../images/Emo184.gif-זה יעבור

ולא נורא-אני עברתי את כל השירות הצבאי בלי אף ג',למרות שלפעמים הייתי חולה,אבל העיקר ששרדתי

שרית7

New member
תרגיש טוב

אני בצבא לא פיתחתי חום ולא בתיכון וזאת חרף מאמציי הרבים ללכת עם חולצה דקיקה לגופי ללא סוודר ומעיל בסופות וסערות של חורף 1992 הקר והקשה ביותר שידעה מדינה ישראל אי פעם... ולאור העובדה שאכלתי גיר ותפוחי אדמה בלתי מבושלים... גם בתיכון לפני מבחנים ושום דבר לא עזר. הייתה לי ברונכית ושיעול שנמשך חודשים ולא פיתחתי שום חום עכשיו שאני חושבת על זה זה מצחיק אותי כי אני עשיתי בדיוק את ההפך - חיסנתי את עצמי זה הכל... וזו אגב שיטה מעולה לחזק את המערכת החיסונית של הגוף לא בצחוק אומרים שהזקנים ששוחים בחורף בים הם בריאים כמו שור כי מערכת החיסון שלהם יותר חזקה. כמה שנעטוף את עצמנו יותר רק נחלה יותר כמה שנאורר פחות וזו עובדה ואגב אין חיה כזאת "התקררות" זה מושג שאנחנו המצאנו. המחלוץ באות או מחיידקים או מוירוסים לא קשור למזג האויר אנשים חולים יותר בחורף במחלות של דרכי הנשימה לא בגלל הקור אלא משום שבעונה זו חיים הנגיפים האלה של השפעת בדיוק כשם שבקיץ מסתובבים נגיפים שתוקפים את דרכי העיכול. למרות כל המאמצים שלי להוציא ג' לא הצלחתי אבל חליתי מאוד פעם אחת במהלך שירותי הצבאי בדלקת מעיים בזמן ששרתתי בגבול לבנון והתאשפזתי בבי"ח ברמת הגולן. זה היה נורא ואיום. ופעם אחת מתחתי רצועה בברך... בשני הפעמים האלה הוצאתי גימלים. מעניין שאיך שהשתחררתי מהצבא ויצאתי אל שוק העבודה התחלתי לחלות... פיתחתי כנראה אלרגיה...

אולי היא מתכוונת שאלירן שרשר את

כל הודעות השבת שלום/בוקר טוב שהיו מפוזרות-וריכז אותן. אני דווקא חושב שזה טוב וזה עוזר לשמור על הסדר בפורום.

למעלה