בוקר טוב שבת שלום

• פותח הנושא wan
  • פורסם בתאריך

wan

New member
בוקר טוב שבת שלום../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

מילא אני יצאתי בשקט בשקט מוקדם לא להעיר אותכם משנתכם.. וחשבתי לחזור לקפה ובייגל או עוגה.. ונאדה... מה זה נרדמתם בשמירה? פוקסי???.... נרשם לך חיסור ואיחור...אתה תשלם על כך...בתורנות כפולה..ללא חופשה באמצע... נתראה אח"כ...רצה לאכול...
שיהיה בוקר נפלא ומופלא. בוקר ירוק ורענן...

laleniya

New member
בוקר טוב ../images/Emo39.gifבוקר אור ../images/Emo42.gif

WAN מייד יגיעו הקפה והעוגה אבל קודם מעניין לדעת
את הולכת לאכול את הסושי של מני

laleniya

New member
מאקי לא רק שראיתי../images/Emo2.gifהולכת להכין../images/Emo140.gif

הסושי הרגיל נראה לי עבודה סזיפית אבל בפרח יש לפחות צורה כייפית להגיש לשולחן דווקה כתוספת לעוף סיני חמוץ מתוק

laleniya

New member
שבת שלום לבוקר של שבת יפה../images/Emo185.gif

בוקר טוב לשבת נעימה ורגיעה מעמל השבוע

לוPה

New member
בוקר טוב לשבת ../images/Emo42.gif

wan הפרי הזה זה הפרי המסריח? שכתוב במקומות מסוימים בעולם שאסור להכניס אותו לרכבת וכו'...

wan

New member
אכן כן זהו פרי הדוריאן האהוב עלי../images/Emo127.gif

מאד... גם בנותי משוגעות עליו... ואני כשאני מתחילה קשה לי להפסיק.. בדרום מזרח אסיה הוא נחשב למלך הפירות. ואכן אסור להכניסו לרכבת פה או לאוטובוס.או למלונות. שלא לדבר על טיסות. יש שלטים המזהירים על כך.. ולמעשה קשה להכניסו בלי שיבחינו בכך.. ריחו אינו נתן להסתרה בשום דרך. ואני חולה עליו. והכי הכי טעים הוא כמוב המלאזי. התאלינדי נחשב לנחות על ידו..ולא ארומאטי... לכן את התאילנדי למשל נתן לקנות בסופרמרקט. או אפילו באוסטרליה בסופר.. כי אינו מסריח כמו השני.. אך אין מה להשוות בטעם .. המלאזי לוקח בגדול.

לוPה

New member
גם שלא פותחים אותו הוא מריח?

אני טעמתי כזה בברזיל אבל שם הם ענקיים בגודל אבטיח ומוכרים אותם בשוק לאכילה במקום בשקית קטנה וכמובן בכל מקום יש אזהרה שאסור להכניס את הפרי גם בסין ראיתי אותו אבל לא טעמתי וכמובן גם אותה אזהרה... אוכלים אותו רק טרי? לא משלבים אותו במאכלים?

wan

New member
כן לופה הריח הוא גם ללא פתיחה

במיוחד הזן המלאזי..ריח חזק מאד... אפשר לאוכלו גם מיובש יש לקנות צ'יפסים ממנו אפשר קפוא אפשר גלידה. מכינים ממנו קינוחים. מעדן.

wan

New member
הי קוואזורי יקר לא הוא לא ממש לא

למרות ששניהם גדולים האחד דוקרני ומסריח. השני ענק ממש ענק מגיע לגדלים מדהימים..וריחו עזאך לא מהסוג הדוחה.. וטעים טעים מאד.

מאקי

New member
בקר טוב... שבת שלום

היום הכל לאט יותר.. שיהיה לכם יום נפלא ושבת מפנקת מאקי

wan

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo67.gifאיזה התחשבות ואחוות אחים

wan

New member
מאקי הרגת אותי איזה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הברקות

למעלה