בוקר טוב שבת שלום

• פותח הנושא wan
  • פורסם בתאריך

פוקסי99

New member
עובד בגינה

אני מכין את הגינה כדי שיהיה לי מה לצלם בעתיד. כאשר אגמור את המכסה היומית(יש לי גינה גדולה). אחזור אליכם יום טוב שקט רגוע ופוקד עליכם להנות! ולהנות! ועוד פעם להנות! טוב נחתי ועכשיו חזרה למעדר פוקסי

wan

New member
חחחח פוקסי החרוץ הרגת אותי../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

אחלה ..מחכים לצילומים שלך... ואף לצילומי מטעמיך......ווואי ווואי רק המחשבה מה שוכן אצלך עכשו בסירים... הסושי שאכלנו במסעדה הקרובה לבית..ממש מחוויר...

wannnnn בוקר אור יפתי ה- ../images/Emo194.gif

אחרי לילה נטול שינה כמעט.. ( הגדולה שוב חולה.. אוףף
)
באתי לחפשך ולומר לך את בוקר הטוב שלי... ישבתי על כוס נס קפה ( והקטנטונת שלי "גונבת" לי שלוקים מיידי פעם " אמא אני רק בודקת שזה לא חם לך מידיי) ועוגת מוס מוזרה שיצאה לי ממשחקים במטבח..
( תחתית בצק פריך מעל תפו"ע מבושלים עם קינמון ומעל מוס שהוכן מאינסטנט פודינג בטעם ריבת חלב אבל למעשה יש לו טעם עדין של קרמל)
זהו... אוטוטו יושבים לצהריים ( ג'חנון ביתי עם סלטים חיים ביצים וגבינות) ואני עפה לנוחחחחחחח( רק שאף אחד לא ירצה להיות "נחמד" ולבוא לבקר אותי דוקא במנוחתי) שיהיה אחלה של בוקר - צאו לטייל יש שמש מדהימהההההההה
אוהבת כתמיד קוקיה

wan

New member
קוקי מתוקה בטח את כבר אחרי שנת

היופי שלך..
ומקווה שהגדולה מרגישה טוב יותר. בריאות והחלמה מהירה. העוגה שלך נשמעת מעניינת.. לבריאות. כייף לראותך.

r66

New member
אהלן כולם ../images/Emo24.gif

אנחנו אחרי יום עבודה ואחרי לילה ללא שינה - הילדה חולה, מקווה שתבריא מהר מהר.
שבת נפלאה

wan

New member
הי רנה גם שלך לא מרגישה טוב?מה

זה? הגדולה של קוקי ועכשו את מספרת על הגדולה שלך.. בריאות והחלמה מהירה לילדה... תני לה חיבוק חם.
ונישוקים זה הכי מבריא..
שבת שלום

חח ולי נראה כי יש וירוס במחשב הכל

כך איטי שאפשר להשתגע וכבר פעמיים עשיתי ריסט נו אוף איזה קריזה מקווה שלא יתקלקל לי עכשיו אאהה אולי נמאס לו ממני יושבת כאן כל היום אולי כדאי שאלך לנוח מעט תהיו טובים ושמחים שימרו על עצמכם

wan

New member
רק בריאות ברוזונת ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif|נשיקה

למעלה