בוקר טוב שישיים יקרים

bimbo.

New member
בוקר טוב שישיים יקרים../images/Emo141.gif

מה אתם מתכננים להיום? אל תשכחו שהלילה מתחילים שוב הגשמים, ונצלו היום את השמש
והעיקר - שיהיה לכם יום מחוייך...

yaely2

New member
מנהל
בוקר ויום נפלאים לכולם. ../images/Emo42.gif../images/Emo182.gif

לכל חבריי הטובים בפורום
, שנהנה מכל רגע היום, ובלילה שנרגיש שצעדנו צעד גדול קדימה בכל תחום שנשאף יעלי

מנורה

New member
בוקר טוב יקיריי../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif

|לוקחת את בקשתך בימבו ויוצאת לאחו יום נעים

emmy5

New member
בוקר מקסים שיהיה לכם ,../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

נֵנָה

New member
../images/Emo42.gifבקר נהדר של יום נפלא לכולכם../images/Emo6.gif

חייכו אל העולם והעולם יחייך אליכם
יום של כיף והנאה לכולכם

offe

New member
צהריים טובים ../images/Emo42.gif../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif

צהריים מופזים לכולם. אוף, איך אני מפספסת כל יום את הבוקר טוב, פשוט חיית לילה, ישנה מאוד מאוחר, לא שמה שעון, והשעון הביולוגי שלי פשוט מעיר אותי מאוד מאוחר, אך גם צהריים הם טובים. מאוד נחמד לי שהעליתי את נושא כתיבת המכתבים וזה עשה לי טוב איך שהתגובות מתגלגלות. אז בואו ונרקום מדי פעם, בעדינות, כל מיני נושאים מעניינים לא שגרתיים, או דברים שחלפו מן העולם, זה ממש מחמם את הלב. אני למשל, בזמנו עבדתי 10 שנים בפיענוח כתבי יד של שופטים בבית המשפט, כי אז לא היו קלדניות, ואנו, מספר נשים, זה היה מקצוענו, לפענח את כתב היד, למסור לעורכי דין כדי שיוכלו לנהל את המשפטים. לא קל. אבל מאוד מעניין. יום אחד פשוט לא הצלחתי לפענח, עליתי לשופט, ובקשתי עזרה, ומה הוא עונה: תפענחי את ותתני לי העתק מאחר ואני איני מסוגל לקרוא את כתב ידי. להתראות

emmy5

New member
צהוריים טובים ../images/Emo3.gif

איפה אלוהים? זוג אחד, הורים לשני ילדים בני 10 ו – 8 , יצאו כמעט מדעתם בגלל מעשי השובבות של ילדיהם. השניים היו פגע רע כזה שידם בכל ויד כל בם. כל מעשה קונדס שקרה בבית הספר או בשכונה, ההורים ידעו שתכף תגיע אליהם הבשורה שילדיהם מעורבים בו בצורה זו או אחרת. שום עונשים לא עזרו, ושום איומים לא הרתיעו את הילדים מלהמשיך להתפרע. כשההורים כבר היו על סף התמוטטות עצבים, מישהו הציע להם שכדאי אולי לזמן את הרב שיחליף אתם כמה מילים קשות. אולי חרדת אלוהים תיפול עליהם, והם יחדלו מהתנהגותם המזיקה. הלכו ההורים אל הרב וסיפרו לו על הצרות שיש להם עם הילדים, ובקשו את עזרתו. אמר להם הרב: "אל תדאגו. הערב אני אבוא אל ביתכם ואטפל בבעיה. אני ארצה לדבר עם שני הילדים, אבל עם כל אחד בנפרד." בערב הגיע הרב לבית המשפחה, התיישב באחד מחדרי הבית וביקש שישלחו אליו לשם את הילד הצעיר. כשנכנס הילד לחדר, הסתכל עליו הרב בסבר פנים חמור ושאל אותו: "איפה אלוהים?" הילד לא ענה. הרב הסתכל עליו בעיניים יוקדות זעם ושאל בקול רם יותר: "איפה אלוהים??!!" עדיין הילד לא הוציא הגה מפיו. הפעם הרב כבר ממש היה מרוגז ושאל בצעקה: "איפה אלוהים???!!!" הילד הנפחד לא ענה וברח מהחדר. הוא רץ לחדרו, נכנס לתוך ארון הבגדים והתחבא שם. אחיו הגדול הצטרף אליו לשם תוך שניות, ושאל אותו מה היה כל כך נורא, מה הפחיד אותו כל כך? ענה לו האח הצעיר: "אל תשאל באיזה צרות אנחנו הפעם. אלוהים נעלם, ועכשיו מאשימים אותנו בזה!!" . :)) סתם הביא לי חיוך על הבוקר, הסיפור הזה..

emmy5

New member
offe היי, טוב לראות אותך../images/Emo24.gif

אני מאוד אהבתי גראפולוגיה ,לנסות לדעת מי הבן אדם אחורי הכתב ...

bimbo.

New member
גם אני מאוד אהבתי גרפולוגיה,

וחשבתי גם לעסוק בזה. אבל החיים הובילו אותי לכיוונים אחרים... ובאשר לקריאת כתב יד, אנשים רבים אינם מסוגלים לקרוא את כתב ידם.

maxima

New member
חחחחחחחחח אמי...חרגת אותי../images/Emo6.gif

אפשר להעביר הלאה??

נֵנָה

New member
חחחחחח ../images/Emo6.gif חררררגת אותי הפעם אממי

איזו בדיחה מוצלחת
אגב, מפענחת כתבי יד זה לאו דוקא גרפולוגית ... אלא פשוטו כמשמעו, כי לפני שהמציאו את הרשמקול ומכונת הכתיבה וכמובן את המחשב ... לא היה נהוג, כמו היום, שליד כל שופט יושבת פקידה שמקלידה את דבריו במחשב. השופטים היו כותבים את כל הפרוטוכול בכתב ידם במהירות והנדרשים להם היו צריכים לפענח ולדעת מה הם כתבו ... לשם כך היו פקידות, בעלות נסיון שהכירו את כתבי היד של השופטים, וידעו לפענח את "כתבי החרטומים" שלהם, להבין ולהעתיק בכתב יד קריא את מה כתוב שם ...
מתה עליך אממי

bimbo.

New member
הבדיחה המצחיקה של אמי מזכירה

את הבדיחה על המורה ששואלת את הכיתה מי שבר את לוחות הברית, צועקים מיד כמה ילדים: זה לא אני, זה לא אני!!

נֵנָה

New member
צהריים טובים לכווווולם ../images/Emo24.gif ../images/Emo6.gif

אופי, מה אומר לך, ממש עוררת בי מחדש, זכרונות משנות עבודתי הראשונות אצל עו"ד ידוע בעירי, שאת מכירה
(זה היה קצת אחרי שנישאתי בגיל 17.5) בין היתר, תפקידי היה לטפל בתיקים בביהמ"ש כולל הוצאת פקודות מאסר
וחישובי ריבית שמגיעה מהחייבים
... לא נעים ... וגם להעתיק עבורו פרוטוכולים של דיונים ופסקי-דין בבית משפט ושל חקירות במשטרה ... זה פשוט מדהים כמה שעברנו משתלב וקושר בינינו
בפ"ת היו שני שופטים ידועים באותה עת, השופט גרף והשופט חלימה (שהיה אדם נאור ביותר ושלט בערבית סיפרותית). כתב ידו של השופט גרף היה עשוי חידודים חידודים - כשמו כן הוא, ממש כמו גרף של AKG אבל צפוף צפוף וכתב ידו של השופט חלימה היה עשוי עיגולים עיגולים גדולים משולבים אחד בשני. אצל שניהם לא היה ניתן כמעט להבחין בין אות לאות ותוך כדי עבודתי, רכשתי נסיון רב בפיענוח כתביהם וחושבני, שהייתי היחידה מבין פקידות עוה"ד בפ"ת שהיתה מסוגלת לפענח בשלמות את כתב ידם, ממש כמו הפקידות המקצועיות שעסקו כך בביהמ"ש תמורת תשלום עבור כל מי שביקש את שרותן - כולל עורכי-דין שפקידותיהן לא היו מסוגלות לכך
לא ידעתי אז שיש פקידות מיוחדות שעוסקות בזה ... (כנראה שאת היית בין אותן בנות ...
מי יודע, אולי אף ראיתיך אך לא הכרתיך ...
). אגב, הבניין הישן שבו שכן משרדו של עוה"ד, קיים שם עד היום ומיועד כנראה לשימור, בגלל מבנהו המיוחד והכניסה המיוחדת שלו דרך מרפסת קטנה עגולה עם עמודים ... האם למישהו מכם יש סיפורים דומים, על שנות עבודתו הראשונות בצעירותו? זה יכול להיות ממש מעניין כל אחד להיזכר ולהשוות עם מה שעבר עלינו במשך השנים ולמה שהגענו עד היום ...

emmy5

New member
ננה , זה ממש מעניין ,לכל עבודה עם

כל עבודה עם היופי שלה ...
את גם יודת להביא בכתב את כל זה , שעושה הרבה יותר יפה ..

מנורה

New member
אופי, תמיד נחמד לראות אותך בוקר

צהרים וערב. אני אמנם לא עבדתי בפנוח אבל כל מזכירה באותם הימים היתה צריכה לפענח כתב חרטומים. לגבי גרפולוגיה כתב לא יפה או לא ברור לא מראה על אישיות לא טובה. אתן זוכרים שהיה בבה"ס "כתבה תמה" כולנו ניסינו לכתוב יפה אבל כתב זה הראי של הנפש ולכן היה מאד קשה.

offe

New member
ושוב ושוב כתבי יד, אך זה מעניין |כן

ננה, אכן עבדתי בפ"ת גם בהעתקת כתבי יד אותם שופטים, חבר'ה תראו כמה העולם קטן. הרבה הלכתי למשטרה להעתיק את העדויות שהשוטרים גבו. הדבר הכי מזעזע שחוויתי זה היה העתקת עדויות של תאונות דרכים. איך שהייתי פותחת את התיק, פרצו למול עיניי תמונות של גופות שצולמו במכון הפתולוגי, שהן חלק מהתיק. אי אפשר היה להתחמק מזה, כי הן היו חלק מההוכחות. אגב, אמו של השופט גרף, הייתה חברה מאוד טובה של אמי, ובהיותי ילדה קטנה הייתי המון מבקרת אצלה ואמי סיפרה לי שהן שתיהן "החליטו" שאני והנכד של החברה שהוא כיום ד"ר צוקרמן, הסקסולוג הידוע, נהיה חתן וכלה. נו, מעניין איפה הייתי היום אם משאלתן הייתה מתגשמת. אך לדעתי כל זיווג נקבע מראש מכוח עליון ואיפה שאני עכשיו זה המקום הכי מתאים לי. כמו שאם ראיתי את ננה כשהיינו ילדות ובוודאי ראינו אחת את השנייה המון פעמים. הזמן המתאים למפגש הוא רק היום. נו נו נו איזו פילוסופיה
ביי אני רואה איך מכינים חצילים אצל אודטה ביחד עם הכתיבה. אז מחכה שיזמינו אותי גם לאכול בסוף התוכנית.

למעלה