בוקר טוב שישיים יקרים

emmy5

New member
מגיע לכם טיול בפריס ../images/Emo3.gif

עם לא עם דר' צוקרמן .....או הגב' X טיול חלומי בפריס ...

emmy5

New member
LET'S DANCE ../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif

ממשיכים לחלום LOL

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב לכולם. אך הזכרונות...../images/Emo65.gif

emmy5

New member
בגידה ונקמה .....יעלוש ,תצחקי

בגידה ונקמה!! חייל ספרדי המוצב בעירק קיבל מכתב מחברתו הנמצאת בספרד וכך היה כתוב: "מנואל יקירי, אני לא יכולה להמשיך בקשר הזה. המרחק שמפריד בינינו גדול מדי. אני חייבת להודות שבגדתי בך פעמיים מאז עזיבתך ואני חושבת שאנחנו לא ראויים אחת לשני. אני מצטערת. אנא החזר לי את התמונה ששלחתי לך. באהבה, מריה" החייל, פגוע מאוד, ביקש מכל החברים שלו תמונות של חברות, אחיות, דודות וסתם ידידות שלהם. אסף כ-57 תמונות והכניס אותן ביחד עם תמונתה של מריה בתוך מעטפה. לתמונות הוא צירף את הפתק הבא: "מריה יקירתי, מצטער אבל אינני זוכר אותך. אנא מצאי את תמונתך בתוך המעטפה והחזירי לי את השאר. שמרי על עצמך. מנואל"

yaely2

New member
מנהל
לייציק תודה, איזה יופי ואיזו שנינות

שלום לייציק, ממש תודה, לא רוצה להלאות את כל חברי הפורום בפרטים יבשים. אבל איך שאמרת "נכנסו לעורך הדין דרך מרפסת" קמה ועמדה מול עיני המרפסת שאליה את מתכוונת. ורק לסבר את האוזן היו לעורך הדין הזה 2 בנות. נכון לייציק שהעולם פיצי?

emmy5

New member
חה חה חה אני חולמת על פריס ...

את יעלוש חולמת על העורך דין והמרפסת ...סתם בצחוק ... העולם קטן והמקרה של לייציק ואפרת מביא אותי לחלום ,אולי לא פריס ...תעונות דרכים ,עורכי דין שופטים ... אבא היה עורך דין ,בעלי היה בוחן תונות דרכים ,עוד משפט ועוד משפט ,עוד עורך דין עוד עורך דין .....הכל היו היה .... צד אחר של המטבע

נֵנָה

New member
עוד יותר פיצי ממה שאת חושבת ...

כי בתו הצעירה (מיכל) היתה לאחר נשואיה, שכנתי באותו בניין ... ומסתבר שאשתו של אותו עו"ד היתה אחות בביה"ס נצח בו למד אישי היקר כך שהכירה אותו מילדות עוד לפני שחלמתי להכירו ...

נֵנָה

New member
ערב טוב דני ../images/Emo140.gif ומה אתה עשית בשביל

מדינה?
סת.....ם
אולי תספר לנו, מה היתה העבודה הראשונה שעבדת בחייך ...?
גם חלוקת עיתונים או בייגלך בבקר נחשבת

bimbo.

New member
אופי חמודה, מדוע את חושבת

שרק ברכת "בוקר טוב" היא חשובה? ברכת "צהריים טובים" חשובה לא פחות. השעונים הביולוגיים שלנו כנראה לעולם לא ייפגשו, כי אני חיה של לפנות בוקר. כיף לי להתעורר מוקדם, לעיתים ב-4.00, ולעשות כל מיני דברים של כיף: קריאה, ציור, מחשב. בקיץ הייתי יוצאת עם הכלב שלי ב-4.30 לפנות בוקר. זה היה ממש קסום.

למעלה