בוקר טוב שישיים ישנונים

bimbo.

New member
בוקר טוב שישיים ישנונים../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif

ולפלאות של עליזה - ברוכה הבאה לפורומנו החמים והמיטיב
נשמח לראותך משתתפת פעילה

מנורה

New member
בוקר טוב איזה קר|אבל כשנכנסים

לפורום נהיה חם ונעים על ה

בוקר רטוב ../images/Emo186.gif

גמני בא לי להתכרבל לשתות תה חם ולקרוא... קיבלתי מחברה ספר שירים במתנה, שירים שפורסמו ע"י כותבים שונים ברשת ואוגדו לספר שירים יפיפה- כל שיר פנינה .... וככה כיף לי לבד בבית השקט והחם... להתראות מאוחר יותר
האם אנחנו מתראים ביום שישי? מאוד הצטערתי שלא נפגשנו ביום שישי... מתגעגעת אל כולם

מנורה

New member
חונה מקווה שנתראה ביו ששי../images/Emo24.gif

גם אני מתגעגעת. אשמח לדעת היכן ניתן להשיג את ספר השירים

מנורה הספר לא נמכר בחנויות הספרים

אבל אשתדל לזכור ולהביא אותו ביום שישי... ושוב המשך שליום טוב גם לבימבו שפתחה את הבוקר, לאמי שהצטרפה עם קפה חם ועוגיות טעימות.. ליעלי, לננה, למקסימה, לאורה, לבאיה ולשרה (שנעלמו לנו) לפלאות של עליזה ולכל ה-גברים
שבפורום גם (
לכולם - המשך של יום טוב

emmy5

New member
../images/Emo96.gifבוקר טוב , מה הרעש הזה ?../images/Emo6.gif

חה חה חה ...הרעש שלך מנורה יותר חזק מה הרעמים ו הגשם ...אני חייבת ללכת למכללה ...אז קודם לעשות קצת שקט בפורום ...."בוקר טוב" בוקר נפלא
...האם אנחנו מתראים יום ששי? איזה שאלה .

emmy5

New member
בימבו חמודה ,../images/Emo96.gif../images/Emo24.gif

חיבטק גדול , הית לבד ,ממש לא יפה ...והקפה שלך מזמן קר ...אז הנה חיבוק וקפה חם

bimbo.

New member
../images/Emo51.gif אמי. אני מקווה שביום ששי

נשתה ביחד קפה של ממש, ואת החיבוק אני שומרת לכל ימות השבוע וגם לך
ענק

offe

New member
בוקר שלולייתי../images/Emo186.gif

בחוץ מלא שלוליות וקפוא אולם בבית בלב חם ונעים לפתוח כל בוקר את המחשב ולקבל אור של מילים יפהפיות אין מילים לתענוג. ברוכה הבאה עליזה לארץ הפלאות של הפורום.
offe

נֵנָה

New member
../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif ברררר איזה קור ../images/Emo113.gif

חזרתי מטיפול "השלמה" תרתי-משמע אצל השיננית...אוף, ממש אינקווזיציה. מנורה, את צודקת, באמת עדיף ללכת כל 3-4 חודשים לניקוי שיניים ולא להגיע להקצעת שורשים ... כשהגשם מתופף והרוח מיבב, אני כאן אתכם ונעשה לי חם בלב
הלכתי עם המטרייה בגשם סוחף, הרחובות מלאים מים, ממש היה בלתי אפשרי לחצות מבלי להירטב ועוד כשעומדים ומחכים לרמזור שיתחלף לירוק ובדיוק עובר אוטובוס בסערה, כדי להספיק לעבור ברמזור שהתחלף לו לכתום והרטיב את כולנו בלי כל התחשבות
אבל, מיד כשנכנסתי אליכם נעשה לי טוב וחם והכל נשכח
מקווה שביום ששי מזג האוויר יאפשר לנו להיפגש סוף סוף

yaely2

New member
מנהל
צהריים טובים חברות וחברים../images/Emo42.gif

שלום לחברים הטובים שלי
בימי שני אני מלמדת משעה 8:00 בבוקר ועד 12:30 בצהריים, אין לי זמן להיכנס בבוקר למחשב, וחבל. נהניתי לקרוא את כל הכתוב פה ומקווה לממש את זה ביום שישי. אני כבר מתחילה להחזיק אצבעות. כי יום כמו שלייצ'יק תארה, שכל מכונית זבל (תרתי משמע) יכולה להרטיב אותנו מכף רגל ועד ראש הוא יום שיכול לקלקל פגישה. אנא אלוהים רק למספר שעות חמם את מדינת ישראל והבא עלינו שמש ונוף בהיר. אוהבת יעלי

נֵנָה

New member
צ'חקת אותי יעלי../images/Emo45.gif באמת מכונית זבל

תרתי-משמע
שתדעו שבגלל התנהגותם של נהגי האוטובוסים, שמתנהגים כאילו הכביש הוא שלהם פרטי והם מלכי הכביש - ממש כמו נהגי המוניות. לא מתחשבים באנשים לצידי הדרך ולא במכוניות אחרות על הכביש, חותכים ממסלול למסלול בפתאומיות ונדחקים בכח עד כדי סיכון ... לכן, ככל שיש ביכולתי, אני גם לא מתחשבת בהם ... שידעו להם וילמדו איך להתנהג על הכביש ...
שיהיו בריאים הנכדים הבוגרים והחמודים שלי
, הבטחתי להם להגיע היום, ולמרות מזג האוויר הגשום והקודר, לא אאכזב אותם ...
מקווה שנצליח גם לצאת לאיזה קניון ולכייף ביחד
עליזוש, טוב שהזהרת אותי
כי אני משתמשת כרגע רק ב"סנסודיין" בהמלצת השיננית החיננית שלי ...
אחפש לי אחד כזה אצלם ואם לא אמצא אצטרך לצחצח בעצמי, מזל שיש מברשת חשמלית
להתראווווווות
לייצ'יק

offe

New member
משחת שיניים מלבינה

כדי להלבין את השיניים - מעולה להשתמש במשחה הנקראת oxyfresh - היא נמכרת בסופרפארם - היצרן חב' אמריקאית השתמשתי תקופת מה - שיני הצחירו. מדי פעם טוב להחליף - וכשאני מחליפה מחליפה ל-parodontax - מעולה אבל לא כל כך טעימה. זו רק
והטוב בעיניו יעשה.

נֵנָה

New member
זו בדיוק הבעייה שלי ../images/Emo6.gif

אמרה לי פעם שיננית אחת, שהשיניים שלי מאד מטעות, בגלל צבען הלבן והמבריק(בקצוות אפילו נוטה לחצי שקוף), קשה להבחין כשיש עליהן אבן, כי רק אז הן נראות כמו שיניים "נורמאליות" ולכן לא שמים לב וחושבים שהכל בסדר ... אני לא זקוקה למשחה להלבנת שיניים אלא למשחה שמכילה יותר פלואוריד שתגן עליהן מפני הרגישות שנוצרה עקב הטיפול שעברתי והשיניית החיננית שלי המליצה לי רק על "סנסודיין" ... לאחר כמה זמן, אחזור כנראה למשחות הרגילות שבהן השתמשתי, שהן "קולגייט" ו"אלמקס" לסרוגין ... ואז אולי גם אנסה את ה-parodontax שעליה המלצת - לא שמעתי עליה אף פעם ... המון תודה
לייצ'יק

למעלה