בוקר טוב שישיים ישנונים

yaely2

New member
מנהל
ודאי. מטעמים בטחוניים רק במסר../images/Emo23.gif

שלום לך מישו,
לא יצא לי לומר לך שלום כבר כמה ימים. מה שלומך? אני כל כך שמחה שאתה בא, אנא כתוב לי אם כן ואז אשלח לך את כל הפרטים. להתראות ביום שישי במצב רוח מרומם. יעלי

emmy5

New member
יעלוש ,אני מקווה ש...

שהשעה 8.30 היתה בדיחה...אל תתני לנו לא לישון כל הלילה..

yaely2

New member
מנהל
הפגישה ../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif../images/Emo98.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif:-

הסיפור על הרבי והפורום.
באו אנשי הפורום והתלוננו בפני הרבי שהם עייפים, לעיתים הם נשארים עד שעה 11 בלילה אולי ואחר כך פורשים לישון, והשעה 9:30 היא ממש מוקדמת לפגישה. הם אומנם רוצים פגישה ביום שישי אך בשעה כל כך מוקדמת כמו 9:30 זה ממש מוגזם, אולי יש לרבי עצה מה לעשות. הרבי פסק: הקדימו!!! והקדימו את הפגישה ל8:30 כי כך אמר הרבי, וכל אחד כבר השלים עם הגזירה וכל אחד כבר כיוון את שני השעונים המעוררים (כי שעון אחד לא בטוח שיספיק), כבר הכינו צידה לדרך וטרמוס עם קפה חם לדרך, אך בכל זאת חשבו אולי תהיה שעת רצון והרבי יקל עליהם, ופנו אליו שוב. והרבי פסק: הקדימו!!! והקדימו את הפגישה ל 8:00. אנשים נבעתו והוסיפו עוד שעון למעוררים ועוד קפה לטרמוס ועוד חתיכת עוגה של מנורה צידה לדרך, ומחו דמעת אכזבה מעין, כל כך רצו להיפגש ולשהות יחד זמן רב ככל האפשר, אך כל כך מוקדם... ופנו שוב אל הרבי. והרבי שמע את מצוקתם ואמר: שמעתי, הבנתי, ולאחר שעיינתי בש"ס ובפוסקים הריני לקבוע הפגישה בשעה 09:30 והפורום 60+ צהל ושמח. נ.ב ע"פ הסיפור של הרבי החסיד והעז. אוהבת אוהבת יעלי

dani 123

New member
ערב טוב

יעלי מציע לקיים את הפגישה לפני שעה שש או אחרי 11 באמצע יש לי את הסדורים של יום ששי

ora11

New member
ערב טוב לכם חברים יקרים../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif

מה שלום כולם? תודה אצלי הכל בסדר. לא נעלמתי פשוט עובדת ונהנת . היגעתי הביתה ב 18:00 והכנתי עוגה לבן שלי למכללה. גם הדר הבן שלי הוא דלי ומה אגיד שהדליים מיוחדים. אגיע למפגש אבל דחילק לא כל כך מוקדם. כמו דני צריכה לעשות.......... ערב טוב חברים יקרים ומחכה להפגש ולפגוש את כוווווווווולם.

מנורה

New member
ערב טוב אורה ../images/Emo49.gifלהדר שלך

גם לי יש הדר נכדה היא אמנם לא לי אבל גם מיוחדת איזה כיף שניפגש ביום שישי.

emmy5

New member
ORA11../images/Emo79.gifמזל טובוהרבה נחת מהבן

יש לי בעיות עם האיטרנת.כתבתי כמה פעמים ולא היצלחתי

ora11

New member
תודה לכן ../images/Emo25.gifוהעקר שנפגש

ביום שישי. היבטחתי שאגיע ואני מקיימת את הבטחתי. ערב חם ונעים לכולנו.

נֵנָה

New member
גם לי התפוז עשה שטוז ../images/Emo43.gif

אבל יש לציין שגם התפוז לפחות הוגן ... הוא עושה צרות לכולם במידה שווה

נֵנָה

New member
מסכימה אתך שהדליים מיוחדים ../images/Emo45.gif

אבל, במחשבה שנייה, יש לי בדיוק ...!!! שני דליים, שני גדיים, שני דגים, שני טלאים ושני מאזניים ... ויכולה לאמר לך בודאות, שכל אחד ואחד, הוא יחיד ומיוחד
שיהיה לך הרבה נחת מהבן המיוחד הזה (עם השם היפה שבאמת אהוב עלי במיוחד
)ומכל הילדים והנכדים... אני בטוחה שכולם מיוחדים

maxima

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif...נחמד יעלי..איזו יצירתיות.

מגיע לך....
ו

yaely2

New member
מנהל
מקסימה תודה../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

emmy5

New member
יעלוש נו נו נו ....

הלחתי לרב גם,אז הוא צעק עלי , קלקל לי את המחשב ... רציתי להגיד לך שאמר לי שאת יוצאת ב4.00 מהבית.... ,את לוקחת אותי , ומספיקים להגיע לשעה 8.00 בינתיים את הלכת שנית לרבי ... בקשת רחמנות .... המחשב שלי חזר לעבוד ... הכל בסדר

bimbo.

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifיעלי../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

ora11

New member
יעלי ערב טוב../images/Emo28.gif../images/Emo24.gif

שלחי לי בבקשה במסר הוראות ליום שישי שעה מקום הוראות הגעה. תודה

נֵנָה

New member
היא גדולה |כן היא גדולה ../images/Emo45.gif

היא גדולההההה
יעלי את פשוט נהדרת
רק שכולנו כבר מכירים את סיפור הרבי עם החסיד והעז ולרגע לא קיבלנו ברצינות את "הצעתך" לקיים את הפגישה ב- 8:00 או 8:30
אבל... יש לציין שאפשר לסמוך עליך, כי את בחורה מאד עיקבית
אמרת פעם 9:30 ולא שינית את דעתך
גם אני עיקבית מאד. אמרתי פעם שאני בת 28 וגם היום לא שיניתי את דעתי

emmy5

New member
ננה, יופי ....קלקלתי אותכם../images/Emo24.gif

יופי של גיל ... אבל אני כבר לא זוכרת איך היה 28 ... עד 20 אני זוכרת.היה לי כל כך טוב ...

למעלה