בוקר טוב שישיים עם הרבה פלוס

bimbo.

New member
בוקר טוב שישיים עם הרבה פלוס../images/Emo141.gif

הכוונה לא "פלוס" בשנים אלא "פלוס" באישיות, בערכים וביכולת. אני אוהבת את כולכם ומאחלת לכולנו שבוע רגוע, בילוי נעים עם המשפחה ומזג אוויר אביבי.

misu007

New member
בוקר טוב ושבוע טוב בימבו !יש גם יות

בימבו עם אלו מעל שישיים ?כל טוב נהנתי מהברכה שלך חג שמח לכווולם

../images/Emo42.gif בוקר טוב בימבו לכולם

ושבוע טוב גם מאנשי ה-60 מינוס...מינוס מה? (
אני בדרכי לויצ"ו...יכולה להגיע גם קצת יותר מאוחר אבל אז תהיה בעיה עם מקום חניה, יש לויצ"ו במרכז ת"א במתחם בתי המשפט חניון ענק אבל כל הקודם זוכה, והשאר סוגרים זה את זה ובלגן גדול.... אז....להתראות מאוחר יותר...

pazi66

New member
184 חללים נוספו מאז יום הזכרון ../images/Emo16.gif

האחרון נזכור את הנופלים באהבה ובהכרת תודה .מאז כ"ט בנובמבר 1947, עומד מספר הנופלים על 20,196 חללים. אירועי יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ייפתחו הערב בטקס בהר הרצל, בהשתתפות הנשיא קצב והרמטכ"ל אירועי יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ייפתחו הערב בטקסים ממלכתיים לאחר צפירת דומייה באורך דקה, שתישמע ברחבי הארץ ב-20:00. בתום הצפירה יחל ברחבת הכותל בירושלים הטקס הממלכתי, בהשתתפות נשיא המדינה, משה קצב, שיפתח את הטקס בהדלקת נר זיכרון. הרמטכ"ל, רב אלוף משה יעלון, יישא בטקס דברים למשפחות השכולות. מאז כ"ט בנובמבר 1947 ועד ל-19 באפריל 2004 נפלו 20,196 חללים במערכות ישראל. מאז יום הזיכרון האחרון נוספו למניין הנופלים 184 חללים. מניין החללים במערכות ישראל מאז יצאו ראשוני המתיישבים היהודים מחוץ לחומות ירושלים והחלו בהקמת שכונות יהודיות, ב-1860 (שנת תר"ך) הוא 21,781 חללים.

מנורה

New member
../images/Emo140.gifבוקר טוב פורום יקר

ערב יום הזכרון לחללי מערכות ישראל
אם תרצו אין זו אגדה הרצל כך חזה קמה המדינה האגדה למציאות הפכה. בוכה הלב בכאב 56 שנה שגם הסבתא של היום את נכדה מלווה לדרכו האחרונה

נֵנָה

New member
../images/Emo42.gif בקר טוב ויום נפלא../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif

חג-שמח לכל הפורום המקסים שלי

emmy5

New member
בוקר טוב וחג שמח לכולם ../images/Emo104.gif../images/Emo141.gif

בוקר טוב חברים שלי , כל כך נהנית לקרא את הכתוב ש אני שוכחת את הבוקר טוב ..ננהל'ה איזה יופי של תמונות שמת לנו ,אני בטוחה שיום יבוא ויהיה חתונה בבגדים כאלה LOL

offe

New member
בוקר נעים שמש|../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif

כמו מסוממת, לפני שעוזבת הבית, פותחת לקרוא את ההודעות. בוקר טוב לכולם, רצה לסדר ארונות לידידה, מה לעשות וזהו התחביב שלי.
חיבוקי offe

pazi66

New member
שיר השירים מדורית חן../images/Emo13.gif

שיר ‏השירים אדון אחד, מאד נשוי, ‏יועץ לענייני מיסוי, ‏היה נוהג ‏להסתלבט, ‏ולצ´וטט באינטרנט. > > > ‏נשים רבות מבלי משים, ‏צד ‏ברשתו אותו מקסים ואחרי צ´יטוט נרגש, ‏היו קובעות איתו מפגש. > > > ‏את האמת תמיד אמר, ‏לב רווקות הוא לא שבר. ‏הציג עצמו כאיש ‏נשוי, ‏בלי שום סיפורי כיסוי. > > > ‏הקפיד לפגוש רק ‏נשואות, ‏שרק חיפשו הרפתקאות, ‏והתאוו לריגושים, ‏בלי לחפוץ ‏בגירושין. > > > ‏רק אל יהא לבכם חושש, ‏הוא בקונדומים ‏השתמש, ‏מסיבוכים תמיד נמנע, ‏הבנתם כבר את התמונה? > > > ‏עם ‏בנות זוגו תמיד חגג, ‏ברמת גן, בדירת גג, ‏של חבר, רווק מושבע, ‏אותו הכיר ‏בעבודה. > > > ‏אך יום אחד בתום מפגש, ‏נוכח הזוג המרוגש, ‏כי ‏הקונדום בפנים נותר, ‏ולשלפו כלל אי אפשר. > > > ‏אכן מצב מאד ‏עגום, ‏מחד - יש סכנת זיהום. ‏אך אם יפנו הם למיון, ‏עלול לדלוף דבר ‏הזיון. > > > ‏הזמן עובר, לא יעזור, ‏צריך הביתה לחזור מה עושים ‏כאן? מה עושים? ‏ממש זקוקים כאן לניסים. > > > ‏ואז האיש פתאום ‏נזכר: ‏הן כאן רופא למטה גר. ‏ממש קומה אחת מתחת, ‏הם חיש ירדו איליו ‏ביחד. > > > ‏בדלת ד"ר מ. כרמון, ‏הם צלצלו בפעמון, ‏אמרו ‏לדוקטור שפתח: "‏אתה כאן לעזור מוכרח". > > > ‏ללשכתו אותם הזמין, ‏על הספה פרש סדין, ‏את הגברת חיש ‏הפשיט מישש פיתחה ואז החליט: > > > ‏מחולצתו שלף הוא ‏עט, ‏ובתוכה איתו חיטט, ‏את הקונדום חילץ הוא כך, ‏השליך אותו ישר ‏לפח. > > > ‏הוא אף סירב לכל תשלום, ‏ושח לזוג הקצת המום: "‏ברור ‏לכם וגם ברי לי, ‏שהביצוע לא סטרילי. > > > ‏שכן איני ‏גניקולוג, ‏לא חירורג או אורולוג, ‏כאן השתמשתי בתיאוריה, ‏אני סתם דוקטור - ‏להיסטוריה.

pazi66

New member
תמיכה בישראל ../images/Emo104.gif

: Support Israel > > > > > > A man arrives to the Ben Gurion International Airport in Tel > Aviv with two large bags. The customs agent opens the first bag > and finds it full with money in different currencies. > > The agent asks the passenger, "How did you get this money?" > The man says, "You will not believe it, but I traveled all over > Europe, went into public restrooms, each time I saw a man pee, I > grabbed his penis and said, "Donate money to Israel or I will > cut your balls off!" > > The customs agent said, "well... it's very interesting > story...what do you have in the other bag?" The man said, "You > would not believe how many people in Europe do not support > Israel."

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo24.gifבוקר טוב לכל חברי הפורום

שלום חברים, שלום חברים, המחשב שלי ממש לא בסדר עובד 5-10 דקות ונתקע. הבוקר היה צריך הטכנאי לבוא לקחת אותו, אלא שבגלל החג המחשב שלי צריך לשכב אצלו 4 ימים, אם כך עדיף שישכב אצלי, אני אכנס לכמה זמן עד שייתקע, אחר כך אני אחכה שעה ושוב אכנס. את ההודעה אני כותבת בוורד ושומרת, הבוקר נכנסתי וקראתי את כל ההודעות. עכשיו אני ממשיכה אחרי שהמחשב נתקע לי. קודם כל תודה לזיגי על ההזמנה היפה, עם מסירת הכתובת המלאה, אני ממש מצדיעה לך. הצלחתי לקרוא את כל הידיעות ואני חושבת שכבר הכל נאמר ואפשר להתחיל מבראשית כשהכל מאחורינו. יעלי

pazi66

New member
טיול בעולם האגדות../images/Emo79.gif

קליק על הכוכב להתחיל, לאחר מכן קליק לגינת הפרפרים ומשם קליק לפיות הפרחים, ומשם קליק לפיות החברותיות, טיול קסום בליווי מנגינות נפלאות בארץ האגדות

חידות קטנות למי שבא חשק ,

1] אחיינים של דינה באו לביקור שאלו בת כמה את דודה דינה , ענתה להם אני בת 35 אבל בלי ימי שישי ושבת , בת כמה הדודה דינה , 2]בכול מקום בעולםעל כדור ארץ יום רודף יום, היכן מחרתיים מקדים את שילשום? 3]אם אתמול היה המחר של יום שלישי איזה יום היום?

ora11

New member
../images/Emo16.gifלזכרם של הנופלים במערכות ישראל

ב-20:00 נעלה לחלקה הצבאית ונזכור בטכס ליום הזכרון את החיילים שנפלו בדרך לירושלים ממלחמת העצמאות וציוו במותם את הקמת הקיבוץ בו אני גרה היום. נזכור את 2 בני המשק שלנו
נדב שנפל בלבנון ב-91 ואת דותן שנפל בחברון ב-2002 יהי זכרם ברוך.

נֵנָה

New member
פזי ואממי ../images/Emo24.gif יופי של אתרים ../images/Emo6.gif

בדיוק מה שאני אוהבת

pazi66

New member
נזכור את כולם../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

עצרת זכרון לחללי מערכות ישראל בשעה 16:30 ברחבת בית יד לבנים, רח' שאלתיאל 1 במעמד: ראש הממשלה, יו"ר הכנסת, מ"מ רוה"מ ושר התשתיות, ראש העיר, אלוף פיקוד המרכז, מפקד מחוז ירושלים של משטרת ישראל, הרב הראשי לצה"ל ונציגי המשפחות השכולות בתכנית: יזכור, פרקי תהילים, קדיש, מקהלת הרבנות הצבאית, הזמר חנן יובל. קטעי נגינה: רגינה ספיטקובסקי - נבל, ויקי שפירט - חליל מנחה: דן כנר. עצרת זכרון ברחבת הכותל המערבי בשעה 20:00 במעמד: כבוד נשיא המדינה, הרמטכ"ל, ראש העיר, מפקד חטיבת ירושלים, יו"ר ארגון יד לבנים, נציגי משרד הבטחון, צה"ל, משטרת ישראל, אישי ציבור ומשפחות שכולות. הסעות לטכס למשפחות השכולות מבית יד לבנים, רח' שאלתיאל 1 טקסי ערב יום הזיכרון בשכונות בשעה 19:45 גוננים - באנדרטה ברחבת המינהל הקהילתי בהשתתפות סגן ראש העיר, יגאל עמדי ומפקד מחוז ירושלים, ניצב מיקי לוי קטמון ח' ט' - באנדרטת גן השומר, פת - במגרש הכדורגל, עין כרם - במינהל הקהילתי, קרית מנחם - במגרש ביה"ס קלבין, שמואל הנביא - באנדרטה ברחבת המינהל הקהילתי, גילה - באולם המינהל הקהילתי, רמות אלון - במגרש הצופים, מורשה - במגרש הספורט של המינהל הקהילתי, מרכז תרבות העמים לנוער - במרכז, קרית יובל - בפארק דניה, פסגת זאב - בביה"ס ממלכתי א' מזרח, הגבעה הצרפתית - בחצק ביה"ס יאנוש קורצ'אק, בקעה רבתי - ברחבת המינהל הקהילתי, תלפיות מזרח - באנדרטת טיילת ארמון הנציב, בית לזרוס - במינהל הקהילתי, נווה יעקב - במינהל הקהילתי, בית רוס - במינהל הקהילתי, הרובע היהודי - באנדרטת נופלי תש"ח, לב העיר - בחצר המינהל הקהילתי, רוממה - באנדרטת הנופלים בגן הציבורי מול המינהל הקהילתי קריית יובל - ערב "לזכרם", נתאחד לאחר הטקס בשעה 21:30 בערב שירה לזכרם במתנ"ס פיליפ לאון, בהשתתפות חבורות זמר בניהולה המוסיקלי של ענת אהרוני. בית הכרם - שירי גבורה וזיכרון בשעה 21:00 באולם הרב תכליתי ע"ש רובינס בית הנוער בעברי - יום הזיכרון, 26/04/04 בשעה 11:00 ברחבת המינהל הקהילתי ערב שירי לוחמים במרכז ז'ראר בכר בשעה 21:30 במעמד: סגן ראש העיר, מר יגאל עמדי אמנים אורחים: יהורם גאון, אתי קארי שירה בציבור: יעקב נווה - גיטרה, יגאל חרד - גיטרה, דפנה נוה - חליל צד קטעי קריאה: יוסי שוחט

למעלה