בוקר טוב שישיים עם הרבה פלוס

נֵנָה

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif לזיכרם ../images/Emo104.gif

מדליקה נרות לזיכרם שם בני דודי, יוסי זיו
ויעקב דביר
ולזכרו של יהונתן טויבס קרוב משפחתי
ולזכר כל חללי מערכות ישראל
הרעות מילים: חיים גורי לחן: סשה ארגוב על הנגב יורד ליל הסתיו ומצית כוכבים חרש חרש עת הרוח עובר על הסף עננים מהלכים על הדרך. כבר שנה לא הרגשנו כמעט איך עברו הזמנים בשדותינו כבר שנה ונותרנו מעט מה רבים שאינם כבר בינינו. אך נזכור את כולם את יפי הבלורית והתואר כי רעות שכזאת לעולם לא תיתן את ליבנו לשכוח אהבה מקודשת בדם את תשובי בינינו לפרוח. הרעות נשאנוך בלי מילים אפורה עקשנית ושותקת מלילות האימה הגדולים את נותרת בהירה ודולקת. הרעות כנערייך כולם שוב בשמך נחייך ונלכה כי רעים שנפלו על חרבם את חייך הותירו לזכר. ונזכור את כולם...

נֵנָה

New member
../images/Emo16.gif לזכרו של יצחק רבין ז"ל ../images/Emo104.gif

האיש ההוא מילים: נתן יונתן לחן: שלמה ארצי איפה ישנם עוד אנשים, כמו האיש ההוא - אשר היה כערבות הבוכיות?! למרגלות ההר נולד,ליד הנחל. בחורף שר בין ערבות בוכיות, בקיץ בין אורות בצעי המים, לחמו שילח על פני הנחל לדגה, מקני הסוף כרת לו עפיפון. וכשהיה לאיש, מגבעולי הערבות הבוכיות נטה סוכה, מאבן המבצר האפורה בנה לו בית, על מי הנחל תחנה הקים זרע שדות, שלח אונו על פני הים באניות סוחר. אך יש אשר יניח כלי מלאכתו, ויהיה פתאום לאיש אחר. איפה ישנם עוד אנשים, כמו האיש ההוא - אשר היה כערבות הבוכיות?! למרגלות ההר נולד, ליד הנחל ידוד פזור נפש על ההר או בבכאים. ובנופלו בבוקר לא עבות אחד על אדמתו, יקנו לו אחוזת עולם, ליד אמות המים השקטות. איפה ישנם עוד אנשים, כמו האיש ההוא - אשר היה כערבות הבוכיות?! וכמו מבצר עתיק היה, בסוף הדרך.

pazi66

New member
אין צורך להתנצל -מגיע שנזכור אותו

האיש הזה עשה רבות לעצמאות ישראל, טוב שנזכירו ונזכור אותו בכל הזדמנות יהיה זכרו ברוך

pazi66

New member
סליחה ננה, הפעם אני לא הבנתי אותך

נכון, רק עכשיו נפל לי האסימון והבנתי לאיזה הבעה התכוונת חשובה הכוונה

emmy5

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo104.gif"נזכור את כולם"|

pazi66

New member
הזורעים בדמעה ברינה יקצרו../images/Emo104.gif../images/Emo79.gif

emmy5

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifלזכר יהודה רינגולד

התחתנו ,עם מינימום רכוש ..בעלי לעתיד הביא ארגז שבנא בעצמו בקיבוץ ..עם כמה דברים ..נוסף תמונה של חבר שקבל מקום כבוד במשפחתנו .. הוא סיפר לנו : 1946-1948- ילדים ,פליטי שואה ... היגיעו בעלית נוער ונשלחו לקיבוץ דגניה "ב" משם להקמת קבוץ חדש בנגב " גבים" היו חברים טובים מאוד .יהודה רינגולד היגיע לארץ לבד ,ללה משפחה .. יהודה רינגולד היה החבר הכי טוב של בעלי ..אז בני 18. לבעלי היה אח המבוגר ממנו בקיבוץ אחר בנגב .. 18.7.48 צריכה היתה להיות פעולה באותו לילה .. פצוץ גשר ... אח של בעלי יצא באותו לילה לאחד הפעולות ..בקש שלא יצוא שני אחים יחד .. יהודה רינגולד יצא באותו לילה ונהרג . לזכרו נדליק נר !

pazi66

New member
שמיים בוכים../images/Emo79.gif

גם אם לא אשוב לכאן אל תשכחי אותי אולי אולי נגמר הזמן לנער שכמותי גם אם שמיים יבכו את אל תבכי איתם מה שהיינו, כל מה שהיינו שלנו לעולם. גם אם כוכבי ייקח את גורלי הרחק אני תמיד אוהב אותך ככה אחבק יש עוד שמיים כחולים גם אם יומי ירד מה שהיית לי, כל מה שהיית לי לא יילקח לעד ואם בלילות שלך שוב תחלמי אותי אני תמיד אהיה איתך ואת תמיד איתי יום יום שמיים בוכים אל נא תבכי איתם מה שהיינו, כל מה שהיינו הוא לנו לעולם. יש עוד שמיים כחולים גם אם יומי ירד מה שהיינו כל מה שהיינו לא יילקח לעד.

offe

New member
ע צ ו ב ../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

עצוב בלב עצוב בנשמה עצוב בלראות את אותה שממה בלב משפחה איבדה אוצרה (ילדים, נכדים) אל במרומים לך מתפללים עזור ורחם מלחמות סיים. פשוט כבר נמאס רוצים: שלום, שקט, שלווה. יהי זכר כל לוחמינו ברוך.

למעלה